Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

Labai grazios ir mielos kojinytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu ax.gif

Buna pirkti mazu tapkuciu su prisiutu odiniu paduku. Noriu ir as kazka numegsti panasaus, kad neslidinetu mano pypliukas ax.gif Bet nenoriu prisiut odos. Gal buna kazkokiu siulu, kuriu imezgus nebutu slidu. Gal turit patirties? ax.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš savąsias. Kai tokie šalčiai, net miegot su jom einu, vien spalva kiek šilumos priduoda biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
EYA-labai fainos kojinytes,ir spalvyte ir rastelis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamukai noriu pagalbos gal kas mezge kaubojinius batukus bet mazesnio dydzio nei schemoje duota, kazin kurioje vietoje ir po kiek akiu sumazint reiktu,jei tarkim uzdeciau ne20akiu o koki14,kaip reiktu mazint akis kiekvienoj eilej, gal kas gali padeti a?mezgant plonais siulais jie mazesni gaunasi bet man reik is merino vilnos tokiu baciuku,jie nera ploni,sos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2009 12 17, 13:31)
Mamukai noriu pagalbos gal kas mezge kaubojinius batukus bet mazesnio dydzio nei schemoje duota, kazin kurioje vietoje ir po kiek akiu sumazint reiktu,jei tarkim uzdeciau ne20akiu o koki14,kaip reiktu mazint akis kiekvienoj eilej, gal kas gali padeti a?mezgant plonais siulais jie mazesni gaunasi bet man reik is merino vilnos tokiu baciuku,jie nera ploni,sos  4u.gif

vat sitas dalykas ir man idomu, noreciau mazesniu kaubojinukus numegzti, nes man jie tokie fainuciai gaunas smile.gif
Atsakyti
as is 100proc vilnos mezgiau tokie ploni siuliukai tai tikrai gavosi8.5kazkur tikrai tokie mazuliukai o man reikia 8cm
Atsakyti
eye kojinytės wub.gif
Aš irgi noriu pasirodyti su savo kalėdinėm kojinytėm sūnėnui.
user posted image
Čia mano trečia pora kojinių tik ką nuo virbalų, pirmosios 2 iškeliavo savininkams nespėjus jų nufotografuoti. Už visas jas dėkinga SM, Sigutei ir Jolitai. Iki šiol maniau, kad kojinių kulnas man nepasiekiamos mezgimo aukštumos lotuliukas.gif Kulnas, pasirodo, įveikiamas dėka visagalio interneto.
Ir iškarto mezgėjėlių prašau patarimo.
user posted image
Ką patartumėt daryti su tais siūliukais. Kad ir kaip stengiausi - vietomis tempia, o apvaliai mezgant, nors ir elniukams naudojau 2 kamuoliukus raudonų siūlų, lieka gana ilgi siūliukai, kurie kišant koją gali nepatogiai kliuvinėti. kaip manot, jei aš juos nukarpyčiau? g.gif
Atsakyti
blink.gif
imetu didesnę nuotrauką, iš pirmo karto nesigavo blink.gif
user posted image
Atsakyti
Na gi va, pasiskolinusi Valentinukes ideja ir net rasteli (na nes jis man kazkodel neapsakomai grazus) numezgiau ir as ilgas kojines - puskojines... Man asmeniskai jos labai jau graziai atrodo... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dodone tavo kojinytes klasiskos, liuks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dodone oi kokios grazios kojinytes ir silta bus
man-patinka-tyla jei nukirpsi siuliukus akys pabegs jei patempsi kojine nes perkirpus bus trumpuciai galiukai neis ju paslepti,as kazkada taip padariau tai moviau kojine ir isiro,jau cia reiktu klausti mezgeju,man irgi aktuali ta problema,todel as ir nesirenku niekada rastuotu kojiniu nes nelabai zinau kaip megzti tiksliau kaip padaryti kad nebutu tu siulu
Atsakyti