Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(armi06 @ 2009 12 12, 23:30)
nuostabus baciukai, nu ir as buvau sugalvojusi paduka vienos spalvos o auliuka kitos ir vis neprisiruosiu numegzt drinks_cheers.gif

tiesa pasakius, naikinau siulu likucius biggrin.gif , ir visai gerai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaubojinukai labai gražūs. Net man ima knietėti juos megzti.
O raudonosios kojinaitės nepasakyčiau, kad niekuo neįpatingos. ir aš tokių norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 13 gruodžio 2009 - 09:10
SHURA- thumbup.gif batukai wub.gif wub.gif wub.gif
ZEMAICIUKE-labai dailios ir grazios kojinytes wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
DODONE-kojinytes thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2009 12 12, 21:07)
sveikos auksarankes,

pasirodau ir as niekuo neipatingom, bet siltom kojinytem  blush2.gif

user posted image

labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai grazutes kojinytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2009 12 09, 14:18)
Ateinu su savo kojinem su 2 virbalais,tik foto ikelsiu veliau,MB nesutvarko laidelio.Uzmetam 79 a.
1].visos isv.
2]39geros,1uzm,1ger,1uzm,39ger.
4]40g,1uz,1g,1uz,40g.
6]41g,1uz,1g,1uz,41g.
8]42g,1uz,1g,1uz,42g.
10]43g,1uz,1g,1uz,43g.
12]44g,1uz,1g,1uz,44g.
14]visos geros
16]2sumegzti kartu,1uzm,2sum,1uzm....taip iki galo
18]52ger,likuses39 paliekam nemegztas ir griztam atgal isvirksciosiomis ismezgant 12akuciu,o 13 ir 14 akutes sumezgam kartu,vel paliekam likuses akis nemegztas ir griztam atgal ismegzdamos 12geruju akuciu,o 13 sumezgame kartu su 14,vel griztam....taip mezgame pada kokio didzio jums reikia,vis pasimatuodamos.Man liko 50 akiu,tuomet mezgame visas likusias akis,kol uzteks kulnui ir belieka susiuti uzbaigima.po to surenku akisaplink kojines virsu ir mezgu kokius 5cm.1g,1isv,1g,1isv....,uzbaigus susiunu kojines prieki.Labai greit nusimezga,o kam nesigaus pakentekit,kol ikelsiu foto.sekmes.

o kaip megzti nelygines eilutes. ar pagal rasta, ar blogosiomis akimis. noriu pabandyti taip numegzti kojines
Atsakyti
O va čia mano darbelis, draugės berniukams dvynukams rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=orchidejaa,2009 12 15, 16:00]
O va čia mano darbelis, draugės berniukams dvynukams rolleyes.gif

quote]

laaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmasis ir antrasis blynai biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklaust auksarankiu kaip reikia numegzt kojines iki keliu? Kaip reikia apgaubti blauzda, kad nekristu nuo kojos?Noriu savo 1.3metuku mergytei numegzt, kad nesusaltu lauke ax.gif
Atsakyti
Norejau patyrusiu mezgeju patarimo - kokio dydzio kojinytes ir batukai turetu butu skirti naujagimiui? gal galite parasyti centimetrais ar uzsidetu akiu skaiciumi? atsiprasau jei jau buvo apie tai rasyta, bet niekur nerandu 4u.gif
Atsakyti