Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

sveikos mezgejeles,
as cia prisiziurejau batukus kaip megzti, toki grazus ir pati pabandziau, bet man jie kazkoki ne toki, gal per storais birbalais mezgiau, tai graziai nestovi kaip jusiskiai. ir kita pora pradejau megzti, bet taip ir kilo nepabaigti.

rodau, kas isejo:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidulencija @ 2009 12 09, 12:46)
ir savo parodysiu  ax.gif

šiltučiai bigsmile.gif
tik gal į vidų ką įdėjus arba ant kojos gražiau atrodytų ax.gif nes dabar kaip kokios plekšnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 09, 12:47)
šiltučiai bigsmile.gif
tik gal į vidų ką įdėjus arba ant kojos gražiau atrodytų ax.gif nes dabar kaip kokios plekšnės smile.gif

drinks_cheers.gif

4u.gif
Atsakyti
Ateinu su savo kojinem su 2 virbalais,tik foto ikelsiu veliau,MB nesutvarko laidelio.Uzmetam 79 a.
1].visos isv.
2]39geros,1uzm,1ger,1uzm,39ger.
4]40g,1uz,1g,1uz,40g.
6]41g,1uz,1g,1uz,41g.
8]42g,1uz,1g,1uz,42g.
10]43g,1uz,1g,1uz,43g.
12]44g,1uz,1g,1uz,44g.
14]visos geros
16]2sumegzti kartu,1uzm,2sum,1uzm....taip iki galo
18]52ger,likuses39 paliekam nemegztas ir griztam atgal isvirksciosiomis ismezgant 12akuciu,o 13 ir 14 akutes sumezgam kartu,vel paliekam likuses akis nemegztas ir griztam atgal ismegzdamos 12geruju akuciu,o 13 sumezgame kartu su 14,vel griztam....taip mezgame pada kokio didzio jums reikia,vis pasimatuodamos.Man liko 50 akiu,tuomet mezgame visas likusias akis,kol uzteks kulnui ir belieka susiuti uzbaigima.po to surenku akisaplink kojines virsu ir mezgu kokius 5cm.1g,1isv,1g,1isv....,uzbaigus susiunu kojines prieki.Labai greit nusimezga,o kam nesigaus pakentekit,kol ikelsiu foto.sekmes.
Atsakyti
pasivaidensiu ir as cia su savo naujais darbais
kasmyro vilnos kojinytes
user posted image
rinkinukas naujagimiui su mazutelytem baltom 7cm kojinytem
user posted image
ir aisku kaip be kaubojinuku

user posted image
Atsakyti
ARMI06
bigsmile.gif Kokie grzus darbeliai,o ypac mantie raudoni batukai su bumbuliukais tokie jau mieli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vaidulencija , kojinių grožis nerealus wub.gif ir aš užsimaniau tokių.
armi06 , labai mielos kojinytės ir batukai thumbup.gif
ateinu su savo tapkėm smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 12 09, 16:27)
vaidulencija , kojinių grožis nerealus wub.gif ir aš užsimaniau tokių.

ateinu su savo tapkėm  smile.gif

ačiū 4u.gif

o Tavosios irgi labai labai gražios! žaismingos bigsmile.gif
Atsakyti
man-patinka-tyla tokių tapkyčių norėčiau nuo Kalėdų Senelio wub.gif wub.gif wub.gif
armi06 labai mieli ir gražūs darbeliai, kažkam bus šilta... thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
vaidulencija tokios jaukios, kad ir "plekšnės" tongue.gif wub.gif
vaidelione visai geri tapukai, ant kojytės atrodys daug gražiau mirksiukas.gif thumbup.gif
ingauk kaip miela wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na,o valentinuke ir Shura tiesiog nepralenkiamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
MAN-PATINKA-TYLA
thumbup.gif tapkytes wub.gif wub.gif wub.gif

VAIDULENCIJA

tavo tapkytes ir thumbup.gif wub.gif 4u.gif

ACTE-aciu labai uz ivertinima mirksiukas.gif 4u.gif

Man tai cia visu darbeliai mieli ir grazus,nes kaip as mastau kad visos atiduoda tiek silumos ir meiles i kiekviena gaminuka-mezginuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
LIGVITA-batukai mašiniukai,labai mieli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti