sveikos mezgejeles,
as cia prisiziurejau batukus kaip megzti, toki grazus ir pati pabandziau, bet man jie kazkoki ne toki, gal per storais birbalais mezgiau, tai graziai nestovi kaip jusiskiai. ir kita pora pradejau megzti, bet taip ir kilo nepabaigti.
rodau, kas isejo:
QUOTE(vaidulencija @ 2009 12 09, 12:46)
ir savo parodysiu
šiltučiai
tik gal į vidų ką įdėjus arba ant kojos gražiau atrodytų nes dabar kaip kokios plekšnės
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 09, 12:47)
šiltučiai
tik gal į vidų ką įdėjus arba ant kojos gražiau atrodytų nes dabar kaip kokios plekšnės
Ateinu su savo kojinem su 2 virbalais,tik foto ikelsiu veliau,MB nesutvarko laidelio.Uzmetam 79 a.
1].visos isv.
2]39geros,1uzm,1ger,1uzm,39ger.
4]40g,1uz,1g,1uz,40g.
6]41g,1uz,1g,1uz,41g.
8]42g,1uz,1g,1uz,42g.
10]43g,1uz,1g,1uz,43g.
12]44g,1uz,1g,1uz,44g.
14]visos geros
16]2sumegzti kartu,1uzm,2sum,1uzm....taip iki galo
18]52ger,likuses39 paliekam nemegztas ir griztam atgal isvirksciosiomis ismezgant 12akuciu,o 13 ir 14 akutes sumezgam kartu,vel paliekam likuses akis nemegztas ir griztam atgal ismegzdamos 12geruju akuciu,o 13 sumezgame kartu su 14,vel griztam....taip mezgame pada kokio didzio jums reikia,vis pasimatuodamos.Man liko 50 akiu,tuomet mezgame visas likusias akis,kol uzteks kulnui ir belieka susiuti uzbaigima.po to surenku akisaplink kojines virsu ir mezgu kokius 5cm.1g,1isv,1g,1isv....,uzbaigus susiunu kojines prieki.Labai greit nusimezga,o kam nesigaus pakentekit,kol ikelsiu foto.sekmes.
1].visos isv.
2]39geros,1uzm,1ger,1uzm,39ger.
4]40g,1uz,1g,1uz,40g.
6]41g,1uz,1g,1uz,41g.
8]42g,1uz,1g,1uz,42g.
10]43g,1uz,1g,1uz,43g.
12]44g,1uz,1g,1uz,44g.
14]visos geros
16]2sumegzti kartu,1uzm,2sum,1uzm....taip iki galo
18]52ger,likuses39 paliekam nemegztas ir griztam atgal isvirksciosiomis ismezgant 12akuciu,o 13 ir 14 akutes sumezgam kartu,vel paliekam likuses akis nemegztas ir griztam atgal ismegzdamos 12geruju akuciu,o 13 sumezgame kartu su 14,vel griztam....taip mezgame pada kokio didzio jums reikia,vis pasimatuodamos.Man liko 50 akiu,tuomet mezgame visas likusias akis,kol uzteks kulnui ir belieka susiuti uzbaigima.po to surenku akisaplink kojines virsu ir mezgu kokius 5cm.1g,1isv,1g,1isv....,uzbaigus susiunu kojines prieki.Labai greit nusimezga,o kam nesigaus pakentekit,kol ikelsiu foto.sekmes.
pasivaidensiu ir as cia su savo naujais darbais
kasmyro vilnos kojinytes
rinkinukas naujagimiui su mazutelytem baltom 7cm kojinytem
ir aisku kaip be kaubojinuku
kasmyro vilnos kojinytes
rinkinukas naujagimiui su mazutelytem baltom 7cm kojinytem
ir aisku kaip be kaubojinuku
ARMI06
Kokie grzus darbeliai,o ypac mantie raudoni batukai su bumbuliukais tokie jau mieli
Kokie grzus darbeliai,o ypac mantie raudoni batukai su bumbuliukais tokie jau mieli
vaidulencija , kojinių grožis nerealus ir aš užsimaniau tokių.
armi06 , labai mielos kojinytės ir batukai
ateinu su savo tapkėm
armi06 , labai mielos kojinytės ir batukai
ateinu su savo tapkėm
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 12 09, 16:27)
vaidulencija , kojinių grožis nerealus ir aš užsimaniau tokių.
ateinu su savo tapkėm
ateinu su savo tapkėm
ačiū
o Tavosios irgi labai labai gražios! žaismingos
man-patinka-tyla tokių tapkyčių norėčiau nuo Kalėdų Senelio
armi06 labai mieli ir gražūs darbeliai, kažkam bus šilta...
vaidulencija tokios jaukios, kad ir "plekšnės"
vaidelione visai geri tapukai, ant kojytės atrodys daug gražiau
ingauk kaip miela
na,o valentinuke ir Shura tiesiog nepralenkiamos
armi06 labai mieli ir gražūs darbeliai, kažkam bus šilta...
vaidulencija tokios jaukios, kad ir "plekšnės"
vaidelione visai geri tapukai, ant kojytės atrodys daug gražiau
ingauk kaip miela
na,o valentinuke ir Shura tiesiog nepralenkiamos
MAN-PATINKA-TYLA
tapkytes
VAIDULENCIJA
tavo tapkytes ir
ACTE-aciu labai uz ivertinima
Man tai cia visu darbeliai mieli ir grazus,nes kaip as mastau kad visos atiduoda tiek silumos ir meiles i kiekviena gaminuka-mezginuka
tapkytes
VAIDULENCIJA
tavo tapkytes ir
ACTE-aciu labai uz ivertinima
Man tai cia visu darbeliai mieli ir grazus,nes kaip as mastau kad visos atiduoda tiek silumos ir meiles i kiekviena gaminuka-mezginuka
LIGVITA-batukai mašiniukai,labai mieli