Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(grali @ 2009 11 23, 12:02)
valentinuke, nuostabios tavo megztos kojnaites  bigsmile.gif . Ir kaip tu speji sitiek groziu primegzti  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif 4u.gif na esu bedarbe doh.gif tai ir malu virbaliukais lotuliukas.gif diena dienon mirksiukas.gif

ARMI06 aciu uz pagirima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri bande megzti kaubojinukus keliu spalvyciu kaip gaunasi?as galvoju ties padeliu ar dar kur imaisyti kokia spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 11 19, 11:18)

Labai grazios kojnytes. As labai noriu suzinoti kaip reikia megzti kojnytes, kad viduryje butu pyne. tikriausiai supratai ko klausiu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Sii nieko ten sudėtingo , tiesiog ant dviejų virbalų akys skirtos kulnui , tad kitu du virbalai viršus , tad ir skaičiuoji akytes kad per vidurį išeitų , mezgama kaip ir su dviem virbalais tik kad aplink
Atsakyti
Kid_Smyle labai aciu uz atsakyma, bet man gaunasi sone pynute. g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Visų kojinytės gražios, nes akivaizdu, kad megztos su meile ir šiluma... Na bet jau Valentinukės kojinyčių grožiui niekas neprilygsta.... Kažkada pati Valentinukė manąsias kojinytes pagyrė, tai net išraudau ir iš to susigėdimo atsakyti nieko nesugebėjau... blush2.gif Kur jau kur jau man iki tokio lygio kaip Jūsų - toli gražu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 11 25, 16:17)
Visų kojinytės gražios, nes akivaizdu, kad megztos su meile ir šiluma... Na bet jau Valentinukės kojinyčių grožiui niekas neprilygsta.... Kažkada pati Valentinukė manąsias kojinytes pagyrė, tai net išraudau ir iš to susigėdimo atsakyti nieko nesugebėjau...  blush2.gif Kur jau kur jau man iki tokio lygio kaip Jūsų - toli gražu....  wub.gif

ACIU,LABAI UZ TOKIUS GRAZIUS IR NUOSIRDZIUS ZODELIUS,NA O KAS LIECIA MEZGIMA TAI KIEKVIENAI DUOTAS KAZKOS SUGEBIEJIMAS,O CA KURIUOS MEZGA VISOS SAUNUOLES ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
noriu ir as savo baciuku kolekcija parodyti blush2.gif
baciukai dar vis iesko savo seimininkiu - mazuju princesiu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 11 25, 16:35)
Labukas visoms  4u.gif
noriu ir as savo baciuku kolekcija parodyti  blush2.gif
baciukai dar vis iesko savo seimininkiu - mazuju princesiu  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kokie fainuoliski cia turbut savam mazyliui 4u.gif
Atsakyti
Kam cituoti nuotraukas? Taip apkraunat forumą doh.gif

Shura, batukai thumbup.gif thumbup.gif
Valentinukės tokie minkštučiai, šiltučiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 25, 17:31)
Kam cituoti nuotraukas? Taip apkraunat forumą  doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif
juk net SM'o taisyklėse parašyta - citavimas t.b. be nuotraukų mirksiukas.gif

man Shura visi bačiukai thumbup.gif
bet tie nerti iš pereinančių spalvų siūliukų - tai man primenu saldainiukus įvairiaspalvius iš vaikystės wub.gif

Valentinuke kaip visada clap_1.gif ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 25 lapkričio 2009 - 18:04