Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(grali @ 2009 11 19, 16:58)
Tapkutes vaikuciams jau seniai mezgu, bet va kojiniu nemokejau  blush2.gif . Prasau ivertinti mano pirmuosius blynelius  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

niu labai grazus blyneliai, super thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2009 11 19, 14:01)
Valentinuke, grazios kojinytes smile.gif
Gal jus tapkutes esate kada nors mezgusi ,kurisa as idejusi esu kelis psl. pries?

As ir ju shemute turiu bet dar pati nebandziau megzt,bet ateiti pabandysiu,je ir man labai patiko mirksiukas.gif
GRALI-labai taisiklingai ir graziai numegztos,tikrai nepasakyciau kad pirmas blinas,saunuole wub.gif wub.gif thumbup.gif
LIGVITA-batukai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
KID_SMYLE-grazios kojinytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos uz grazius zodelius ir toki man netiketa ivertinima 4u.gif . Stengiuosi kazkiek tobuleti, dar labai noriu ismokti kitaip kojinaites uzbaigti, reiketu kada isigilinti, nes tas verpetelis nelabai man patinka ax.gif . Butu saunu, jei kas galetu man paaiskinti ax.gif PVz, Kid_Smyle, visai kitaip kojinaites uzbaigtos smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gražios dailios jūsų tapkytės ir kojinikės thumbup.gif Visoms 4u.gif
Turiu prašymą. Gal kuri užmatėt kojinių aprašymą, kur jų padas tokiais rinčiukais megztas. Jas dar vadina masažinėmis. Buvo kažkada įdėtas į Moters savaitgalio priedą rankdarbiai. Kažkada kažkur turėjau, bet dabar jau nerandu. Iš anksto dėkoju. Gerų jums darbelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2009 11 12, 23:09)
kaubojiski batukai, mezgama2virbalais,pirma eina padelis padelyje uzmetimus ismezgant reikia sukryziuoti akis kad skyluciu nebutu,nuo24eiles eina auliukas akiu kryziuoti ties uzmetimais nereikia
cia kai kuriu zodziu vertimas
лицевые -gerosios a.кромочная-krastine a,накид-uzmetimas,изнаночные-blogosios a,2вместе лицевой повторить 10 раз -2kartu sumegztos gerosiomis akimis kartoti10kartu

pvz
3 р: кромочная, накид, 1лиц, нак, 6лиц, нак, 1лиц, нак, 2лиц, нак, 1лиц, нак, 6лиц, нак, 1лиц, нак, кромочная. (28 пет)

o ką daryti su ta kraštine akim? tik nuimti?
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 11 20, 12:08)
o ką daryti su ta kraštine akim? tik nuimti?

Pirma kraštinė akis (pirma eilutės akis) nukeliama, o paskutinė išmezgama išvirkščia akimi.
Atsakyti
cia maniskiai rinkinukai naujagimiams
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2009 11 20, 11:46)
Aciu, merginos uz grazius zodelius ir toki man netiketa ivertinima  4u.gif . Stengiuosi kazkiek tobuleti, dar labai noriu ismokti kitaip kojinaites uzbaigti, reiketu kada isigilinti, nes tas verpetelis nelabai man patinka  ax.gif . Butu saunu, jei kas galetu man paaiskinti  ax.gif PVz, Kid_Smyle, visai kitaip kojinaites uzbaigtos  smile.gif

aš nieko ypatingo nedarau , tik sumezginėju iš dviejų kraštų , kartais dar palieku tarp sumezgamų akių vieną gerą blush2.gif dėkui už įvertinimus 4u.gif visų labai gražios kojinytės wub.gif
Atsakyti
o as niekaip neprisiruosiu batuku kokiu nunarplioti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau pagalbos noriu naujagimiui numegsti kojinikes, nezinau kiek mazdaug akiu deti ir svarbiausia kaip kulna istatyti? turiu sena knyga ten taip sunkiai raso... gal pagelbesite? 4u.gif
Atsakyti
naujagimiui as dedu 32akis jei siulai ploni
akis kaubojinuku padelyje kryziuoju persukdama aki,net nemoku paaiskint,virbala veriu i aki is virsaus ir uzkabinu siula,iprastai mezgant virbala veri nuo saves i isore ir tada siula uzkabini,ir tada nesigauna skylutes na pamegink ir taip ir taip ismegzt jei supratai tikrai turetu gautis kazkas,meginu parodyt bet labai sunku vienai nufotkint tai nelabai aisku bet matosi kaip veriu desini virbala,desiniu virbalu uzkabini kairiaja akutes puse na nabezinau kaip kitaip paaiskint man lengviau parodyt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armi06: 20 lapkričio 2009 - 14:18