Aciu Man ir paciai labai patiko Kazkaip gerai isejo ir nesunku megzti
as matuoju taip kai mezgu kojines.pamatuoju ta vieta iki kur bus kojine, apimti. tada uzmetu akis ant virbalu mazdaug kiek man atrodo, istraukiu 1 virbala tada su liniuote matuoju istempus ar sutampa su reikiamu skaiciu. paskui jei reikia uzdedu dar arba nuimu
QUOTE(9kristina @ 2009 11 11, 14:05)
noriu paklaust kiek akiu uzdet kojinytems ? noriu numegzti 3-6men maziukui, dar dedavau 32akis 0-3men leliukui. o kiek vyresnem det ?
32 akis dėjau megzdama vilnones kojines savo metinukei su porą mėn
tavo vietoje pridėčiau kokias geras 8 akis ir bus
audronele man labai patiko Tavieji ale kaubojiški bačiukai
kadangi prasidejo kaubojiniu batuku mada cia temoje rodau ir as saviskius,nu labai mane jie suzavejo,gaila nemaciau ju kai sunus mazas buvo,super baciukai,
QUOTE(armi06 @ 2009 11 12, 15:31)
kadangi prasidejo kaubojiniu batuku mada cia temoje rodau ir as saviskius,nu labai mane jie suzavejo,gaila nemaciau ju kai sunus mazas buvo,super baciukai,
blyn neberandu schems šitų batų, kažkur gi buvo super batukai
QUOTE(armi06 @ 2009 11 12, 14:31)
Sveiki,
labai grazus batukai gal galetumet ju schemute i az atsiusti arba kristina.butminaite@gmail.com?
Armi06 labai dailučiai bateliai o čia maniškiai
QUOTE(kribut @ 2009 11 12, 14:49)
Sveiki,
labai grazus batukai gal galetumet ju schemute i az atsiusti arba kristina.butminaite@gmail.com?
as irgi noreciau gaut schemute i az
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 12, 15:52)
o čia maniškiai
super tapkytės ir spalvos liuks
noriu paklausti, kaip nutaikyti kvadratų dydį, kad gautųsi pagal kojos dydį?
ARMI06
Labai grazus batukai
DARKMIND- tapkytes
Labai grazus batukai
DARKMIND- tapkytes
Tie kaubojiski batukai tokie fainuoliai . Buciau ir as dekinga jei kas parodytu schemute. Bet jei neklystu, ji buvo batuku tik schemuciu temoje . Seniai beziurejau
DarkMind, tapkutes zavios, labai puikiai atrodo ant koju
DarkMind, tapkutes zavios, labai puikiai atrodo ant koju