QUOTE(indruciukas @ 2009 10 13, 10:34)
Sorry, jei cia ka izeidziau
Kazkaip uzmirsau, kad neseniai cia vyko "pjautynes-kautynes" su subjektyvia ir visi dar truputi jautrus
Nu tikrai nuo bako didumo nepriklauso masinos motoras, net man blondinei tai aisku
Pas vyra Toyota corolla verso- bakas toks kaip pas mane MB a klases mersiuke, bet variklis pas ji 2.0, o pas mane 1.4.
pati vazineju su mersiuku 4metus. nu dideliu gedimu neturejau, tik kazkokia babyna
buvo isejus ir vsio. Meistriukai ta mersiuka keike isijuose, kai ruosiausi ji pirkti, bet mano norai nugalejo. Patinka,kad aukstai sedi, mazytis, visur telpi,manevringas.Saugumo atveju tai nestebuklas, nu pagalves ten sesios ar keturios, bet siaip jis kaip "popierinis" -sparnai priekiniai plasmasiniai
Jei leistu dabar kas keisti i kita masina-manau, kad pasirinkciau tokia pacia, nors labai mastau ir apie mini cooperi.
Ai, dar viena A klases mersiuka maciau su uzrasu ant galinio stiklo "Kai uzaugsiu-busiu ML'as" dar ir atsargini rata buvo ant bagazines prisikonstraves
Parasykite prasau savo MB ir vyro Corolos baku talpas.
Kitas dalykas, niekur nerasiau, kad variklio galingumas ir bako talpa turi tiksliai sutapti skirtingu modeliu masinose, turejau omeny, kad bako talpa mazdaug tokio dydzio, kad uztektu prisipilus pilna baka nuvaziuoti tam tikra skaiciu kilometru. Tikslaus skaiciaus nepamenu, todel nerasysiu (kad vel Jusu neistiktu juoko priepolis), berods buvo mineta 500 kilometru, bet gal ir esu neteisi. O tai, kad vienoje masinoje pvz. variklis 2 litrai, o bakas 60 litru, o kitoje 1,8 ir bakas taip pat 60 reiskia tik tai, kad viena is siu masinu yra taupesne.
Dar vienas dalykas. Jei jau esate ne blondine kaip as, tai gal parasysite tada, kodel net MB A klases mersuose skirtinguose modeliuose skirtingos talpos bakai? Pagal koki kriteriju vienuose stovi 45 litru, o kituose 60? Cia visai neseniai buvo diskutuota siuo klausimu, todel Jusu zinios apie baku talpas butu visoms idomios, manau.