Įkraunama...
Įkraunama...

Mersedes Benz A klasė

QUOTE(Matomas @ 2010 11 19, 22:01)
Nevarykite ant šių automobilių  smile.gif  Tema juk vadinasi "važinėjame ir džiaugiamės"  biggrin.gif
Jei rimtai, tai džiaugiasi tik tas, kuris sugeba parduoti tokį niekam tikusį ir nevykusį automobilį bei servisų, kuruose remontuojasi tie "besidžiaugiantieji/besidžiaugiančios", darbuotojai.
Siaubas. Už vandens pompos remontą išeitų pusė pliko katino...

o as ir nevarau, beje turiu ir esu labai ja patenkinta, superine masinyte, kol negenda smile.gif. O tie neismaneliai serviso darbuotojai arba labai pasikele kur tingi truputi ilgiau pasikrapstyti prie masinos. Kazkokdel vieni nemato jokiu problemu jas taisant, o kiti alpsta pamate biggrin.gif
Atsakyti
sveikos A klases myletojos. Jungiuosi prie jusu 4u.gif . Vazineju 4 menesius MB A140, 2000 m. masina, salciai prasidejo, o masinukas puikiai vaziuoja, prisiskaiciau visokiu nuomoniu, bus matyt kaip yra is tikruju... Pries tai vazinejau KIA RIO 2001 m., tai 6 metelius saziningai atveziojo, bet pasibaigus garantijai i metus po tukstanteli reikejo kisti, surudyjo net valytuvai....Dabar klausimas: mano masinoje klimato kontrole, kaip teisingai reikia laikyti ta rankenele, dabar ji viduryje stovi, gal yra zinanciu g.gif , ir gal kas vazineja su universaliom padangom, kaip ziema ar neslidu. Aciu
Atsakyti
Sveikutes ir as prisijungiu i jusu buri su savo A klases mersedesiuku, iki tol vazinejau tik su mechaninem,bet kai vyras nupirko sia ir dar automata,iskart isimylejau po pirmo pravaziavimo wub.gif Ir net per tuos salcius ir ledus gerai vaziuoja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2010 11 19, 11:22)
ups, mepaminėjau , kad Vilniuje.  ax.gif

Bet ištiesų jau ir nebereikia, nes pati susirado dar kitą mestrą, kuris tai tik patvirtino.
Taigi gerb. mersiukų mylėtojos, kad ir labai pikta, bet žinokit, jei jums suges vandens pompa- jos remontas kainuos apie 800. Lt. Nes norint prieiti prie tos pompos reikia iškelti variklį. Iškėlimas- 700 lt. Pompa- 100 Lt.  doh.gif

mano vyras pats isemes buvo blush2.gif daug sutaupem,nes reikejo nuimt automatine pavaru deze tai teko is pradziu varikli isimt,o jis issiima is apacios,tai todel toks brangus malonumas.
Atsakyti
Smagi temuke thumbup.gif
Jungiuosi is uzsieniu, jei priimsit su vairu kitoje puseje ax.gif
Vazineju su A170 dyzeliuku. Jokiu priekaistu jau 4 metai, jei neklystu.
Teko keisti tik oro srauto matuokli.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2011 01 10, 01:35)
Smagi temuke  thumbup.gif 
Jungiuosi is uzsieniu, jei priimsit su vairu kitoje puseje  ax.gif
Vazineju su A170 dyzeliuku. Jokiu priekaistu jau 4 metai, jei neklystu.
Teko keisti tik oro srauto matuokli.

Kokiu metu Jusu masiniukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 01 10, 07:15)
Kokiu metu Jusu masiniukas? 4u.gif

1999 m.
Atsakyti
'nudziugino' ir mane siandien mano pagranduko skydelyje uzsidegusios akumuliatoriaus lemputes bei prapuolusio vairo stiprintuvo duetas doh.gif Pasiskaicius cia apie jusu patirti eisiu brendziuko ikalt, nes keturzekles sumos taip ir tavaruoja pries akis..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 11, 18:40)
'nudziugino' ir mane siandien mano pagranduko skydelyje uzsidegusios akumuliatoriaus lemputes bei prapuolusio vairo stiprintuvo duetas  doh.gif  Pasiskaicius cia  apie jusu patirti eisiu brendziuko ikalt, nes keturzekles sumos taip ir tavaruoja pries akis..

Man taip buvo kai parejo generatorius. Bet tas gedimas gali buti ivairus, nebutinai pvz. ta generatoriu reikes keisti kaip mano atveju, gal uzteks kazka suremontuoti.

Tiesa, o ar buvo koks nors neiprastas dalykas pries uzsidegant akumo lempai?
Nes mano atveju as per labai aukstas pusnis pasivazinejau, o apsauginis dugnas buvo anksciau suzalotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 11 sausio 2011 - 19:07
na lyg ir nieko tokio nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 sausio 2011 - 21:47
raportuoju: subyrėjęs generatoriaus diržo guolis ir nukritęs diržas. Remontas su nauju guoliu bei nauju generatoriaus diržu kainavo 180 Lt (serviso meistras - vyro draugas).
Įsivaizduoju, kokią kainą būtų įvardinę, jei atvažiuotų ne draugelis, o šiaip tokia žiopla moteriškė, kaip aš..

Beje, Azazella, generatorius pas mane irgi tokia pat 'dovanėlė' kaip ir pas tave - vandeniu aušinamas. Reik tik tikėtis, kad jis nesugalvos išeit užtarnauto poilsio..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 12, 13:14)
raportuoju: subyrėjęs generatoriaus diržo guolis ir nukritęs diržas. Remontas su nauju guoliu bei nauju generatoriaus diržu kainavo 180 Lt  (serviso meistras - vyro draugas).
Įsivaizduoju, kokią kainą būtų įvardinę, jei atvažiuotų ne draugelis, o šiaip tokia žiopla moteriškė, kaip aš..

Beje, Azazella, generatorius pas mane irgi tokia pat 'dovanėlė' kaip ir pas tave - vandeniu aušinamas. Reik tik tikėtis, kad jis nesugalvos išeit užtarnauto poilsio..

Buvo ir man toks variantas- kad užsidegė raudona akumo lemputė ir vairo stiprintuvas nebeveikė. Bet kiek remontas kainavo - nepamenu. schmoll.gif (reikia temas paskaitnėt- gal ir rašiau) Man tik tos pompos gedimas skaudžiai atsiėjo- nes variklį reikėjo iškelti... doh.gif
Atsakyti
Jau masinos gedimas tikrai skaudziai kerta per kisene, as irgi dziaugiuosi, kad vyriski turiu meistraujanti, tai kol kas rimto serviso nereikejo. Anglai nelabai gilinasi i smulkius gedimus, o servisai tuo naudojasi. Tai kaip man, butu reikeje visa turbina pirkt, o dabar uzteko tik ta matuokli pakeisti.
Atsakyti