Jungiuosi prie jūsų Jau 4 mėnesiai kaip turiu juodą A 170, ir vis dar negaliu atsidžiaugti, kokia faina, patogi, graži mašina
QUOTE(SwaSthya @ 2010 09 07, 08:26)
Jungiuosi prie jūsų Jau 4 mėnesiai kaip turiu juodą A 170, ir vis dar negaliu atsidžiaugti, kokia faina, patogi, graži mašina
Manoji irgi juoda ir 170.
o mano tamsiai mėlyna
Sveikutes,jungiuosi ir as prie jusu , mano A160 pilka. Esu begalo patenkinta savo pasirinkimu, superine masinyte,tik tikiuosi labai neges, nes remontas tikrai nepigus
QUOTE(D*a*i*v*a @ 2010 10 04, 10:10)
Labutis,
ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti
nuo vakar pradėjau vairuoti pilką A170, šiandien pirma diena po miestą važinėju, baisoka... kolkas labai džiaugiuosi pirkiniu
ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti
nuo vakar pradėjau vairuoti pilką A170, šiandien pirma diena po miestą važinėju, baisoka... kolkas labai džiaugiuosi pirkiniu
Sveika prisijungus
Tai dyzeliukas bus ? Kokiu metu, su kokia deze?
Mergaites, turiu klausima.. Uzvedant masina vietoj laikrodzio ir kilometru pravaziuotu man rodo atsuktuvo zenkla, laikroduka, ir skaiciu Pradejo nuo -2, tada rode -4, -6, dabar jau -8. Ir mirksi tas skaicius kokias 10 sekundziu, paskui pradeda rodyti laika, kaip ir turi buti. Cia ka man bando pasakyti?? Gedimas koks nors??
QUOTE(SwaSthya @ 2010 10 11, 09:30)
Mergaites, turiu klausima.. Uzvedant masina vietoj laikrodzio ir kilometru pravaziuotu man rodo atsuktuvo zenkla, laikroduka, ir skaiciu Pradejo nuo -2, tada rode -4, -6, dabar jau -8. Ir mirksi tas skaicius kokias 10 sekundziu, paskui pradeda rodyti laika, kaip ir turi buti. Cia ka man bando pasakyti?? Gedimas koks nors??
Tai reiskia, kad reikia vaziuoti i servisa ir atlikti tec.aptarnavima. Cia ne gedimas, tiesiog masinos kompiuteris perspeja, kad laikas pasitikrinti. Nepamenu ka tiksliai reikia atlikti kai atsiranda vienas rakciukas, tik zinau, kad maziau darbu, nei kai atsiranda du raksciukai. O skaiciai su minuso zenklu reiskia, kad tiek dienu veluojate. Is pradziu turedavo atsirasti rakciukas su skaiciais bet be minuso zenkol, bet turbut nepastebejote, nes nepypsejo. Kompiuteris jumssignalizavo, kad liko tiek ir tiek dienu, vaziuokit pas meistrus , jus nenuvaziavot, dabar skaiciai su minuso zenklu kasdien dides ir plius dar pypses uzvedant, kad atkreiptumete demesi
Beje, jei tas pypsejimas nervina, o nieko daryti nenorite, tai gali servise tiesiog nunulinti tuos kaicius ir nieko nematysite. bet turbut geriau pasiziureti ka priklauso patvarkyti masinoje, ane Tai nebus gedimai, bet gal laikas keisti tepalus, filtrus ir t.t.
Beje, teisingai supratau, kad vienas rakciukas dega, ne du?
Azazella, labai aciu uz atsakyma!!! Jo, dega 1 rakciukas kol kas, vaziuosiu i servisa.
ech, o man teko pasikeist priekini stikla.. Net nesupratau, kodel truko. Stovint kieme. Vos aparpuolio negavau pamacius