sveikos
parasykit kaip vazinejat su S raide ar W. Kaip supratau S reiskia sportinis rezimas, bet ka jis duoda ? cia nuo to priklauso gal kad masina greiciau isibegeja? Nepykit gal ir uz kvailus klausimus , nes as kol kas tik neseniai esu zalias klevo lapas
QUOTE(dije @ 2010 05 11, 09:33)
Ačiū Atograža- jūs tiesiog kaip į dešimtuką. Tiesą pasakėte- turime su kuo palyginti savo "lygius" kai ateina tokie...
Mano postą Matomui moderatorė ištrynė po 5 min nuo parašymo- per daug aršus jis buvo. Gal ir gerai ...iš tikro.
Mano postą Matomui moderatorė ištrynė po 5 min nuo parašymo- per daug aršus jis buvo. Gal ir gerai ...iš tikro.
Nespejau perskaityti. Greiciausia jau net pralenkete "savo lygi". Matyt moderatoriui vel geda uz jus pasidare ir pratryne. Beje, galite i az parasyti. Nes cia as jau baigiau.
QUOTE(Matomas @ 2010 05 11, 15:05)
Nespejau perskaityti. Greiciausia jau net pralenkete "savo lygi". Matyt moderatoriui vel geda uz jus pasidare ir pratryne. Beje, galite i az parasyti. Nes cia as jau baigiau.
Nu ką tu...tavojo nepasiekiau..niekaip...kur ten mums...A mersų turėtojoms
beje- negi esi toks žioplas ir nematai, kad ir tavuosius 'perliukus' pratrynė?? Čia dėl ko? Gi tokie tobuli pasisakymai, tiesiog trykštantys protingumu, be gramatinių klaidų...
QUOTE(Matomas @ 2010 05 11, 15:05)
Nespėjote?... Vis svajojate, ar ne, toks visas kietas ir kokybiškas svajonėse, kiti tokie ,,nelygis" visi? Suprantu, užsisvajojot, ,,neliko" ir posto, saviįtaiga - galingas dalykas .
Neturiu ką slėpt, prašom, kartoju specialiai mūsų SM Lygių Lygiui (nu tik citatas iš savų postų jau teks grįžt pačiam ir pasiskaityt; na, kad lygį prisimintumėt, jei pamiršote).
QUOTE(Atogrąža @ 2010 05 10, 19:36)
Neturiu merso A, vadinasi ir aš bišk ne į temą, tiesiog nuoširdžiai palinksmino mane Matomas su savo ,,lygiu"
Va, čia, pvz., -t-a-m-s-i-os ,,bobiškas nelygis":
O čia Matomo ,,lygis":
Na tiesiog lygių lygis iki kurio (cituoju) ,,bobiškiems privalumams" tikrai nepakilti
Nors, gal ir visai smagu, kai į mūsų smėlio dėžę, užsuka ir taip skystai prieš visas apsišika ir parodo ,,lygį" kokis diedas (juk pats sakėsi, kad ne piemuo) Nedinkite, Matomas, tai moterys nebeturės su kuo savo lygį pasimatuot ir dar nepilnavertiškumo kompleksai dėl to užkamuos O dabar viskas tiesiog savo vietose
O jei apie Mersiuką... Nu visai ir pajamčiau tą mašiniuką, jei vyras, pvz, gimtadieniui padovanotų , bo maniškė jau visai ne nuotaka Bet jei siūlytų rinktis dar ir kokį kitą mažylį, tai gal apsistočiau ties Toyota Yaris
Sveikos mersiuku mylėtojos. Turiu klausimėlį ar mašinos priekyje tilptu pakankamai aukštas žmogus. Ta prasme ar nebutu taip kad galva styrotu prie pat stogo. Cia apie save kalbu labai jau įsižiurėjau šitą mašinuką. Va nissan micra tai tikrai stogas pakankamai aukštai, bet kažko nelimpa man tas nissanas
pas mane tai vairuotojo kede paknkamai pasikelia ir nusileidzia aukstyn zemyn, nors a nesu zema bet kede tai pasidarius ant auksciausios pozicijos ir galva tikrai nesiremia i stoga
QUOTE(maman8 @ 2010 05 28, 20:44)
pas mane tai vairuotojo kede paknkamai pasikelia ir nusileidzia aukstyn zemyn, nors a nesu zema bet kede tai pasidarius ant auksciausios pozicijos ir galva tikrai nesiremia i stoga
aciu uz atsakyma. Va reno laguna pavyzdziui pakankamai nemaza yra (2004 m lyg) bet va kai sedziu keleivio vietoi, tai va stogas tai vos auksciau uz galva...
QUOTE(olivute @ 2010 05 29, 12:23)
aciu uz atsakyma. Va reno laguna pavyzdziui pakankamai nemaza yra (2004 m lyg) bet va kai sedziu keleivio vietoi, tai va stogas tai vos auksciau uz galva...
nagi nuvažiuokit į kokią parduodamų auto aikštelę ir pabandykit pasėdėt, pavažinėt. Viskas bus aišku
oi, pralinksmino mane diskusijos su vyrišku 'lygiu'
Na, kad brangus remontas, pačios visos žinom. Betgi taisyt kasdien nereik. Dirbu tokioj vietoj, kur autoservisų šalia penki. Per tuos 2,5 metų, kai turiu pagranduką, tokio tipo auto prie servisų mačiau vieną vienintelį kartą (kol neturėjau, dėmesio nekreipdavau ).
Maniškis vis dar ištikimai tarnauja, servise per visą laiką lankėsi tik padangų ir tepalų pakeist.
QUOTE(saintlina @ 2010 06 03, 12:34)
nagi nuvažiuokit į kokią parduodamų auto aikštelę ir pabandykit pasėdėt, pavažinėt. Viskas bus aišku
Na, kad brangus remontas, pačios visos žinom. Betgi taisyt kasdien nereik. Dirbu tokioj vietoj, kur autoservisų šalia penki. Per tuos 2,5 metų, kai turiu pagranduką, tokio tipo auto prie servisų mačiau vieną vienintelį kartą (kol neturėjau, dėmesio nekreipdavau ).
Maniškis vis dar ištikimai tarnauja, servise per visą laiką lankėsi tik padangų ir tepalų pakeist.
Labs, as cia su savo bobisku lygiu.O 99 gaminimo ar jau baisiai sena?
negaliu komentuot, neturiu supratimo apie skirtingų metų modelius Mano 2001 metų, nusiskundimų kol kas neturiu jokių (kaip minėjau, turiu ją 2,5 metų).
QUOTE(Moller @ 2010 06 03, 21:33)
Labs, as cia su savo bobisku lygiu.O 99 gaminimo ar jau baisiai sena?
turiu 1998 modeli. pakolkas vaziuoja ypatingu nusiskundimu irgi neturiu.
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2010 06 03, 17:20)
turiu 1998 modeli. pakolkas vaziuoja ypatingu nusiskundimu irgi neturiu.
Nusiziurejau 99 m MB A-140 classic automatas 1,4l benzinas.Ka manot moteriskes?
Kaina ~15000 LT.Neperdaug?