Įkraunama...
Įkraunama...

Mersedes Benz A klasė

QUOTE(lalabas @ 2009 11 16, 21:18)
Dekui  smile.gif o idomu kaip kiti?
Seip sakyciau daugokai , kaip tokia mazyte masinyte g.gif

Tenka rinktis masiniukus man ir vyrui , reikia vienos dideles kitos mazos , ir vyras labai ziuri i kuro sanaudas , todel ir landzioju klauseineju , bet ne labai kas nori su manim dalintis patirtimi blush2.gif  biggrin.gif

Baikit juokus, cia idealios kuro sanaudos automobiliui su automatine pavaru deze.
Kiek Jus isivaizduojat tokia masina turetu naudoti kuro? 4 litrus? Cia jau butu is fantastikos srities.
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 11 17, 08:40)
O 1.4 dyzeliuku ju buna? nes tokiu neteko sutikt g.gif

Yra 1.4 l, bet ar dyzeliuku tarp ju yra - nezinau. Paminejau kaip varianta ieskant automobilio su mazesnem kuro sanaudom, nebutinai mersiuko. I galva kol kas ateina nebent Smartukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 17, 09:25)
pas mane irgi 1.7 TDI. Uzmiesty ~ 5 litrus, mieste ~ 6 litrai, gal kiek daugiau. Nemanau, kad tai daug  g.gif  As kaip tik labai dziaugiuosi, kad mazai. O maziau nebent 1.4 l koks masiniukas valgytu  g.gif Dyzeliukas su mechanine pavaru deze.

Mano irgi va tiek kuro naudoja, gal mieste kokius 7... Maniškio pavarų dėžė mechaninė.

QUOTE(lalabas @ 2009 11 17, 09:40)
O 1.4 dyzeliuku ju buna? nes tokiu neteko sutikt g.gif

Nebūna. g.gif

QUOTE(saintlina @ 2009 11 17, 10:26)
Yra 1.4 l, bet ar dyzeliuku tarp ju yra - nezinau. Paminejau kaip varianta ieskant automobilio su mazesnem kuro sanaudom, nebutinai mersiuko. I galva kol kas ateina nebent Smartukas  g.gif

Bet smarte tik 2 sėdimos vietos. 2jų atžalų jau nenuveši į mokyklą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 11 17, 16:54)
Mano irgi va tiek kuro naudoja, gal mieste kokius 7... Maniškio pavarų dėžė mechaninė.
Nebūna.  g.gif
Bet smarte tik 2 sėdimos vietos. 2jų atžalų jau nenuveši į mokyklą.  bigsmile.gif

1.7 dyzelis automatas: mieste apie 6.6, užmiestis 5. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 11 17, 14:54)
Bet smarte tik 2 sėdimos vietos. 2jų atžalų jau nenuveši į mokyklą.  bigsmile.gif

taigi as ne tik atzalu nevezciau, bet, ko gero, ir pati nevaziuociau biggrin.gif Tiesiog galvojau, kokia dar auto galetu valgyti maziau nei 5 l. Kazkaip kitos jokios nesugalvojau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 17, 20:47)
taigi as ne tik atzalu nevezciau, bet, ko gero, ir pati nevaziuociau  biggrin.gif  Tiesiog galvojau,  kokia dar auto galetu valgyti maziau nei 5 l. Kazkaip kitos jokios nesugalvojau.

Ekonomiškausia mašina pripažinta Audi A2, bet ar ji graži-skonio rteikalas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 17, 19:47)
taigi as ne tik atzalu nevezciau, bet, ko gero, ir pati nevaziuociau  biggrin.gif  Tiesiog galvojau,  kokia dar auto galetu valgyti maziau nei 5 l. Kazkaip kitos jokios nesugalvojau.

Na tiksliai nepamenu, bet esu skaiciusi, kad ar naujausias olfas ar kazkuri kita bet yra toks modelis, kuris ima trasoje 4.5 ltr...jei nesimaisau tarp skaiciu... mastau.gif
Atsakyti
Merginos, help smile.gif
ka galetu reiksti prietaisu skdelyje, virsuje, paciame centre, uzsideges geltonas trikampis su sauktuku?
Pamenu, anksciau raset, kad jis uzsidega kai slidu, bet siandien ryte slidu nebuvo, nei slapia. O uzsivedus is karo uzsidege ir dege visa kelia iki kol atvaziavau i vieta.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 11 23, 09:55)
Merginos, help smile.gif

tas trikampiukas pas mane užsidega mašinai susimėčius ant žvyro ar pan. Bet tuoj ir užgęsta. Jei pastoviai dega, gal nuvažiuok iki serviso. Gal klaida kokia, pajungę kompą nuims klaidą, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 23, 11:54)
tas trikampiukas pas mane užsidega mašinai susimėčius ant žvyro ar pan. Bet tuoj ir užgęsta. Jei pastoviai dega, gal nuvažiuok iki serviso. Gal klaida kokia, pajungę kompą nuims klaidą, ir tiek.

Tai va, kad ta lempute uzsidege tik uzvedus ir is vietos nepajudejus ir visa laika dege. Zodziu, reik paziuret kaip bus vakare uzvedus g.gif
Atsakyti
O gal netyčia kas nuspaudė mygtuką ir išjungė ABS (ar kaip jis ten)
pas mane vaikai mėgsta per mygtukus prasinešti- tai buvo kažką nuspaudę ir nebeveikė antipraslydimas ir jei nemaišau- degė geltonas šauktukas. :mastau;
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 11 23, 13:17)
O gal netyčia kas nuspaudė mygtuką ir išjungė ABS (ar kaip jis ten)
pas mane vaikai mėgsta per mygtukus prasinešti- tai buvo kažką nuspaudę ir nebeveikė antipraslydimas ir jei nemaišau- degė geltonas šauktukas.  :mastau;

Gera mintis smile.gif O kur tas ABS mygtukas?
Atsakyti