Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(F_A @ 2009 11 08, 10:50)
Pritariu fraise, galima gi dumini akiu makiaza nerysku pasidaryti rolleyes.gif As daznai darausi toki pusiau duminuka - naudoju juoda piestuka ir sviesiai rudus ar pilkus seselius. Virsutini voka nudazau pilnai (juodu piestuku padarau pravedima, isklaidau ji teptuku su kempinele, tepu ant virsaus rudus ar pilkus seselius, po antakiu bruksteliu sviesiu seseliu). Apatinio voko dazau tik 1/3, neapvedu visos akies juodu piestuku.
Parankiojau man simpatisku duminiu makiazu foto ax.gif

3 ir paskutinis man tiktu labiausiai smile.gif bet as panasiai ir darausi, tai reiskia kad as nevisai dumini pasidarau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gruodžio 2009 - 21:53
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 13:44)
3 ir paskutinis man tiktu labiausiai  smile.gif  bet as panasiai ir darausi, tai reiskia kad as nevisai dumini pasidarau  g.gif

Tai reiskia, kd darotes svelnesni varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 11 08, 19:08)
Tai reiskia, kd darotes svelnesni varianta  mirksiukas.gif

aga flirt.gif

beje, paskutineje foto ar ten tokie antakiu plaukuciai balti, ar cia ties seselio uztepta g.gif artodo kad "nedapesioti"
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 11 09, 22:53)
mmm... pasakiska....  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ir labai paprasta pasidaryti, tik blakstienyciu klijuojamu tokio tipo paieskot reiketu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 09, 20:13)

Kai atmerktos akys atrodo kad seseliai zalsvi,o uzsimerkus rusvi pasirodo smile.gif
Paprasta ir grazu.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gruodžio 2009 - 21:55
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
čia
Atsakyti
Pačios akys padažytos visai gražiai, bet antakiai tai baisūs blink.gif

user posted image
Atsakyti
kokiais seseliais ir tekstura butu galima isgauti slapiu seseliu efekta cia nelabai grazus pavyzdukas bet kad suprastumet ko klausiuuser posted image
Atsakyti