Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(Fraise @ 2009 11 06, 12:56)
user posted image

a vot kaip jum toks ?  biggrin.gif

Oi geras lotuliukas.gif Su tokiu makiazu reikia vaikscioti visada uzsimerkus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2009 11 06, 11:32)
Prie rudu akiu gal ir nieko, bet kaip atrodys prie zaliu ar melynu g.gif Nemanau, kad graziai rolleyes.gif

Pati gan daznai naudoju rozinius seselius, bet neisivaizduoju, kaip tas piestukas apacioje ziuretusi g.gif Mano akys zaliai melynos.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
su tokiu tik i Halloween'o vakareli blush2.gif
Atsakyti
user posted image
hihihi.gif
Atsakyti
Imesiu ir as ka susekiau is naujesniu 2010 metu makiazo tendenciju 4u.gif

http://www.youtube.c...player_embedded

Multi-Colored Eye Makeup
user posted imageuser posted image
Blue Lids
user posted imageuser posted imageuser posted image

Smoky Eyes
user posted image

Matte Lips in Unexpected Colors
user posted image
user posted image

Dar straipsnyje rasoma, kad madinga bus idegus veido oda (arba toks ivaizdis), i plaukus ipinti dideli kaspinai, smaiksciai suristi kuodukai ir "nude" (odos) spalvos naguciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 06 lapkričio 2009 - 17:26
user posted image
Atsakyti
Labai grazus rudeninis makiazas, tik mano atveju naudociau pilka piestuka ir brezciau ne visa aki aplink, tik puse virsutinio voko, ir gal ciut ciut kliudyciau prie apatiniu blakstienu is isorinio kampo, nes mano akys nera dideles blush2.gif
http://www.youtube.c...u/0/69w6io4j_gM
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2009 11 07, 23:37)
Na taip, cackinimasis ten su anom  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ko nepadarai kad tik graziau atrodyt.
Svarstau dabar, ar duminis tiktu tokiai progai kaip krikstynos g.gif Paciai tai ziairiai patinka ir tinka, bet ar neziures kad i Dievo namus tokia su fanarais atejo
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 00:25)
drinks_cheers.gif  ko nepadarai kad tik graziau atrodyt.
Svarstau dabar, ar duminis tiktu tokiai progai kaip krikstynos  g.gif  Paciai tai ziairiai patinka ir tinka, bet ar neziures kad i Dievo namus tokia su fanarais atejo
hihihi.gif

Tinka, jei spalvytes pasirinksi kiek švelnesnes, jei neryškus bus. Nes tikrai ne kaip atrodytų ryškiai juodai apvarytos akys. Gražu, bet ne visur su tokiom tinka eiti.

Čia keli pavyzdukai:

user posted image

user posted image

Paprasta, puošnu ir neiššaukiančiai atrodo.
Atsakyti
Na, man sie pavyzdukai nelabai... Bet gal tik del "mdelio" taip ax.gif O dumini galit draziai daryt, tik pritariu, Fraisei, rinkites svelnesnes splavytes. Galim atspalvi siek tiek derint prie aprangos, dar gali but pilka, ruda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 08 lapkričio 2009 - 09:41
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 00:25)
drinks_cheers.gif  ko nepadarai kad tik graziau atrodyt.
Svarstau dabar, ar duminis tiktu tokiai progai kaip krikstynos  g.gif  Paciai tai ziairiai patinka ir tinka, bet ar neziures kad i Dievo namus tokia su fanarais atejo
hihihi.gif

Pritariu fraise, galima gi dumini akiu makiaza nerysku pasidaryti rolleyes.gif As daznai darausi toki pusiau duminuka - naudoju juoda piestuka ir sviesiai rudus ar pilkus seselius. Virsutini voka nudazau pilnai (juodu piestuku padarau pravedima, isklaidau ji teptuku su kempinele, tepu ant virsaus rudus ar pilkus seselius, po antakiu bruksteliu sviesiu seseliu). Apatinio voko dazau tik 1/3, neapvedu visos akies juodu piestuku.
Parankiojau man simpatisku duminiu makiazu foto ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti