Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 02, 01:18)
na jei pasikartosiu, tai atsiprasau  4u.gif  cia duminiam sukurti

user posted image

jei nemokeciau, man sitie pavyzdukai nepadetu ax.gif Bt gal kazkam bus labai geros pamokeles. Bet kokiu atveju, ziuriu, kd Natka puikiai prisideda prie vizualiu paaiskinumu 4u.gif Saunu, kai kazkas gali skirt laiko thumbup.gif
Lb grazus Fraise, pavyzdukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 02 lapkričio 2009 - 09:13
QUOTE(Natka @ 2009 11 01, 23:58)
man tai sis labai grazus  wub.gif

user posted image

bigsmile.gif labai grazu. tik aisku to balto per daug, ypac virs antakio. bet jei cia kokia spec. ideja tai suprantu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 lapkričio 2009 - 09:26
user posted image

user posted image
Atsakyti
man regis nevykes akiu makiazas g.gif nes kampukai nusvyre zemyn - liudnos akys... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
pastebejau, kad Rihannos makiu makiazas visuomet isbaigtas, tobulas wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 03 lapkričio 2009 - 10:47
Tiffany,taip,akiu makiazas isbaigtas,bet oda reiketu geriau padazyti,nes matosi spuogeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 03, 14:35)
Tiffany,taip,akiu makiazas isbaigtas,bet oda reiketu geriau padazyti,nes matosi spuogeliai g.gif

o nereiktu kazkaip padazyt, kad akys nebutu "liudnos"? nes kazkaip keistai atrodo - kaip pas baseta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 15:53)
o nereiktu kazkaip padazyt, kad akys nebutu "liudnos"? nes kazkaip keistai atrodo - kaip pas baseta  biggrin.gif

Man tai irgi atrodo nekaip, nes as traktuociau kaip trukumeli, ir bandyciau tai paslepti pakeliant seseliu pagalba, o cia dar labiau isryskinta su tuo pravedimu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 15:53)
o nereiktu kazkaip padazyt, kad akys nebutu "liudnos"? nes kazkaip keistai atrodo - kaip pas baseta  biggrin.gif

Mano nuomone labai sunku is liudnu akiu padaryti linksmas, nes liudnuma suteikia dar ir antakiu forma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 03, 13:35)
bet oda reiketu geriau padazyti,nes matosi spuogeliai g.gif

Jeigu tas spuogelis pakankamai nemažai iškilęs, tu jo nepaslėpsi. Galima šiek tiek ji pamaskuoti, bet jis vistiek matysis.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti