Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 28, 22:22)
na as jau irgi igudusi pravedima daryti,tiesiog ikeliau,kad galbut kazkam padetu smile.gif
man sie makiazai visai grazus,pirmajam aisku reikia daug praktikos,bet atrodo nerealiai wub.gif
user posted image

Kaip įspūdingai ir kartu stilingai atrodo smile.gif Reiks išbandyti ką nors panašaus...
Gal kas žinote kokie čia šešėliai naudojami? Arba gal kas žino panašaus atspalvio šešėlių?

zydrune0916, o kokio nors aprašo ar tutorial šalia nuotraukos nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2011 12 29, 14:10)
mano vokai irgi uzkrite.. as pradzioje naudoju eye shadow base.

kiek esu isbandzius ir pigiu ir brangiu imoniu, pats geriausias man LUMENE, stai sis
http://irecommend.ru...e-shadow-primer

tada uztepi kompaktines pudros ant voko.. tada naudoji pieshtuka- geriausia skysta irpalaukti kol isdzius..

man tiap laikosi.. o jeigu su paprastu peistuku, man susimakaluoja jau po pora sekundziu:)

Ir man sis Lumene pagrindas pats paciausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 28, 23:22)
na as jau irgi igudusi pravedima daryti,tiesiog ikeliau,kad galbut kazkam padetu smile.gif
man sie makiazai visai grazus,pirmajam aisku reikia daug praktikos,bet atrodo nerealiai wub.gif

As kaip suprantu, tai daznai ta lanka daro su piestuku, o poto skaido su seseliu ir gaunas taip
Atsakyti
http://www.youtube.c...e45RVAAAAAAAAAg

panasu i ta pravedimo darymo buda su lipnia juosta, tik taip gal paprasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2012 01 03, 19:39)
panasu i ta pravedimo darymo buda su lipnia juosta, tik taip gal paprasciau  g.gif

tai lygiai taip pat galima ir seselio kampa daryt, tik reik pakreipt lipnia juosta daugiau kampu link antakio galo.. super gaunas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 03, 22:39)
tai lygiai taip pat galima ir seselio kampa daryt, tik reik pakreipt lipnia juosta daugiau kampu link antakio galo.. super gaunas wub.gif

As ir esu pora kartu taip darius, bet dabar jei issimozoju per daug, tiesiog su ausu krapstuku nuvalau skersai link antakio pertekliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 04, 00:36)
As ir esu pora kartu taip darius, bet dabar jei issimozoju per daug, tiesiog su ausu krapstuku nuvalau skersai link antakio pertekliu  thumbup.gif

man su juosta gaunas tikslus, svarus ir lygus kampas.. su krapstuku tik pavalai, bet vis tiek nesigauna taip vienodai ir graziai.. bent man 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 03, 23:45)
man su juosta gaunas tikslus, svarus ir lygus kampas.. su krapstuku tik pavalai, bet vis tiek nesigauna taip vienodai ir graziai.. bent man  4u.gif  biggrin.gif

Man ir su ausu krapstuku grazus gaunas kampas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2012 01 03, 18:39)
http://www.youtube.c...e45RVAAAAAAAAAg

panasu i ta pravedimo darymo buda su lipnia juosta, tik taip gal paprasciau  g.gif

koks piestukas geras siam video. gal kas zino koki panasu, toki pat rysku bigsmile.gif
Atsakyti
kiek pastebejau tai pas dauguma akys kitaip uzmerktos atrodo,nei pas mane,pas kitas jos taip lygai uzmerktos biggrin.gif ,o pas mane kai aki uzmerkiu jinai liudnai atrodo na taip isorinis akies voko kampas taip nusvyres zemyn,tai as nelabai moku ta streilke graziai nusibrezt.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 01 04, 01:15)
koks piestukas geras siam video. gal kas zino koki panasu, toki pat rysku  bigsmile.gif

iš šiek tiek brangesnių "BeYu" soft liner for eyes and more minkštas, labai ryškus, gerai laikosi visą dieną, vakare net pastangų reikia jį nuvalant ax.gif
user posted image

kitas mano mėgiamas yra "prestige"waterprofteyeliner pigesnis nei pirmesnis bet nėra toks ultra juodas, patinka, nes minkštas , gerai laikosi
user posted image

ir "artdeco" soft liner waterprooft .tarp prestige ir artdeco labai didelių skirtūmų nepastebėjau.
user posted image
ardecas duoda irgi labai ryškią liniją.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 04, 10:59)
kitas mano mėgiamas yra "prestige"waterprofteyeliner pigesnis nei pirmesnis bet nėra toks ultra juodas, patinka, nes minkštas , gerai laikosi

sita turiu, bet nuo jo man vis tiek issitepa vokai veliau kazkiek.. unsure.gif
Atsakyti