Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(kretaa @ 2011 12 29, 13:01)
mergaites turiu klausima - mano vokai uzkrite, nusipiesiu strielkaa ir jos teplioja voka, nes lieciasi prie jo - kuo uzfiksuoti tas strielkas, kad gerai laikytusi ir netepliotu? gal pudra?

mano vokai irgi uzkrite.. as pradzioje naudoju eye shadow base.

kiek esu isbandzius ir pigiu ir brangiu imoniu, pats geriausias man LUMENE, stai sis
http://irecommend.ru...e-shadow-primer

tada uztepi kompaktines pudros ant voko.. tada naudoji pieshtuka- geriausia skysta irpalaukti kol isdzius..

man tiap laikosi.. o jeigu su paprastu peistuku, man susimakaluoja jau po pora sekundziu:)
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 29, 09:09)
Man irgi truputi neįprastas derinys, bet ta oranžinė atkartoja merginos galvos ir antakių plaukų spalvą, na o melsva/pilka yra visiškai priešinga. Kai kažkada truputi lankiau makiažo pamokas pas labai šaunią ir ilgą patirtį turinčią makiažo meistrę, mums jį pasakojo apie spalvų derinimą. Siūlė naudotis mano toliau įkeliamu spalvų ratu.
Spalvų ratas:
user posted image

O juoda tada su kuo dera?Jos tam rate nera ax.gif
Atsakyti
juoda dera su viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 29, 12:40)
juoda dera su viskuo smile.gif

Man irgi taip atrodo..Bet pvz. kai sala rase apie melynus atspalviu, minejo, kad geriau derinti su rusvais, nei su juodais tonais.
Atsakyti
O gal kurit galit imesti ta video strielku kur su lipne daro blush2.gif
Atsakyti
http://www.refinery2...;utm_medium=rss smile.gif
Atsakyti
aciu labai, einu pameginti bigsmile.gif
o as nelabai suprantu kur ieskoti veido modeliavimo temos blush2.gif prie veido ar dekoratyvines blush2.gif gal kas man pagelbes 4u.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 29, 14:11)
Man irgi taip atrodo..Bet pvz. kai sala rase apie melynus atspalviu, minejo, kad geriau derinti su rusvais, nei su juodais tonais.

ruda "pašildo" mėlyną wub.gif man su pilka- ruda taip pat labai patinka wub.gif ir aplamai ruda dera su viskuo- pradedant rožine, žalia, žydra ir visom kitom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 29 gruodžio 2011 - 15:48
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 29, 13:37)
O juoda tada su kuo dera?Jos tam rate nera ax.gif

Juoda ir balta - ne spalvos smile.gif Žinoma, jos dera su visomis kitomis, bet siekiant efektyvesnio rezultato, reiktų naudotis ir rato principu, pvz naudoti ne tik juodą, baltą ir kokia nors 1 spalvą, bet geriau kelias, viena kitą papildančias. Pvz, juoda/pilka, mėlyną, tamsiai rudą ir baltą. Tos rudos realiai nelabai ir matysis, atrodys kad juoda spalva, bet iš tikrųjų suteiks tokį švelnesnį atspalvį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 29 gruodžio 2011 - 16:31
man kur tas video su lipnia juosta, tai atrodo dar daugiau vargo, nei paprastai nusibrėžti, tai jeigu yra šešėliai, taigi visi iir liks ant tos lipnios.
visiškai nepriimtina. schmoll.gif
Atsakyti
atrodo daugiau vargo toms, kurios moka nusibrezt biggrin.gif as pvz prie veidrodzio kokia 30min tupedavau kol iseidavo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 29, 18:27)
atrodo daugiau vargo toms, kurios moka nusibrezt biggrin.gif as pvz prie veidrodzio kokia 30min tupedavau kol iseidavo.. smile.gif

varge kaip ilgai, na bet svarbu rezultatas, mano draugė blakstienas sugebėdavo dažyti apie 1 val.
Atsakyti