Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(SaiMita @ 2011 12 27, 23:41)
aš dažausi  biggrin.gif  bent jau bandau kažką panašaus į pačią pirmą kairę foto  biggrin.gif man laabai gražu toks "riebesnis" pravedimas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi riebesnes darau.

Labai gražūs ir kiti pavyzdžiai, reikės pabandyti pažaisti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 28, 10:19)
pravodkes mano sventinis make up dazniausiai biggrin.gif as darausi toki kaip kairej pirma ir dabar meginsiu mandresni - is kaires 4 smile.gif tiesa, pati is rankos labai ilgai tenka vargti, bet jau rodytas klipas sioj temoj man ziauriai padeda ir pasidarau tobulas 'strielkes" smile.gif

Cia gal turit omeny ta video, kur su lipnia juostele breze? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Netikslus truputi, bet man dailu, nes panaudoti gražūs atspalviai.
Atsakyti
laaabai dailu ypač žydrom akim bigsmile.gif
reiks kada pabandyt wub.gif
tik blakstutės man nepatinka čia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 28, 20:56)

tik blakstutės man nepatinka čia...  ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai blakstutes nekaip atrodo ax.gif
Atsakyti
salos įdėti gražūs smile.gif
Atsakyti
o man paskutinis nepatiko unsure.gif spalvu derinys man kazkaip nelimpa..
Atsakyti
na as jau irgi igudusi pravedima daryti,tiesiog ikeliau,kad galbut kazkam padetu smile.gif
man sie makiazai visai grazus,pirmajam aisku reikia daug praktikos,bet atrodo nerealiai wub.gif
user posted image
sitas siek tiek paparastesnis,graziai zydraakems atrodytu ir siek tiek idegus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 28, 16:55)
Cia gal turit omeny ta video, kur su lipnia juostele breze?  4u.gif

aha wink.gif

pats paskutinis tik patiko. man nepatinka strielkos ir seseliu mirgu margu daug, kazkaip too much
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 28, 22:22)
na as jau irgi igudusi pravedima daryti,tiesiog ikeliau,kad galbut kazkam padetu smile.gif
man sie makiazai visai grazus,pirmajam aisku reikia daug praktikos,bet atrodo nerealiai wub.gif

Kokia grazi pirmuju antakiu forma wub.gif labai tokiu noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 29 gruodžio 2011 - 08:29
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 23:11)
o man paskutinis nepatiko  unsure.gif spalvu derinys man kazkaip nelimpa..

Man irgi truputi neįprastas derinys, bet ta oranžinė atkartoja merginos galvos ir antakių plaukų spalvą, na o melsva/pilka yra visiškai priešinga. Kai kažkada truputi lankiau makiažo pamokas pas labai šaunią ir ilgą patirtį turinčią makiažo meistrę, mums jį pasakojo apie spalvų derinimą. Siūlė naudotis mano toliau įkeliamu spalvų ratu. pvz. jei naudojam violetinius šešėlius, vidiniame kamputyje arba kažkurioje kitoje vietoje reiktų panaudoti gelsvą spalvą, aišku ji neturi būti visiškai ryški, gali būti prislopinta gelsva, kuria pakeičiama įprasčau naudojama balta. Tada viską parodė vizualiai ir man akis padažė būtent tokiu principu. Na ir tikrai, tokiu būdu derinant spalvas, atsiskleidžia jų grožis, nesigauna fanarai ir pan. Dar atsimenu sakė, kad norint gražiai pasidažyti mėlynais šešėliais, reiktų bandyti derinti su ruda spalva, o ne juoda kaip atrodo įprasta.

Spalvų ratas:
user posted image
Atsakyti
mergaites turiu klausima - mano vokai uzkrite, nusipiesiu strielkaa ir jos teplioja voka, nes lieciasi prie jo - kuo uzfiksuoti tas strielkas, kad gerai laikytusi ir netepliotu? gal pudra?
Atsakyti