Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 23:41)

amber123, 16 Gru 2011 - 23:41, parašė:

amber123, 16 Gru 2011 - 23:41, parašė:

va da koks
user posted image

va da koks
user posted image

man labai gražus toks vakarinis rudaakėms wub.gif ale reik dar daaaug praktikos, kad nors truputį į panašumo pusę būtų biggrin.gif

aš irgi norėčiau nuorodėlės į blog'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 17, 00:38)

Fleur de force, 17 Gru 2011 - 00:38, parašė:

Fleur de force, 17 Gru 2011 - 00:38, parašė:

manasis is sigmos,tikrai gerai sklaido thumbup.gif

manasis is sigmos,tikrai gerai sklaido thumbup.gif

Koks jo numeriukas?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 17, 12:31)

koko_sa, 17 Gru 2011 - 12:31, parašė:

koko_sa, 17 Gru 2011 - 12:31, parašė:

bet paskutinis gražiausias vistiek. gal galima nuorodą į tą blogą?norėč paskaityt blush2.gif

bet paskutinis gražiausias vistiek. gal galima nuorodą į tą blogą?norėč paskaityt blush2.gif

nezinau adreso.. beleka ziurinejau, ir radau.. neatkasiu dabar smile.gif
Atsakyti
Gal kam nors bus naudinga mirksiukas.gif 4u.gif
Radau internete ir negaliu nepasidalinti biggrin.gif Labai gražu man strėlytės, bet pačiai taip dailiai dar nepavyksta nusibrėžti... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip tik šiandien norėjau paklaust, ar šioj temoj dalyvaujančios nei viena nesidažo taip, kaip viršutinėse fotkėse? Gal nepastebėjau, bet atrodo, kad dažniausiai paprastas plonas pravedimas daromas.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 28, 00:27)

TimbaLimba, 28 Gru 2011 - 00:27, parašė:

TimbaLimba, 28 Gru 2011 - 00:27, parašė:

Kaip tik šiandien norėjau paklaust, ar šioj temoj dalyvaujančios nei viena nesidažo taip, kaip viršutinėse fotkėse? Gal nepastebėjau, bet atrodo, kad dažniausiai paprastas plonas pravedimas daromas.

aš dažausi biggrin.gif bent jau bandau kažką panašaus į pačią pirmą kairę foto biggrin.gif man laabai gražu toks "riebesnis" pravedimas bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
cia visai aiskiai parodyta kaip pasidaryti toki "riebesni" kaip sake,pravedima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 28, 00:41)

SaiMita, 28 Gru 2011 - 00:41, parašė:

SaiMita, 28 Gru 2011 - 00:41, parašė:

aš dažausi  biggrin.gif  bent jau bandau kažką panašaus į pačią pirmą kairę foto  biggrin.gif man laabai gražu toks "riebesnis" pravedimas  bigsmile.gif

aš dažausi  biggrin.gif  bent jau bandau kažką panašaus į pačią pirmą kairę foto  biggrin.gif man laabai gražu toks "riebesnis" pravedimas  bigsmile.gif

Tai gerai, maniau aš viena tokia biggrin.gif Nors man akys apvalios, bet kažkaip vistiek toks pravedimas gražiausiai atrodo smile.gif o gal taip ir turėtų tikt g.gif

zydrune aš tai tiesiog iš akies darau pravedimą, nepaišau ten tokių visokių linijų irnesakyk.gif
Atsakyti
aš irgi kadangi daug metų jau darausi pravedimą, jokių taip vadinamų zagatovų nedarau.matyt jau ranka įgudusi,nes gaunasi iš karto.
man gražu tie pravedimai, akis tampa ryškesnė, žvilgsnis aštresnis.
Atsakyti
pravodkes mano sventinis make up dazniausiai biggrin.gif as darausi toki kaip kairej pirma ir dabar meginsiu mandresni - is kaires 4 smile.gif tiesa, pati is rankos labai ilgai tenka vargti, bet jau rodytas klipas sioj temoj man ziauriai padeda ir pasidarau tobulas 'strielkes" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 12 17, 16:50)

Safe, 17 Gru 2011 - 16:50, parašė:

Safe, 17 Gru 2011 - 16:50, parašė:

man labai gražus toks vakarinis rudaakėms  wub.gif ale reik dar daaaug praktikos, kad nors truputį į panašumo pusę būtų  biggrin.gif

aš irgi norėčiau nuorodėlės į blog'ą  4u.gif

man labai gražus toks vakarinis rudaakėms  wub.gif ale reik dar daaaug praktikos, kad nors truputį į panašumo pusę būtų  biggrin.gif

aš irgi norėčiau nuorodėlės į blog'ą  4u.gif

an labai toks grazus... labai nroeciau ismokti....
as melynake. man karta toki dare vestuvem..
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 28, 03:03)

TimbaLimba, 28 Gru 2011 - 03:03, parašė:

TimbaLimba, 28 Gru 2011 - 03:03, parašė:

Tai gerai, maniau aš viena tokia biggrin.gif Nors man akys apvalios, bet kažkaip vistiek toks pravedimas gražiausiai atrodo smile.gif o gal taip ir turėtų tikt g.gif

čia būtent ir pasakojama, kad idealiausiai tos strėlkutės aplvaliom akim ir atrodo ax.gif Kaip Angelinai Jolie wub.gif
Atsakyti