Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

QUOTE(Povila$ @ 2011 12 16, 16:54)
Tikrai labai gražu smile.gif

man tik blakstienos apacioj nesiziuri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 16, 16:38)
Aptikau Facebook'e. Kaaip man gražu wub.gif

man ir blakstienos apatines nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
Grazu man wub.gif pati dazymo technika. Saltinis is blogo kazkokio, tikiuosi nieko tokio..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kaip noreciau taip kaip paskutini ismokt padaryt graziai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2011 - 21:17
paaaaskutiniiiiiis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 16, 22:27)
paaaaskutiniiiiiis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet ten jis nebaigtas biggrin.gif bet as norejau parodyt butent kurios dalies nemoku.. va taip graziai ta toki padaryt.. biggrin.gif nu nieeeeeeeeeeeekaip man taip graziai neissisklaido.. daryk ka nori doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2011 - 22:06
QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 22:05)
Bet ten jis nebaigtas  biggrin.gif bet as norejau parodyt butent kurios dalies nemoku.. va taip graziai ta toki padaryt..  biggrin.gif nu nieeeeeeeeeeeekaip man taip graziai neissisklaido.. daryk ka nori doh.gif  doh.gif

O koki sepetuka issklaidymui naudoji?
Atsakyti
mn paskutinis irgi wub.gif labai naturaliai atrodo wub.gif kiti tai man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 16, 23:14)
mn paskutinis irgi  wub.gif labai naturaliai atrodo  wub.gif kiti tai man nelabai  schmoll.gif

kiti tai ten vakariniai.. progai kokiai smile.gif man kaip sakiau technika pati patiko.. i spalvas nelabai ziurejau.. bet pats seselio pateikimas grazu..spalvas bet kokias galima pritaikyt wub.gif man 3cias ziauriai grazu butu prie tokios tamiai melynos klasikines piestuko sukneles.. wub.gif tik blakstienos netokios man patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 16, 23:13)
O koki sepetuka issklaidymui naudoji?

Blending brash.. kuris ir turetu ta daryt biggrin.gif o tu koki? 4u.gif
Papildyta:
va da koks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 22:41)
Blending brash.. kuris ir turetu ta daryt  biggrin.gif o tu koki?  4u.gif

Tai taip, taip, as irgi, bet klausiu apie gamintoja, manasis is sigmos,tikrai gerai sklaido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 17, 00:38)
Tai taip, taip, as irgi, bet klausiu apie gamintoja, manasis is sigmos,tikrai gerai sklaido thumbup.gif

aaaaaaaaa lotuliukas.gif doh.gif glusa visai.. mano tai Ecotools.. 4u.gif bet cia sakai nuo seselio nepriklauso nei kiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 17, 00:00)
aaaaaaaaa  lotuliukas.gif  doh.gif glusa visai.. mano tai Ecotools..  4u.gif bet cia sakai nuo seselio nepriklauso nei kiek?  g.gif

Galvoju, kad priklauso nuo bendros dermes: seselis+sepetukas, nes tikrai ne visi vienodai sklaidosi, o sepetelis velgi lemia, nes tankis, paties serelio apdirbimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 22:13)
Grazu man  wub.gif pati dazymo technika. Saltinis is blogo kazkokio, tikiuosi nieko tokio..

Man visi labai gražūs wub.gif bet paskutinis gražiausias vistiek. gal galima nuorodą į tą blogą?norėč paskaityt blush2.gif
Atsakyti