Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

user posted image
Atsakyti
Vienužodžiu, vieninteliai šešėliai kuriuos puikiai žinau, yra 88 spalvų matiniai šešėliai.Tai apie juos ir papasakosiu... Kadangi juos platinu ir esu bandžius, įvairiausiai juos naudoti ir pan.
Visu pirma; kokybė. Puiki. Tikrai;] Ir kurios pirmo moteriškes nesiskundė, labai patenkintos. Ir pačios paletės išvaizda yra - IDEALI. Tikrai akį traukia, o ir spalvos, tokios, kad puikiai galima jas suderinti. Atspalviai sudelioti iš eilės, lengva naudoti. Laikos, nenubyra... O ir makiažas atrodo tikrai gražiai. Na čia pavyzdžiai:
user posted image
user posted image
user posted image
Na, nežinau kaip jums, bet man tai tikrai gražu. Tos spalvos tokios, mmm.. smile.gif
Na, o čia tarpkitko, helauvynui skirtas makiažas;D Irgi su tapačia 88 spalvų palete.
user posted image
Mano parašė rasit nuorodą, ten yra daugiau foto, nuorodų, mano rašytas aprašymas... Pasiskaitykit, jei sudomino;]

Papildyta:
QUOTE(Fraise @ 2009 10 16, 15:20)

Dar pakomentuosiu šitą foto.

Realybej, be jokių photoshopu, taip atrodyti tikrai būtų sudėtinga. Labai sudėtinga. ;] Nes ir tospačios blakstienos yra paryškintos programų kaip photoshopas, ir matau šešėlių spalva yra paryškinta, apvedimai... Nu vnždž. smile.gif
Tokios nuotraukos visada atrodo daug geriau, nei realybė. Viršelinės visokios...;]
Gražu pažiūrėt, bet būtų gražu ir taip realej atrodyt;}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditė:}: 17 spalio 2009 - 10:48
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 10 17, 11:47)
Dar pakomentuosiu šitą foto.

Realybej, be jokių photoshopu, taip atrodyti tikrai būtų sudėtinga. Labai sudėtinga. ;] Nes ir tospačios blakstienos yra paryškintos programų kaip photoshopas, ir matau šešėlių spalva yra paryškinta, apvedimai... Nu vnždž. smile.gif
Tokios nuotraukos visada atrodo daug geriau, nei realybė. Viršelinės visokios...;]
Gražu pažiūrėt, bet būtų gražu ir taip realej atrodyt;}

Kad vaizdas pagerintas tai žinoma sutinku, BET kad realybėje taip atrodyti sunku tai nesutinku visiškai schmoll.gif mano vienas iš mėgstamiausiu šis yra, ir tikrai sugebu puikiai atrodyti. Tik aš dažniausiai nenaudoju dirbtinių blakstienų, kurios yra šioje foto.
Atsakyti
Keli paprastučiai....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2009 10 22, 22:25)
Keli paprastučiai....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pirmoj nuotraukoj idomus makiazas, tik kai nufotkina uzmerkus akis, man visada noris, kad butu foto ir atsimerkus, nes buna, kad uzmerktom graziai viskas atrodo, o atsimerkus - kazkas ne taip blush2.gif
Antroj ir trecioj foto pravedimas nevykes schmoll.gif
Ketvirta foto visai patiko, tik irgi idomu, kaip atrodytu bendras vaizdas, jei butu visas veidas nufotkintas g.gif Tas zalias seselis "pavojingas" siek tiek, gali atrodyti kaip melyne paaky biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 23, 08:40)
Pirmoj nuotraukoj idomus makiazas, tik kai nufotkina uzmerkus akis, man visada noris, kad butu foto ir atsimerkus, nes buna, kad uzmerktom graziai viskas atrodo, o atsimerkus - kazkas ne taip blush2.gif

Del sito sutinku. Grazus makiazas, bet atsimerkus kiekvienai jis gi gali atrodyti visiskai skirtingai, priklausomai nuo akiu formos, voku ir pan., ir ne visada tikti rolleyes.gif
Atsakyti
Hmmm... o gal galetumete pamesti kas nors kokiu akiu makiazo nuotraukyciu zalioms akims?? :/ dazausi naturaliomis spalvomis.. kuno spalvos-ruda atspalviais, bet jau pabooodo, norisi ko nors ryskesnio g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jau senai pastebėjau, kad "Gucci" modeliai ant podiumo atrodo pribloškiamai - dailus akių (!), lūpų makiažas, spindintys išpuoselėti plaukai, lygutėlė su sveiko įdegio atspalviu oda bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 spalio 2009 - 15:46
Sveikutes, labai noriu jungtis i jusu gretas 4u.gif
neisivaizduoju savo gyvenimelio be makiazo blush2.gif nes labai megstu buti pasipuosus ir dailiai atrodyti flirt.gif
Beje turiu tokia gera knyga, ji rusu kalba, ten aprasomos makiazo visos gudrybes ir maskavimo menas, kai tik atsiras truputis laiko, butinai idomiausius mestelsiu cia smile.gif
Atsakyti