Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims

tam yra dregni seseliai. dar galima uztept skysto blizgesio ant padazytu akyciu tik ne per daug
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 10, 09:55)
drinks_cheers.gif Ir labai paprasta pasidaryti, tik blakstienyciu klijuojamu tokio tipo paieskot reiketu rolleyes.gif

neradau atskiros temos apie priklijuojamas dirbtines blakstienas.... ax.gif

neseniai isigyjau, bet man nepavyksta priklijuot... blush2.gif gal kazka neteisingai darau...

blakstienos juk klijuojamos ant naturaliu blakstienu, tiesa? ar ant voko odos salia blakstienu augimo linijos? ir klijais tepamas tik dirbtiniu krashtelis jei neklystu... smile.gif nzn, matyt reikia praktikuotis kol pavyks. tik bijau jas sugadint...
Atsakyti
Kuokstelius dirbtiniu blakstienu klijuoti i naturalias blakstienas (i plaukeli, nezinau kaip cia pasakyti), o dirbtiniu blakstienu linija ant odos, salia blakstienu augimo linijos arba net virs jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliushine @ 2009 11 11, 02:05)
Kuokstelius dirbtiniu blakstienu klijuoti i naturalias blakstienas (i plaukeli, nezinau kaip cia pasakyti),  o dirbtiniu blakstienu linija ant odos, salia blakstienu augimo linijos arba net virs jos smile.gif

labai dekuj smile.gif as kaip tik turiu visa linija, ne kuokstelius. galvojau bus paprasciau.... biggrin.gif kazkaip galvojau kad ta linija ant paciu blakstienu reik lipint smile.gif dabar zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 00:27)
neradau atskiros temos apie priklijuojamas dirbtines blakstienas....  ax.gif

neseniai isigyjau, bet man nepavyksta priklijuot...  blush2.gif  gal kazka neteisingai darau... 

blakstienos juk klijuojamos ant naturaliu blakstienu, tiesa? ar ant voko odos salia blakstienu augimo linijos?  ir klijais tepamas tik dirbtiniu krashtelis jei neklystu...  smile.gif  nzn, matyt reikia praktikuotis kol pavyks. tik bijau jas sugadint...

Apie blakstienu klijavima kazkada buvau idejus info temoj Makiazas, reiktu paieskoti... O nebandei youtube filmuku paziuret? Gana daug ten pamokeliu, kaip prisiklijuoti blakstienas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2009 11 10, 18:03)
kokiais seseliais ir tekstura butu galima isgauti slapiu seseliu efekta cia nelabai grazus pavyzdukas bet kad suprastumet ko klausiuuser posted image

Yra toks daiktas kaip Eye gloss, kuri galima tepti ant seseliu. As turiu CK Eye gloss, dar visai neblogi ir skirtingu spalvu yra Anna Sui rolleyes.gif
user posted image
Tavo norimos spalvos akiu blizgi kaip tik dabar turi Chanel - Eye Gloss Luminous Cream Quadra Eyeshadow 4u.gif
user posted image
user posted image
4u.gif

Papildyta:
lisik, uzmesk aki:

http://www.wikihow.c...False-Eyelashes

Atsakyti
Atkeliau vaiddda klausima is seseliu temos 4u.gif

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 10:58)
Suknele bus i zydruma. As irgi galvojau apie neutraliu spalvu seselius...Kitokiu spalvu nelabai isivaizduoju g.gif

Man asmeniskai nepaprastai patinka derinys zydra - ruda, gal net oranzine g.gif ... Bet aisku labai priklauso nuo to, kokia ta zydra ax.gif ir kokios akys

Cia vat neimatau gerai, bet bendras veiduko vaizdas toks i rusvuma...

user posted image

Arba cia man grazu.... Jei buciau sviesiaplauke, taip bandyciau:

user posted image

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Siandien ant saves bandziau pilku atspalviu seselius (matinius) sulieti su raudona spalva(isoriniame akies kampe) gavosi labai idomi silto atspalvio pilkai rausva spalva smile.gif Gaila kad neturiu galimybes ikelti nuotraukos blush2.gif Butu labai idomi jusu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Ankstesniuose puslapiuose pastebejau kelias "duminio" makiazo nuotraukas,bet ar tikrai ten duminis? g.gif Mums per kursus i galva kale kad duminiam makiaze negali buti naudojama daugiau nei viena spalva (seselio ar piestuko) Gali skirtis tik spalvos intensyvumas. Jei spalvu daugiau nei viena tuomet makiazas negali buti vadinamas duminiu.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 13:12)
Ankstesniuose puslapiuose pastebejau kelias "duminio" makiazo nuotraukas,bet ar tikrai ten duminis? g.gif Mums per kursus i galva kale kad duminiam makiaze negali buti naudojama daugiau nei viena spalva (seselio ar piestuko) Gali skirtis tik spalvos intensyvumas. Jei spalvu daugiau nei viena tuomet makiazas negali buti vadinamas duminiu.

Yra daugybe duminio makiazo variaciju rolleyes.gif Jei paskaitysi uzsienio kosmetikos forumuose ir visazisciu bloguose, rasi, kad duminiam makiazui gali buti naudojamos 2 spalvos (tamsesne visam vokui ir sviesi balsva tepti po antakiu ir vidiniam akies kampuciui akcentuoti), gali buti naudojamos 3 spalvos (tamsi palei blakstienu linija, tos pacios spalvos tik kiek sviesesnio atspalvio ant viso voko ir sviesi balsva po antakiu ir akcentuoti vidini akies kampa). Dar gali buti toks pat variantas, tik ivedant ketvirta spalva, t.y. tarkim apvest akis juodu piestuku, ji isklaidyt, ant virsaus palei blakstienu linija tepti tarkim tamsia ruda spalva, visa likusia voko dali dengti sviesesne ruda, po antakiu brukstelt sviesios spalvos seseliu. Pastarasis variantas man patinka labiausiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 11 lapkričio 2009 - 15:01
QUOTE(F_A @ 2009 11 11, 10:58)
Apie blakstienu klijavima kazkada buvau idejus info temoj Makiazas, reiktu paieskoti... O nebandei youtube filmuku paziuret? Gana daug ten pamokeliu, kaip prisiklijuoti blakstienas rolleyes.gif

lisik, uzmesk aki:

http://www.wikihow.c...False-Eyelashes

labai labai aciu ! einu ziuret ! aciuks.gif
Papildyta:
mano didzioji klaida buvo ta kad naudojau tik pirstus, o ne pinceta smile.gif ir klijus tepiau ne taip smile.gif F_A, > 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
F A 4u.gif Daug naudingos info

Cia siaip ax.gif Mergaite daresi akiu makiaza a la Kim Kardashian

user posted image

user posted image
Atsakyti