tam yra dregni seseliai. dar galima uztept skysto blizgesio ant padazytu akyciu tik ne per daug
QUOTE(F_A @ 2009 11 10, 09:55)

neradau atskiros temos apie priklijuojamas dirbtines blakstienas....

neseniai isigyjau, bet man nepavyksta priklijuot...

blakstienos juk klijuojamos ant naturaliu blakstienu, tiesa? ar ant voko odos salia blakstienu augimo linijos? ir klijais tepamas tik dirbtiniu krashtelis jei neklystu...

Kuokstelius dirbtiniu blakstienu klijuoti i naturalias blakstienas (i plaukeli, nezinau kaip cia pasakyti), o dirbtiniu blakstienu linija ant odos, salia blakstienu augimo linijos arba net virs jos

QUOTE(pliushine @ 2009 11 11, 02:05)
Kuokstelius dirbtiniu blakstienu klijuoti i naturalias blakstienas (i plaukeli, nezinau kaip cia pasakyti), o dirbtiniu blakstienu linija ant odos, salia blakstienu augimo linijos arba net virs jos 

labai dekuj

QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 00:27)
neradau atskiros temos apie priklijuojamas dirbtines blakstienas....
gal kazka neteisingai darau...
blakstienos juk klijuojamos ant naturaliu blakstienu, tiesa? ar ant voko odos salia blakstienu augimo linijos? ir klijais tepamas tik dirbtiniu krashtelis jei neklystu...
nzn, matyt reikia praktikuotis kol pavyks. tik bijau jas sugadint...

Apie blakstienu klijavima kazkada buvau idejus info temoj Makiazas, reiktu paieskoti... O nebandei youtube filmuku paziuret? Gana daug ten pamokeliu, kaip prisiklijuoti blakstienas

Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2009 11 10, 18:03)
kokiais seseliais ir tekstura butu galima isgauti slapiu seseliu efekta cia nelabai grazus pavyzdukas bet kad suprastumet ko klausiu

Yra toks daiktas kaip Eye gloss, kuri galima tepti ant seseliu. As turiu CK Eye gloss, dar visai neblogi ir skirtingu spalvu yra Anna Sui

Tavo norimos spalvos akiu blizgi kaip tik dabar turi Chanel - Eye Gloss Luminous Cream Quadra Eyeshadow

Papildyta:
lisik, uzmesk aki:
http://www.wikihow.c...False-Eyelashes
Atkeliau vaiddda klausima is seseliu temos
Man asmeniskai nepaprastai patinka derinys zydra - ruda, gal net oranzine
... Bet aisku labai priklauso nuo to, kokia ta zydra
ir kokios akys
Cia vat neimatau gerai, bet bendras veiduko vaizdas toks i rusvuma...

Arba cia man grazu.... Jei buciau sviesiaplauke, taip bandyciau:

Sekmes

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 10:58)
Suknele bus i zydruma. As irgi galvojau apie neutraliu spalvu seselius...Kitokiu spalvu nelabai isivaizduoju 

Man asmeniskai nepaprastai patinka derinys zydra - ruda, gal net oranzine

Cia vat neimatau gerai, bet bendras veiduko vaizdas toks i rusvuma...

Arba cia man grazu.... Jei buciau sviesiaplauke, taip bandyciau:

Sekmes

Ankstesniuose puslapiuose pastebejau kelias "duminio" makiazo nuotraukas,bet ar tikrai ten duminis?
Mums per kursus i galva kale kad duminiam makiaze negali buti naudojama daugiau nei viena spalva (seselio ar piestuko) Gali skirtis tik spalvos intensyvumas. Jei spalvu daugiau nei viena tuomet makiazas negali buti vadinamas duminiu.

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 13:12)
Ankstesniuose puslapiuose pastebejau kelias "duminio" makiazo nuotraukas,bet ar tikrai ten duminis?
Mums per kursus i galva kale kad duminiam makiaze negali buti naudojama daugiau nei viena spalva (seselio ar piestuko) Gali skirtis tik spalvos intensyvumas. Jei spalvu daugiau nei viena tuomet makiazas negali buti vadinamas duminiu.

Yra daugybe duminio makiazo variaciju

QUOTE(F_A @ 2009 11 11, 10:58)
Apie blakstienu klijavima kazkada buvau idejus info temoj Makiazas, reiktu paieskoti... O nebandei youtube filmuku paziuret? Gana daug ten pamokeliu, kaip prisiklijuoti blakstienas 
lisik, uzmesk aki:

lisik, uzmesk aki:
labai labai aciu ! einu ziuret !

Papildyta:
mano didzioji klaida buvo ta kad naudojau tik pirstus, o ne pinceta