Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Vilm@,labai grazi ponicka,kazkodel apie Meri Popins pagalvojau (nors ji nera tokia puosni). Veidelis labai idomus,toks brandus, protingas, zvilgsnis toks ilgesingas. Labai patiko sukuosena ir koketiska kepuraite. thumbup.gif Vat tik blauzdike truputeli tokia storoka sakyciau ax.gif Neisizeisk. Tiesa,o koks ten pagrindukas-akmuo ar fimo?
yyla, simpatiskas engeliukas thumbup.gif Man labai patinka ,kad tavo leles visada judesyje.
voveryt,o kodel tu po kelis kartus kepi? Nulipdyk ranka,kiska maiselin ir lipdyk koja ir t.t. Kai turesi viska-lipdyk visuma ir kepk. Arba iskepk dalimis ir mauk ant karkaso,o likusia dali daryk is medziagos. Jei ka-atmailink man nuotraukytes,as tave pakritikuosiu bigsmile.gif cool.gif Arba prasom privatan ant arbatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 28, 23:31)
as dariau tik is fimo pupen bet manau kad ten kazkas panasaus. bandziau ir kepti du kartus,bet man tai nepasitvirtino. nebeisejo vientisai uzlygint prilipdytos mases. nepatiko,negrazu smile.gif daugiau manau taip nedarysiu  g.gif as lipinciau atskirom dalim(rankas,kojas ir galva) po to rinkciau. taip lipdant ne taip maigosi. lipdant ant bendro karkaso tai kol viena dali lipdau kitos nukencia lotuliukas.gif

O kiek laiko šiaip kepi ir kokioj temperatūroj?
***** kaip man gaila dabar tos, kad taip nesigavo. Maniškis irgi už galvos susiėmė lotuliukas.gif Jam kažkodėl labai patiko jos veidas g.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 28, 23:39)
Po tokio minimalistinio yylos angeliuko, mano lėlė bus visai neminimalistinė biggrin.gif - gimdyta labai ilgai- gal ne darbo prasme, o mąstant, ar ne mest į šiukšlyną biggrin.gif . Galva iškepta jau vasaros pradžioje, o į kažką pavirto tik dabar...

Gražu thumbup.gif O jau koks skėtis - nai nai nai bigsmile.gif
Norėtųsi detaliau apžiūrėt. Pasididina nuotrauka, bet vis tiek ne viskas matosi ax.gif
Norisi pačiupinėt biggrin.gif
Iš ko plaukučiai?
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 09 28, 23:54)
voveryt,o kodel tu po kelis kartus kepi? Nulipdyk ranka,kiska maiselin ir lipdyk koja ir t.t. Kai turesi viska-lipdyk visuma ir kepk. Arba iskepk dalimis ir mauk ant karkaso,o likusia dali daryk is medziagos. Jei ka-atmailink man nuotraukytes,as tave pakritikuosiu bigsmile.gif cool.gif Arba prasom privatan ant arbatos  drinks_cheers.gif

Nori pakritikuot? lotuliukas.gif Kad jau iškepta, nebepataisysiu g.gif Kai kitą darysiu parodysiu pirma tau biggrin.gif
Kepiau per kelis kartus nes durna galva taip prisiskaičiau doh.gif Maniau bus lengviau taip. O dar su plaukais nesąmonių prisigalvojau. Tai gausiu dar ir trečią kartą kept doh.gif lotuliukas.gif
Tai ką manai - sukietės man dar ji ar jau viskas?
Jei daryt teks iš naujo, tai tada atskiras dalis kepsiu vienu metu. O kaip reiks kept? Kaip rast tą aukso vidurį, kad neperkept ar nedakept? g.gif
Atsakyti
mimo, vovere 74 , ačiū 4u.gif , mimo, tikrai neįsižeidžiau- tos kojos ir man ramybės neduoda biggrin.gif , plaukai vilna, pagrindas- mdf-as aptrauktas medžiaga.
Vovere 74, kaip tik šiandien skaičiau rusiškam žurnale apie lėlės darymą iš kepamo plastiko- galėsiu prie progos parašyt, kaip ten pataria, arba atskanuot, jei skaitai rusiškai
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 29, 00:09)
mimo, vovere 74 , ačiū 4u.gif , mimo, tikrai neįsižeidžiau- tos kojos ir man ramybės neduoda biggrin.gif , plaukai vilna, pagrindas- mdf-as aptrauktas medžiaga.
Vovere 74, kaip tik šiandien skaičiau rusiškam žurnale apie lėlės darymą iš kepamo plastiko- galėsiu prie progos parašyt, kaip ten pataria, arba atskanuot, jei skaitai rusiškai

Skaitau rusiškai, užtat ir pasidariau tokią nesąmonę doh.gif lotuliukas.gif O jei gali atskanuot taip, kad eitų įskaityt tai būtų šaunu thumbup.gif Praverstų gal ne vien man, kuo daugiau visokios informacijos tuos geriau thumbup.gif
O kas tas paryškintas?
Atsakyti
mdf- vidutinio tankio medienos plaušų plokštė (MDF) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 28, 23:59)
O kiek laiko šiaip kepi ir kokioj temperatūroj?
***** kaip man gaila dabar tos, kad taip nesigavo. Maniškis irgi už galvos susiėmė lotuliukas.gif  Jam kažkodėl labai patiko jos veidas g.gif
Gražu thumbup.gif  O jau koks skėtis - nai nai nai bigsmile.gif 
Norėtųsi detaliau apžiūrėt. Pasididina nuotrauka, bet vis tiek ne viskas matosi ax.gif
Norisi pačiupinėt biggrin.gif
Iš ko plaukučiai?
Papildyta:

Nori pakritikuot?  lotuliukas.gif  Kad jau iškepta, nebepataisysiu g.gif  Kai kitą darysiu parodysiu pirma tau biggrin.gif
Kepiau per kelis kartus nes durna galva taip prisiskaičiau doh.gif  Maniau bus lengviau taip. O dar su plaukais nesąmonių prisigalvojau. Tai gausiu dar ir trečią kartą kept doh.gif  lotuliukas.gif
Tai ką manai - sukietės man dar ji ar jau viskas?
Jei daryt teks iš naujo, tai tada atskiras dalis kepsiu vienu metu. O kaip reiks kept? Kaip rast tą aukso vidurį, kad neperkept ar nedakept? g.gif

bijau ka nors del to kepimo ir sakyt,nes praktikos tame daug neturiu blush2.gif kelis kartus kepiau tik ax.gif kepiau 100 laipsniu temperaturoj apie puse valandos,dejau i jau ikaitinta orkaite,nors skaiciau kad deda i salta,tai va ir nezinau kaip geriau. ir man jinai siek tiek suaizejo verysad.gif bet nesudege smile.gif tai va neradau dar to geriausio budo,bet su laiku tikiu kad surasiu mirksiukas.gif gaila zinoma darbo kai nulipdai kazka vykusio ir nepavyksta iskept sekmingai verysad.gif nieko,mes sitas kliutis dar iveiksim lotuliukas.gif
Atsakyti
As kepu ~130 C apie 20 min,et tik 1 karta. Deja nieko negaliu patart del daugkartinio kepimo verysad.gif O tai kas ten su ta galva atsitiko? Gal iseitu visa kuna medziagini padaryti,o veidukas liktu keptas,kaip kad mano Zuikio-voro.
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 29, 00:19)
mdf- vidutinio tankio medienos plaušų plokštė (MDF) biggrin.gif

Oi, apie tokius dalykus neraukiu visai lotuliukas.gif

QUOTE(MAKSA @ 2009 09 29, 00:20)
bijau ka nors del to kepimo ir sakyt,nes praktikos tame daug neturiu blush2.gif kelis kartus kepiau tik ax.gif kepiau 100 laipsniu temperaturoj apie puse valandos,dejau i jau ikaitinta orkaite,nors skaiciau kad deda i salta,tai va ir nezinau kaip geriau. ir man jinai siek tiek suaizejo verysad.gif bet nesudege smile.gif  tai va neradau dar to geriausio budo,bet su laiku tikiu kad surasiu mirksiukas.gif gaila zinoma darbo kai nulipdai kazka vykusio ir nepavyksta iskept sekmingai verysad.gif nieko,mes sitas kliutis dar iveiksim lotuliukas.gif

Aišku įveiksim, tik norisi su kuo mažiau aukų biggrin.gif

QUOTE(mimo @ 2009 09 29, 00:21)
As kepu ~130 C apie 20 min,et tik 1 karta. Deja nieko negaliu patart del daugkartinio kepimo verysad.gif O tai kas ten su ta galva atsitiko? Gal iseitu visa kuna medziagini padaryti,o veidukas liktu keptas,kaip kad mano Zuikio-voro.

Galvai nieko, kaklas lūžo, tai galva nesilaikys, reik kažkaip pritvirtint... O rankas ir kojas turi, viskas gerai. Bet dar turėsiu visą kept, nes pakaušis nekeptas dar, plaukus ten sodinu.
Atsakyti
O plaukai nesusvils,jei dar ir pakausi kepsi? Luzusi kakla paslepsi po rubeliu ar papuosalu-svarbu graziai pritvirtinti,pvz priklijuoti. Sunus viena lele numete ir jai galva nuleke-tai as su karstais klijais prilipdziau-tik plona skylimo linija matosi ir tai tik gerai isiziurejus.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 29, 00:26)
Oi, apie tokius dalykus neraukiu visai lotuliukas.gif
Aišku įveiksim, tik norisi su kuo mažiau aukų biggrin.gif
Galvai nieko, kaklas lūžo, tai galva nesilaikys, reik kažkaip pritvirtint... O rankas ir kojas turi, viskas gerai. Bet dar turėsiu visą kept, nes pakaušis nekeptas dar, plaukus ten sodinu.

man irgi tu auku taip nesinori doh.gif bet kad matyt kitaip nebus smile.gif nepigi gi ta "lepioske"
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 29, 00:36)
O plaukai nesusvils,jei dar ir pakausi kepsi? Luzusi kakla paslepsi po rubeliu ar papuosalu-svarbu graziai pritvirtinti,pvz priklijuoti. Sunus viena lele numete ir jai galva nuleke-tai as su karstais klijais prilipdziau-tik plona skylimo linija matosi ir tai tik gerai isiziurejus.

Pakepinau porą sruogų - nieko nenutiko.
Reiks klijuot vadinasi kaklą. Tik tikiuosi, kad nebus kitos kūno dalys irgi tokios trapios g.gif

QUOTE(MAKSA @ 2009 09 29, 00:47)
man irgi tu auku taip nesinori doh.gif bet kad matyt kitaip nebus smile.gif nepigi gi ta "lepioske"

Brangus hobis, taip įvardinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos lėlininkės-burtininkės!
Atėjau susipažint sunglasses2.gif
Įsivaizduojate, lėlėmis užsiimu jau greitai metai, o jus radau tik prieš kokią savaitę. Google'as išmesdavo, bet ko jo nepaklausi, visad supermamas išmeta. O čia žiuriu, yra ir pažistamu biggrin.gif Masiania, Tei - sveikos! Tei, manes gali ir neprisimint, rusiškame forume buvom susitikusios 4u.gif
Na ka gi, aš ne tusčiom rankom. Vakar baigiau dar vieną lelių. Štai jis.
"Aš pats!... Galima?" Cernitas, 30 cm, aliejiniai dažai, plaukai - šilko pluoštas vėlimui. Kas dar? Na, kaip visad, skudurėlių, juostelių ir t.t.
http://s52.radikal.r...cae6ff86529.jpg
http://s52.radikal.r...c2e38963612.jpg
http://i075.radikal....f2bb347feea.jpg
http://i036.radikal....72928e3d354.jpg

Atsakyti