Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

as kaip visad tingiu dauk sneketi blush2.gif doh.gif

voveryte,lalyte gavosi labai faina.,drabuzeliai tai is viso auksto lygio,na vienu zodziu lipi laipteliais ne po vieną o po tis pakopas i auksti mirksiukas.gif

o cia mano biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 27, 14:49)

voveryte,lalyte gavosi labai faina.,drabuzeliai tai is viso auksto lygio,na vienu zodziu lipi laipteliais ne po vieną o po tis pakopas i auksti mirksiukas.gif

o cia mano biggrin.gif

...

Aciu 4u.gif

O tavo angelelis pasiruoses skristi thumbup.gif Svelnus toks bigsmile.gif
Kelnytes jo piestos ar kitaip darytos?
Atsakyti
piestos kelnytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 28, 09:04)
piestos kelnytes wink.gif

Labai gražu toks minimalistinis stilius thumbup.gif
O kokio ūgio tavo berniukas?
Atsakyti
Jau kai pamaciau toki grozi, tai uzsimaniau ir as pabandyti leles daryti biggrin.gif Fantastika kazkokia. Tas veidas kaukej taip gerai atrodo.Vakar ryte su vyru buvome mieste pasivaiksciot, kavinej tokioj pasedejome prie Ausros vartu, ten leles buvo sudetos ant palanges, parduodamos dar, idemiai apziurejau. Bet cia tai is vis koks grozis. Nuostabu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 28 rugsėjo 2009 - 17:52
voveryt, labai grazi tavoji lelyte! 4u.gif nustebinai, matosi tikrai kad viskas pragalvota ir darbo ideta daug bigsmile.gif as aisku iskart su savo klausimais blush2.gif kaip tu padarei ta efekta kad suknele atrodo kaip vejo kedenama? aisku jei ne paslaptis blush2.gif ax.gif

yyla, tau irgi 4u.gif toks svelnus ir meniskas angeliukas. labai super thumbup.gif man tai labiausiai patiko kad ispiesei kelnytes ir viskas taip minimaliai ir subtiliai gavosi nenaudojant audiniu. rolleyes.gif
Atsakyti
yyla, man irgi tavo angel.gif labai prie heart.gif
Atsakyti
Nu ir as tylet negaliu. TEI tu genijus! Pati ideja... nu net zodziu neturiu.. ispildymas jos kaip visada puikus. Ir is kur zmonems i galvas tokiu minciu ateina????
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 28, 18:59)
voveryt, labai grazi tavoji lelyte!  4u.gif  nustebinai, matosi tikrai kad viskas pragalvota ir darbo ideta daug  bigsmile.gif  as aisku iskart su savo klausimais  blush2.gif  kaip tu padarei ta efekta kad suknele atrodo kaip vejo kedenama? aisku jei ne paslaptis  blush2.gif  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Suknelė taip krenta dėl viso komplekso darbų biggrin.gif Taip kirpta, klijuota bangom, verta plonytė vielutė ir tvirtinta viskas klijais su dažais.
Jeigu ji atrodo kaip vėjo kedenama - vadinasi man pavyko tai ko norėjau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimą tiems kas dirbat su LivingDoll.
Kai padarote lėlytę kiek kartų kepat? Ir kokioj temperatūroj ir kiek laiko.
Aš dariau etapais. Pirma galvą, apkepiau ir po to dalį krūtinės ir rankas su kojom. Vėl kepiau. Kai atvėso paėmus į rankas ir pajudinus atskilo kaklas. Ties ta vieta kur buvo pirmo kepimo kraštas visai atsiskyrė į dvi dalis. Ką ne taip padariau? Ar tiesiog nesusilimpa kepta su nekepta? Skaičiau, kad jei kepi per kelis kartus tai reik trumpiau ir žemesnėj temperatūroj. Aš kepiau 110 laipsnių pirmą kartą 20 min. antrą 40 min.
Gaila įdėto darbo verysad.gif Ką daryt su ja dabar? Ar visos dalys tokios trapios ir bus dabar?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 28, 23:18)
Turiu klausimą tiems kas dirbat su LivingDoll.
Kai padarote lėlytę kiek kartų kepat? Ir kokioj temperatūroj ir kiek laiko.
Aš dariau etapais. Pirma galvą, apkepiau ir po to dalį krūtinės ir rankas su kojom. Vėl kepiau. Kai atvėso paėmus į rankas ir pajudinus atskilo kaklas. Ties ta vieta kur buvo pirmo kepimo kraštas visai atsiskyrė į dvi dalis. Ką ne taip padariau? Ar tiesiog nesusilimpa kepta su nekepta? Skaičiau, kad jei kepi per kelis kartus tai reik trumpiau ir žemesnėj temperatūroj. Aš kepiau 110 laipsnių pirmą kartą 20 min. antrą 40 min.
Gaila įdėto darbo verysad.gif  Ką daryt su ja dabar? Ar visos dalys tokios trapios ir bus dabar?

as dariau tik is fimo pupen bet manau kad ten kazkas panasaus. bandziau ir kepti du kartus,bet man tai nepasitvirtino. nebeisejo vientisai uzlygint prilipdytos mases. nepatiko,negrazu smile.gif daugiau manau taip nedarysiu g.gif as lipinciau atskirom dalim(rankas,kojas ir galva) po to rinkciau. taip lipdant ne taip maigosi. lipdant ant bendro karkaso tai kol viena dali lipdau kitos nukencia lotuliukas.gif
Atsakyti
Po tokio minimalistinio yylos angeliuko, mano lėlė bus visai neminimalistinė biggrin.gif - gimdyta labai ilgai- gal ne darbo prasme, o mąstant, ar ne mest į šiukšlyną biggrin.gif . Galva iškepta jau vasaros pradžioje, o į kažką pavirto tik dabar... user posted image
Fimo, 45 cm
Atsakyti