Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

na va Vovere74 koks ryskus patobulejimas thumbup.gif o sakei kad abi rankos kairios bigsmile.gif o jei tarp kitko tai as tik kairia ir darau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAKSA: 24 rugsėjo 2009 - 21:50
QUOTE(prapieste @ 2009 09 24, 22:29)
Vovere74 Na ir tikrai tavo fantazija neribota, skundeisi, kad rankos abi kairiosios, jos net labai abi desines. Leles kunas man atrodo labai gerai, o jau rubai - isvis fantastiskai. Darbstumas, svajone ir tikslas daro stebuklus. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Niu aš skundžiausi, bet juk matei mano lėles blush2.gif
Šį kartą susiėmiau, pasinaudojau visų čia draugiškų mergyčių patarimais ir pagalba. Jau jums spręsti ar sugebėjau tuos patarimus įgyvendint blush2.gif
Ačiū už gražų žodį, tikrai nuoširdžiai ačiū 4u.gif Bijojau rodyti, nes gal tik man atrodo, kad pažanga matyti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 24, 22:42)
na va Vovere74 koks ryskus patobulejimas thumbup.gif o sakei kad abi rankos kairios bigsmile.gif  o jei tarp kitko tai as tik kairia ir darau lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Mano sesė kairiarankė, tai ji sakytų, kad jos abi dešiniosios lotuliukas.gif
Kolegę, kirpėją turėjau kuri buvo ambidekstrė, va čia tai geras thumbup.gif Kur patogiau dešine, kur patogiau kaire pakirpdavo, klientai kėdėj išsižioję žiūrėdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
vovere, sveikinu su nauja ir iki siol man graziausia tavo lelyte 4u.gif Matosi,kad labai stengeisi, kiekviena detale apgalvojai. Ar jos plaukuciai tikri? Labai graziai krenta. Taip pat patinka lengvai lyg vejuje plevesuojanti suknele. Aplamai-visa kompozicija dinamiska thumbup.gif
Prisikabinsiu wink.gif tik prie vienos nereiksmingos detales-gal gali kaip nors "pasunkinti" basute,kad raisteliai butu isitempe? Dabar basute lyg besvore kabo ore,nes raisteliai truputeli uzsiriete...na supranti,ka turiu omeny.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 24, 23:33)
vovere, sveikinu su nauja ir iki siol man graziausia tavo lelyte 4u.gif Matosi,kad labai stengeisi, kiekviena detale apgalvojai. Ar jos plaukuciai tikri? Labai graziai krenta. Taip pat patinka lengvai lyg vejuje plevesuojanti suknele. Aplamai-visa kompozicija dinamiska thumbup.gif
Prisikabinsiu wink.gif tik prie vienos nereiksmingos detales-gal gali kaip nors "pasunkinti" basute,kad raisteliai butu isitempe? Dabar basute lyg besvore kabo ore,nes raisteliai truputeli uzsiriete...na supranti,ka turiu omeny.

Ačiukas 4u.gif
Plaukučiai netikri. Čia toks šinjonas-gumelė buvo. Išardžiau ir šukavau ilgai bei nuobodžiai doh.gif Pusė ant grindų, kita pusė ant lėlės lotuliukas.gif
Dėl tos basutės tai aš irgi galvojau kaip padaryt, kad ji natūraliau kabėtų g.gif Gal ta virvelė dar išsities? Jei ne tai reiks kažką galvot.
Atsakyti
vovere74, tikrai pažanga akivaizdi- pritarsiu mimo- tikrai pati gražiausia tavo lėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tei - kai padarysi dovanas - parodyk! Technika panasi, o kokie skirtingi darbeliai gaunasi....

vovere - sveikinu su grazia lelyte, sparciai tobuleji smile.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 25 rugsėjo 2009 - 09:44
Vovere, saunuole, matosi progresas. Darbelis svarus ir kruopstus. Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Buvau maloniai nustebinta, taip ryškiai patobulėta, šaunuolė Voveryte smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 25, 09:43)
vovere74, tikrai pažanga akivaizdi- pritarsiu mimo- tikrai pati gražiausia tavo lėlė thumbup.gif 

Ačiū 4u.gif Man ji irgi gražiausia, pasižiūriu dabar į seniau darytas - vajetau, kur jų akys, kur kaktytės, kur...kur...kur... lotuliukas.gif
Bet vat ir jomis didžiuojuosi, juk mano rankom darytos. Pamatytų kas nors mano pačią pačią pirmą doh.gif

QUOTE(masiania @ 2009 09 25, 10:43)

vovere - sveikinu su grazia lelyte, sparciai tobuleji smile.gif Taip ir toliau  4u.gif

Ačiū labai, tikiuosi, kad čia nebus tik vienas toks žingsnelis, kad sugebėsiu ir toliau į priekį eit blush2.gif

QUOTE(Tei @ 2009 09 25, 12:01)
Vovere, saunuole, matosi progresas. Darbelis svarus ir kruopstus. Taip ir toliau thumbup.gif

Ačiū tau 4u.gif Matau klaidas, bet tikiuosi išmoksiu ir jas ištaisyt blush2.gif

QUOTE(pavonija @ 2009 09 25, 12:34)
Buvau maloniai nustebinta, taip ryškiai patobulėta, šaunuolė Voveryte smile.gif  thumbup.gif

Ačiū tau 4u.gif Gerai, kad maloniai, sėdžiu dabar visa apsipatenkinus skaitydama biggrin.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif Man labai smagu skaityti tokius gražius žodžius blush2.gif Šį kartą tikrai daug įdėta buvo, užtat labai ir nerimavau pasirodydama.
Kai jau baigiau su ja, tokia tuštuma atsirado. taip kažko trūksta ax.gif Jau per tas kelias savaites pripratau, kad kiekvieną laisvą minutę einu pas lėlę lotuliukas.gif Tai vat ir niežti dabar nagus, norisi veiklos....Tik gal sakau reik pailsėt, subrandint mintį, kad nesugadinčiau to ką pasiekiau blush2.gif Be to juk vėl naujai reiks mokytis, dabar jau kepamos medžiagos laukia...
Atsakyti
Oi kaip prisijuokiau šiandien lotuliukas.gif Atvažiavo pas mane draugė, o aš sakau, kad vėlavausi nes akis kepiau lotuliukas.gif Ji žiūri į mane ir - ką??? Akis. - Ką??? NU akis, akis. - Ką????? lotuliukas.gif Lėlėms akis lotuliukas.gif O ji pagalvojo, kad aš kažkokias akis valgau lotuliukas.gif doh.gif
Ai va dar ką norėjau pasakyt. Man patinka darbuotis arba tyloj arba su muzika. Darbuojantis su paskutiniu darbeliu klausiausi va ko: http://www.youtube.c...h?v=doTBT46wMvA
Kažkaip nesiderina su mano lėle lotuliukas.gif
Bet kaip pati nustebau šiandien radusi va ką: http://www.ibiep.com...ulpting-female/
Visada sakiau, kad vienodos mintys ne į vieną galvą ateina, bet čia jau kažkokia mistika gaunasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 14:18)
rodaus su paskutiniu darbeliu - Kauke
user posted image

daugiau cia

o dievulėliau swoon.gif atlkeliu šią dievybę, užklydau netyčia ir amo netekau thumbup.gif , jau grožis koks superinis ne tas žodis
Atsakyti
hehe aciu smile.gif
tuoj moderatpriai istrins, nes citata su nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti