Ne tik zvyneliu daug atsiranda,bet ir trupa jei ne ant sykio viska nulipdai.
Pardavėjos sako, kad EberhardFaber, kuri gamina ir Fimo, užsidarė, tai gal todėl išparduoda jį
Puslapis jų veikia, bet nelabai man su užsienio kalba
kažkokią nuorodą jie duoda, jog nuo Naujų firma kitaip lygtais vadinsis
http://www.eberhardf...?ActiveID=16811

Jie tik i kita puslapi persikelia. Nuo sausio pirmos juos galite rasti siuo adresu:
www.staedtler.com
www.staedtler.com
na isbandysiu ir pasakysiu........o su tais zvyneliais nereikia padauginti karscio....nusizengiu instrukcijai ir kepu 100 laipsniu temp ir viskas buna gerai.......na kaip su siuo pirkiniu bus paveizesim
susigundziau akcija...krize viska perkam kas su akcija
.....iskreiptu veidrodziu karalyste

Šie namukai jau į pabaigą. Gan greit mes čia priplepėjom
Kai jau visai pabaigsim viešnagę čia ir išeisim paskui save užverdamos duris, mus pasitiks nauji namai - http://www.supermama...0#entry32467881

Voveryt, nu tu darboholike-jau nauji namuciau sumeistravoti
Saunuole
...gaila,kad cia lempos ner

Sveikos auksarankes
uzejau i situos namucius visai netyciomis.kitais rankdarbiais uzsiimineju,bet uz akiu uzkliuvo sioji temuke,nes lelytes mane irgi lb zavi,bet vis laiko neatrandu prisesti pasigamint kokia..atkeliavus cia,tai taip zada ateme...
as net nespejau ikvept ziurinedama lelyciu albumukus...
net asaros kauptis pradejo..o tai reskiasi,kad lb giliai mane sujaudino tokie groziai..labai visomis jumis zaviuosi ir zemai zemai lenkiu galva
saunuoles!

QUOTE(mimo @ 2009 11 26, 22:29)
Voveryt, nu tu darboholike-jau nauji namuciau sumeistravoti
Saunuole
...gaila,kad cia lempos ner 

Jatau, man žinok šiandien viskas sunkiai suprantama

QUOTE(SECREAT @ 2009 11 26, 23:07)
Sveikos auksarankes
uzejau i situos namucius visai netyciomis.kitais rankdarbiais uzsiimineju,bet uz akiu uzkliuvo sioji temuke,nes lelytes mane irgi lb zavi,bet vis laiko neatrandu prisesti pasigamint kokia..atkeliavus cia,tai taip zada ateme...
as net nespejau ikvept ziurinedama lelyciu albumukus...
net asaros kauptis pradejo..o tai reskiasi,kad lb giliai mane sujaudino tokie groziai..labai visomis jumis zaviuosi ir zemai zemai lenkiu galva
saunuoles! 

Labas labas

SECREAT, ka ten kiti rankdarbiai, mesk tu juos per kairi peti ir imkis lelyciu! Musu burelis nedidelis,bet smagus

QUOTE(mimo @ 2009 11 27, 00:52)
SECREAT, ka ten kiti rankdarbiai, mesk tu juos per kairi peti ir imkis lelyciu! Musu burelis nedidelis,bet smagus 

Teisingai

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.