Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Ne tik zvyneliu daug atsiranda,bet ir trupa jei ne ant sykio viska nulipdai.
Atsakyti
Pardavėjos sako, kad EberhardFaber, kuri gamina ir Fimo, užsidarė, tai gal todėl išparduoda jį g.gif Puslapis jų veikia, bet nelabai man su užsienio kalba g.gif kažkokią nuorodą jie duoda, jog nuo Naujų firma kitaip lygtais vadinsis g.gif http://www.eberhardf...?ActiveID=16811
Atsakyti
Jie tik i kita puslapi persikelia. Nuo sausio pirmos juos galite rasti siuo adresu:
www.staedtler.com
Atsakyti
na isbandysiu ir pasakysiu........o su tais zvyneliais nereikia padauginti karscio....nusizengiu instrukcijai ir kepu 100 laipsniu temp ir viskas buna gerai.......na kaip su siuo pirkiniu bus paveizesim rolleyes.gif susigundziau akcija...krize viska perkam kas su akcija doh.gif .....iskreiptu veidrodziu karalyste cool.gif
Atsakyti
Šie namukai jau į pabaigą. Gan greit mes čia priplepėjom 4u.gif Kai jau visai pabaigsim viešnagę čia ir išeisim paskui save užverdamos duris, mus pasitiks nauji namai - http://www.supermama...0#entry32467881 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Voveryt, nu tu darboholike-jau nauji namuciau sumeistravoti bigsmile.gif Saunuole 4u.gif ...gaila,kad cia lempos ner biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes smile.gif uzejau i situos namucius visai netyciomis.kitais rankdarbiais uzsiimineju,bet uz akiu uzkliuvo sioji temuke,nes lelytes mane irgi lb zavi,bet vis laiko neatrandu prisesti pasigamint kokia..atkeliavus cia,tai taip zada ateme... bigsmile.gif as net nespejau ikvept ziurinedama lelyciu albumukus... wub.gif net asaros kauptis pradejo..o tai reskiasi,kad lb giliai mane sujaudino tokie groziai..labai visomis jumis zaviuosi ir zemai zemai lenkiu galva wub.gif saunuoles! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 26, 22:29)
Voveryt, nu tu darboholike-jau nauji namuciau sumeistravoti bigsmile.gif Saunuole 4u.gif ...gaila,kad cia lempos ner biggrin.gif

Jatau, man žinok šiandien viskas sunkiai suprantama doh.gif Kol "dašyla" doh.gif Galvoju apie kokia tu čia lempą kalbi lotuliukas.gif Supratau ir taip juokinga pasidarė lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(SECREAT @ 2009 11 26, 23:07)
Sveikos auksarankes smile.gif uzejau i situos namucius visai netyciomis.kitais rankdarbiais uzsiimineju,bet uz akiu uzkliuvo sioji temuke,nes lelytes mane irgi lb zavi,bet vis laiko neatrandu prisesti pasigamint kokia..atkeliavus cia,tai taip zada ateme...  bigsmile.gif  as net nespejau ikvept ziurinedama lelyciu albumukus...  wub.gif net asaros kauptis pradejo..o tai reskiasi,kad lb giliai mane sujaudino tokie groziai..labai visomis jumis zaviuosi ir zemai zemai lenkiu galva  wub.gif  saunuoles!  wub.gif

Labas labas 4u.gif Tai gal visgi ką nors parodysi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
SECREAT, ka ten kiti rankdarbiai, mesk tu juos per kairi peti ir imkis lelyciu! Musu burelis nedidelis,bet smagus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 27, 00:52)
SECREAT, ka ten kiti rankdarbiai, mesk tu juos per kairi peti ir imkis lelyciu! Musu burelis nedidelis,bet smagus thumbup.gif

Teisingai hihihi.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti