Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

na mano paskutiniu leliu akys su epoksidiniais. Man patinka kaip jos atrodo. Tik nieko nezinau apie kepimo pasekmes - reikia kad kas nors isbandytu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 22 rugsėjo 2009 - 22:32
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 22, 22:33)
as irgi dariau,man patiko. tik va tos akeles dar ant lentynos tebestovi blush2.gif noriu pabandyt as jas su kepamu modelinu. paziuresim kas bus bigsmile.gif nes ore dziustancio dar nebandziau ir kazko netraukia. man rodos kepamas tvirtesnis g.gif baisu gi kad mano "sedevras" po to nesubyretu lotuliukas.gif

Man buvo bum su viena lėle, iš ore stingstančio, pirštas nulėkė doh.gif Ta kurią dabar darau irgi krito, bet tfu tfu tfu - nieko nenutiko.

QUOTE(mimo @ 2009 09 22, 23:07)
Vovere, turbut pasikartosiu su nuoroda,na bent nereikes knistis ieskant:
http://www.dollplane...aza_dlya_kukol/

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif Pas tave viskas po ranka biggrin.gif

QUOTE(Tei @ 2009 09 22, 23:25)
na mano paskutiniu leliu akys su epoksidiniais. Man patinka kaip jos atrodo. Tik nieko nezinau apie kepimo pasekmes - reikia kad kas nors isbandytu smile.gif

Aš išbandysiu biggrin.gif Man labai gražu tokios tikroviškos akys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 09 23, 00:07)
Vovere, tu  nepaprasta wub.gif    ačiū už tokius puikius naujus namelius drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif Niu taip, kai negaliu sužibėt savo lėlėmis tai belieka bent jau kitoms namų duris plačiai atverti, o kad norėtųsi dažniau čia užsukti - reikia svetingai pasitikti biggrin.gif
Širdis džiaugiasi, kad jums patinka notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 09 23, 00:07)
sveikinu, man nerealiai patinka, as tiesiog be žado thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
labai norėčiau pamatyt lėlytę gyvai, manau, kad čia tik pusė jos grožio ax.gif

O kiek nemieganciu biggrin.gif
Aciu Mamune. Nu as ir noreciau su lelem kada nors kur nors gyvai pasirodyt... tik reikia daugiau ju pridaryt ir tada jau kokia paroda rengt ar ka... rolleyes.gif
Atsakyti
Tei - butinai pasirodyti gyvai !

Dar pasigirsiu blush2.gif
user posted image
http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 24 rugsėjo 2009 - 12:51
masiania, labai šaunūs žmogučiai žvaigždučiai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif . Ir visa serija labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 09 24, 13:51)
Dar pasigirsiu  blush2.gif
...

biggrin.gif Labai linksmi simpatiški žmogeliukai, šypseną iškart dovanoja wub.gif
Gerą tu įdėją pasigavai, va kaip kartais praverčia čia dedama informacija 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Zinoma, kad cia daug naudingos informacijos smile.gif
As jau seniai norejau pridaryti Kalediniu zaislu is papier-mache, bandziau pries pora metu, bet kazkaip nepasiseke ir neuzkabino... Matyt, viskam savas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 09 24, 16:38)
Aciu  4u.gif
Zinoma, kad cia daug naudingos informacijos smile.gif
As jau seniai norejau pridaryti Kalediniu zaislu is papier-mache, bandziau pries pora metu, bet kazkaip  nepasiseke ir neuzkabino... Matyt, viskam savas laikas smile.gif

Bet tai tikrai kokia puiki mintis šitaip papuošti eglutę wub.gif Šitiek meilės įdėjus, vienintelė tokia bus thumbup.gif
Atsakyti
masiania super! kokie nuotaikingi zmogeliukai. Labai fainiai gavosi... pakisai man minti ka kaledom giminem padovanot thumbup.gif (o tai tikras galvos skausmas doh.gif )
Atsakyti
LAbas vakarėlis.
Kadangi labai nekantrauju pasirodyt tai net nesulaukiu rytojaus, dienos šviesos doh.gif Nelabai gal nuotraukos kokios gavosi prie dirbtinio apšvietimo blush2.gif

Va mano naujausia, bijausi ir rodytis, bet po truputį gal ir aš pramoksiu blush2.gif
LaDoll, apie 40 cm. "Ruduo".

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti

Vovere74 Na ir tikrai tavo fantazija neribota, skundeisi, kad rankos abi kairiosios, jos net labai abi desines. Leles kunas man atrodo labai gerai, o jau rubai - isvis fantastiskai. Darbstumas, svajone ir tikslas daro stebuklus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 24 rugsėjo 2009 - 21:30