Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Adatele, koks nerealus tavo raganaites veidas! man tai ta nosis didziule tokia charakteringa thumbup.gif labai graziai stilizuotos formos, akytes tokios zavingos. ir tie dantukai labai juokingai man atrodo, tokia geraja prasme linksma raganaite. as tiktai asmeniskai gal ja kiek svelniau padaziusi buciau...ar truputi sviesiau. bet kaip pradziai tai labai super! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mju_mju: 23 lapkričio 2009 - 23:36
beje, vos nepamirsau:

nezinau, gal cia jau visai ne naujiena paskelbsiu...na buvo taip: skambina man mama ir sako, kad lygtai su spauda gavo reklamini kvietima i interjeriniu leliu gaminimo ir istorijos seminara. Sake jie vyks Siauliuose, 2 dienas, is kuriu kiekviena kainuotu 70lt. Jei viska teisingai supratau visas reikalas vyktu savaitgali (si), butu 20 zmoniu grupe, o seminara vestu Ineta Vaitekuniene.
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 11 24, 01:03)
beje, vos nepamirsau:

nezinau, gal cia jau visai ne naujiena paskelbsiu...na buvo taip: skambina man mama ir sako, kad lygtai su spauda gavo reklamini kvietima i interjeriniu leliu gaminimo ir istorijos seminara. Sake jie vyks Siauliuose, 2 dienas, is kuriu kiekviena kainuotu 70lt. Jei viska teisingai supratau visas reikalas vyktu savaitgali (si), butu 20 zmoniu grupe, o seminara vestu Ineta Vaitekuniene.

bigsmile.gif Gal gali sužinot viską tiksliai? Būtų labai puiku nuvykt ax.gif
Atsakyti
Adatėlė, labai jau simpatiška ragana smile.gif Man jos pėdos ypatingai patiko thumbup.gif O jei tai iš tiesų pirma lėlė, tai aplamai auksines rankas turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 23, 22:22)
Jau kaip parašei tai atrodo - ai, vieni juokai...paprasta labai...  lotuliukas.gif O iš tikro tai ne taip jau ir paprasta 4u.gif

Nu jo parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
labas visoms, na isklausinejau visa info mamos apie ta seminara (kaip supratau ten bus kaip ir kursai).

Vyksta: 2009 gruodzio 8d. 12val.
Siauliai, Pakalnes g. 6a. - 28 auditorija.

registracijos tel: 841525983, mob: 865225122

I dalis:
Pradzia Gruodzio 8d. 13val. , kaina 70lt, vyks leles lipdymas. su savimi tureti:
Vielos iki 1,5mm, kepimo folijos, modelino (premier, jovi, premix), irankiu lipdymui (steku, peiliuku ir t.t.)

II dalis:
Vyks gruodzio 15d. 12val. kaina 70lt,
Leles dazymas, rengimas.

Seminara ves Ineta Vaitekuniene
.....................................................................................................................
Sitas skelbimukas buvo issiuntinetas i svietimo istaigas su spauda, yra renkama 20 zmoniu grupe.
nebuvo galimybiu atskanuoti ta skelbimuka, tai nurasiau informacija. mano asmenine nuomone tai jei kam idomu, reiketu pasiskambinti ir smulkiau pasiklausineti kas butent ten vyks, kiek vietos skirta leliu istorijai ir teorijai, beto gal truputi brangokai gaunas kai uz abi dienas reikia moketi, ir dar savo medziagas tureti. nezinau, niekada nebuvau jokiuose kursuose, gal pas kitas menininkes kursuose sumoki, bet medziagu savo nereikia turet.. g.gif beto reiktu pasidomet kaip atrodo Vaitekunienes leles, pasvarstyt ka naujo ten pasakytu (nors tas sunku kai nezinai).
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 11 25, 10:56)
labas visoms, na isklausinejau visa info mamos apie ta seminara (kaip supratau ten bus kaip ir kursai).

Ačiū 4u.gif
Sakyčiau kaip už kursus tai nėra brangu. Tik gal nepatogu, jog toks tarpas tarp užsiėmimų. Kai nemažą atstumą reik važiuot.
Iš tikro reik pasidomėt menininkės darbais, yra ne mažai informacijos apie ją mirksiukas.gif Tik neradau jos darytų lėlių, vadinas reik labiau paieškot biggrin.gif
Aš tai už kursus, seminarus, mokymus. Kiekviena nauja patirtis, žinios tik į naudą.
Atsakyti
user posted image
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 25, 11:40)
Ačiū 4u.gif
Sakyčiau kaip už kursus tai nėra brangu. Tik gal nepatogu, jog toks tarpas tarp užsiėmimų. Kai nemažą atstumą reik važiuot.
Iš tikro reik pasidomėt menininkės darbais, yra ne mažai informacijos apie ją mirksiukas.gif Tik neradau jos darytų lėlių, vadinas reik labiau paieškot biggrin.gif
Aš tai už kursus, seminarus, mokymus. Kiekviena nauja patirtis, žinios tik į naudą.

Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2009 11 25, 13:09)

Ką norėjai pasakyt? Nesupratau g.gif Aš tą nuotrauką mačiau ir straipsnį skaičiau, lėlės nuotraukoje tai kitų meistrų. o kur rast pačios Vaitekunienes? Šiaip įdomu akis paganyt, o jei važiuot pasimokyt tai juolab įdomu pas ką važiuoji.
Atsakyti
ir mane sudomino sitei kursai pas vaitiekuniene, bet butu labai idomu jos darbu pamatyti.
Atsakyti
sveikutes mergytes.............apleidau leliu daryma bet zadu pasitaisyti......bet va siandien ofis1 uzsukau ir uzmaciau fimo pupen 50 prosentu nuolaida...nesusilaikiau nusipirkau....gal sakau nebus pasenes................neradau garantijos........jei ka sudomino tai ant pylimo gatves sankryzos priesais Cvirkos paminkla,pylimo poliklinika, prie autobuso stoteles, Vilniuje.....yra balto ir rausvo....
Atsakyti
Fimo puppen duoda 3 metu garantija. Reiktu parduotuveje prasyti dokumentu,jei nera ant etiketes datos. Jei fimo pasenes,jis turi specifini kvapa ir iskepus labai daug zvyneliu atsiranda smile.gif
Atsakyti