Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(debesyla @ 2009 11 22, 07:24)

Ai, apie plaukus. Labai gražiai išeina iš suktos virvutės (Senukuose, pvz., būna, kur užuolaidom apsiūti ir pan.). Man rodos, gal Tei kažkada iš jų darė. Aišku, daug nepridarysi, nes visos lėlės buvo vienodos garbanės, bet vienai kitai super  thumbup.gif

Gal turit nuotraukyciu kaip tai padaryti ir kaip taip padaryti atrodo tie plaukai?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 22, 20:35)
Gal turit nuotraukyciu kaip tai padaryti ir kaip taip padaryti atrodo tie plaukai?

Išardai tą virvutę ir klijuoji plaukučius. Berods viena iš pirmesnių Tei lėlyčių plaukučiai panašiai daryti g.gif
O aš va vienai lėlei sodinau plaukus. jau pasakojau, kad iš livingdoll darant galvą kepiau be pakaušio. Po to pakaušį užlipdžiau ir į jį su nulaužta adata sodinau plaukus po labai labai plonytę sruogelę. Nelikau sužavėta rezultatu. Nes kai iškepiau su tais įsodintais plaukais tai nemažai jų išsipešė šukuojant ir vienoje vietoje brokelis matomas gavosi, teko sukt galvą kaip jį slėpt doh.gif Suėjo labai daug plaukų, o lėlė neatrodo labai daug jų turinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 16, 17:23)
Voveres paraginta pasirodau su mazyte lelyte (sage) tik 8 cm.

4u.gif oi kokia grazute wub.gif
gal galetum pamokyti kaip tokia pasigaminti blush2.gif
ar ji karkasine,is ko galvyte padaryta? ax.gif
Atsakyti
LABAI NEPEIKIT-AŠ TIK MOKINUOSI ---ČIA MANO PIRMOJI blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Adatele, labai išraiškinga raganėlė, sakyčiau. Matosi, kad rankdarbių srityje jau ne pradinukė esi smile.gif o iš ko gaminai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calykusu*: 23 lapkričio 2009 - 11:57
QUOTE(Calykusu* @ 2009 11 23, 11:52)
Adatele, labai išraiškinga raganėlė, sakyčiau. Matosi, kad rankdarbių srityje jau ne pradinukė esi smile.gif o iš ko gaminai?

Calykusu*--ačiukas aciuks.gif Gaminau is paprasciausio modelino iš Maxsimos----galvojau ,kad neisšeis nieko tai nebus gaila poros litu hihihi.gif Buuvo sunku-greit džiuvo o neigudus dar tai kai kur tie neligumai mane erzina--bet kaip raganai tai tinka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 11 23, 10:57)

Nieko sau pirmoji blink.gif Tokia...hm nerandu lietuviško žodžio atitikmens g.gif Prikolna biggrin.gif
Kai žiūri paskutinę nuotrauką pakėlus visą į viršų, kad tik kojos liktų - bauginančiai realistiškai atrodo, kaip gyvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 11 23, 10:57)

Superine ragana thumbup.gif tikru tikriausia mirksiukas.gif ,o kokia poza,jei pirma tokia - tai kas bus toliau bigsmile.gif
as jau buvau ilindusi tavo sagiu apziureti wub.gif , wau

Sveikutes darbstuoles 4u.gif

Labas voveryte smile.gif ,aciu uz kvietima i leliu namucius
jau buvau ilindus paziureti,bet gaila vis to laiko negana unsure.gif ,na o tu saunuole,greituole thumbup.gif (ar ten tavo nuotraukele blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja ne visada geriau nei sena: 23 lapkričio 2009 - 12:43
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 11 22, 21:47)
4u.gif oi kokia grazute wub.gif
  gal galetum pamokyti kaip tokia pasigaminti blush2.gif
  ar ji karkasine,is ko galvyte padaryta? ax.gif

galvyte padaryta is paperclay, kunas is vielos, tada pasiuti rubeliai ir aprengta mirksiukas.gif
Atsakyti
Adatėlė, sauni ragana! Dar tik karpos ant nosies ir juodo katino ant peciu betruksta wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 11 23, 13:39)
                              Labas voveryte smile.gif ,aciu uz kvietima i leliu namucius
            jau buvau ilindus paziureti,bet gaila vis to laiko negana unsure.gif ,na o tu saunuole,greituole thumbup.gif  (ar ten tavo nuotraukele blush2.gif )

4u.gif
Kurią turi omeny? Avatere? jei taip tai ten aš blush2.gif Yra dar, ten kur susipažinimas biggrin.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 23, 14:47)
galvyte padaryta is paperclay, kunas is vielos, tada pasiuti rubeliai ir aprengta  mirksiukas.gif

Jau kaip parašei tai atrodo - ai, vieni juokai...paprasta labai... lotuliukas.gif O iš tikro tai ne taip jau ir paprasta 4u.gif
Atsakyti
voveryt, kaip labai labai aciu uz foruma! 4u.gif jau skaitau ir galva susisuko doh.gif

turiu klausima - kaip reikia uzsidet avatara naujajam forume? blush2.gif niekaip nerandu..
Atsakyti