Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Rusu forume radau stai tokia nuostabia kompozicija:
http://kukly.508.com...pahomova_16.jpg
Negaliu,kaip man patinka jos nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 21, 00:57)

Gerulis thumbup.gif Saldi porelė lotuliukas.gif
Atsakyti
Eik tu sau Mimo, ziauri kompozicija.... blink.gif
As kai tokias kompozicijas matau kasdien uz tvoros, tai ko tais neikvepia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 21 lapkričio 2009 - 14:16
QUOTE(mimo @ 2009 11 21, 00:57)

O kaip tokią brzdą padaryt g.gif
mimo,aha darau,tik kol kas viskas galvoje blush2.gif (kitų darbų pilna doh.gif ).Bet visokią info renkuosi.Turiu pradėjusi vieną tekstilinę,bet dar nepabaigiau,kai baigsiu tikrai pasirodysiu.
Mane labai domina marijonečių gamyba ir ypač jų valdymo mechanizmas.
Ir dar turiu klausimą-kur Vilniuje yra pirkti "paperclay" ir kokia jo kaina?
Atsakyti
Vovere, kokia tu greita šaunuolė! Ačiū už nuorodą! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 11 21, 18:16)
Vovere, kokia tu greita šaunuolė! Ačiū už nuorodą!  ploja.gif

Ačiū 4u.gif O tave kaip tik ir norėjau čia pričiupti lotuliukas.gif Ar ne tu neseniai žadėjai lėlytę parodyt? bigsmile.gif Ar maišau kažką g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudmilka @ 2009 11 21, 17:21)
Ir dar turiu klausimą-kur Vilniuje yra pirkti "paperclay" ir kokia jo kaina?

Man rodosi, kad tik internetu galima įsigyti g.gif Jei klystu - pataisykit mane. Aš pirkau iš ornamentai.lt
Atsakyti
Stai ka uzmaciau, kaip padaryti plaukucius is atlasines juosteles

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o cia kaip sketuka padaryti

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 21, 20:03)

yra knyga, kur sudėti geriausi master-class iš žurnalo "kukolnij master", šitie irgi įeina, kur įkėlei drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 21, 21:18)
yra knyga, kur sudėti geriausi master-class iš žurnalo "kukolnij master", šitie irgi įeina, kur įkėlei  drinks_cheers.gif

Knyga, kiek zinau tai labai nebloga, bet as domejausi ar galima pas mus gauti rusisku knygu knygynuose, tai visi atsake, jog nera galimybes, kai ir kitu labai neblogu knygu,pav. Lopusovos, Egupec knygeliu apie leliu gamyba.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 21, 17:24)
Ačiū 4u.gif  O tave kaip tik ir norėjau čia pričiupti lotuliukas.gif Ar ne tu neseniai žadėjai lėlytę parodyt? bigsmile.gif  Ar maišau kažką g.gif

Hm... Nežinau, gal kada ir žadėjau g.gif Pas mane tik nebaigtos paskutiniu metu voliojasi, vis pritrūksta idėjų blush2.gif
Sugalvojau pasidaryti biustą, kad atvirais pečiais būtų (čia gal prieš pusę metų), o dabar kankinu - buvau beveik baigusi, turėjo būti mamos bendradarbei dovana, bet išpeikė mano kūno proporcijas, paskui man ir pačiai viskas pradėjo nepatikti, tai vėl rankos nusviro.. et. Pavydžiu tau, vovere, užsispyrimo thumbup.gif

Ai, apie plaukus. Labai gražiai išeina iš suktos virvutės (Senukuose, pvz., būna, kur užuolaidom apsiūti ir pan.). Man rodos, gal Tei kažkada iš jų darė. Aišku, daug nepridarysi, nes visos lėlės buvo vienodos garbanės, bet vienai kitai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyla: 22 lapkričio 2009 - 07:30
Vovere74 bigsmile.gif kaip smagu, kad atsirado Lėlių namai thumbup.gif
Jeigu reikia kokios pagalbos, su mielu noru prisidėsiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 21, 21:03)
....

O, čia supaprastintas variantas, buvau kažkur kažkada užtikusi sudėtingą labai doh.gif
Man patinka kaip atrodo plaukai tokie iškarpyti pasišiaušę, gan tikroviškai žiūrisi.

QUOTE(debesyla @ 2009 11 22, 08:24)
Hm... Nežinau, gal kada ir žadėjau g.gif Pas mane tik nebaigtos paskutiniu metu voliojasi, vis pritrūksta idėjų  blush2.gif
Pavydžiu tau, vovere, užsispyrimo  thumbup.gif

Aha, man rodos apie batukus klausei ir sakei, kad kai apausi tada parodysi g.gif
Nepavydėk, aš užsispyrusi bendrai, visais gyvenimo atvejais doh.gif Išskyrus vieną blush2.gif Niekaip neprisiverčiu save nuvest į sporto salę doh.gif

QUOTE(mėlinytė @ 2009 11 22, 14:10)
Vovere74  bigsmile.gif  kaip smagu, kad atsirado Lėlių namai  thumbup.gif
Jeigu reikia kokios pagalbos, su mielu noru prisidėsiu ir aš  4u.gif

biggrin.gif Smagu, tikrai.
Pagalbos, jei ar kai, reiks tai tikrai paprašysiu. Aš nesu apdovanota kuklumu lotuliukas.gif
Atsakyti