Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(Marquise @ 2009 11 20, 10:55)
Sveikos, merginos. Noriu pasidalinti įspūdžiais. Žodžiu susigundžiau ir nusipirkau iš Artmanijos modeliną, kuris buvo nukainuotas nuo 70 iki 40 Lt. Labai užkabino, kad sustingęs būna skaidrus ir lankstus.
Tai va - arba aš visiškai nemoku su juo elgtis, arba Artmanija iškišo pasenusią prekę, nes jis pasirodė labai kietas ir iš jo kažką suformuoti man niekaip nepavyksta (išskyrus "blynuką" nieko daugiau nepagaminau). Visai nelimpa, nesiformuoja... Išdžiūvęs gaunasi tokio skaidrumo, kaip balti jūros akmenėliai (nesugalvoju kito palyginimo). Tiesa, tikrai lankstus, tačiau neįsivaizduoju, kaip jį formuoti.
Jei kažkuri esate jį mėginusi, būčiau dėkinga už jūsų patirtį su šiuo modelinu, nes turiu 0,5 kg ir nežinau, ką su juo veikti... smile.gif

Aš kažkada irgi porcelianą pirkau - dar čia patarimų, atsimenu, klausinėjausi. Ne tokį, kažkokį paprastesnį, bet man irgi nieko iš jo nesilipdė - jis net prie savęs nelimpa, nesiminko, nežinau, kaip su tokiu daiktu dirbti blink.gif Gal jį šildyti ar tirpinti kaip nors reikia? Nes kiek gatavų dirbinių teko matyti, iš šalto porceliano nuostabias lėlės nulipdo. Gal mes kažko nežinom? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 11 20, 14:05)
Aš kažkada irgi porcelianą pirkau - dar čia patarimų, atsimenu, klausinėjausi. Ne tokį, kažkokį paprastesnį, bet man irgi nieko iš jo nesilipdė - jis net prie savęs nelimpa, nesiminko, nežinau, kaip su tokiu daiktu dirbti  blink.gif Gal jį šildyti ar tirpinti kaip nors reikia? Nes kiek gatavų dirbinių teko matyti, iš šalto porceliano nuostabias lėlės nulipdo. Gal mes kažko nežinom?  doh.gif

Tai va, kad visa bėda tame, kad nžinančių nėra.... ax.gif
Atsakyti
Nežinau, aš tai įsivaizduoju, kad iš porceliano ne lipdo, o lieja, t.y. nulipdo iš kitų medžiagų, tada padaro formą ir išlieja. Aišku, nieko tiksliai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 20, 14:17)
mes juk ėjom su lėlėm pažaist lotuliukas.gif
...
Smagiai pačiauškėjom ne tik apie lėles. kai parėjus namo pažiūrėjau į laikrodį veidas mano buvo toks -  blink.gif    lotuliukas.gif
...
Reiktų dažniau kažkokius susibėgimus organizuotis 4u.gif
4lina - ne į temą -...????

vovere74, sveika! 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Niu, tu mane čia į raudonį įvarei labiau, nei vakarykščiai kavalieriai lotuliukas.gif
Aš po mūsų pasisėdėjimo tai irgi kaip ant sparnu smile.gif Ir be reikalo tu čia save nuvertinį, tavo Angelas - nežemiška butybė 4u.gif
Merginos, tikrai-tikrai reikia susibėgti dažniau drinks_cheers.gif
PS: Batai? U...e... blush2.gif ne, nu tu duodi! lotuliukas.gif
Marquise, aš šito nebandžiau, bandžiau kitą. Pirkau Staipoje, šaltą masę MILANO, parašyta, kad išdžiuvus tampa panaši į rusišką baltą porcelianą. Kainavo 24 Lt už 450 gr. Masė labai panaši į talką sumaišytą su lipalu, skaisčiai baltos spalvos. Turėjau idėją padaryti visiškai baltą lėlytę. Bandžiau nulipdyti gėlytes (apie 1 cm skersmens) Pavyko gerai, bet išdžiuvus pasidarė tokia gelsva, biški nuo paviršiaus permatoma masė. Pačiupinėjus, tokia lyg biški guminė, na labai iš tiesu neša į gerai išdžiuvusi lipalą. Nei šlifuot, nei dažyt dar nebandžiau. Kadangi mano idėjai netiko, tai ir padėjau kol kas į stalčių. Bet gal jau greitai trauksiu, bo rankas niežti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 11 20, 16:22)
*Niu, tu mane čia į raudonį įvarei labiau, nei vakarykščiai kavalieriai  lotuliukas.gif

**PS: Batai? U...e...  blush2.gif  ne, nu tu duodi!  lotuliukas.gif

*O kas? Pasigyriau, pasidžiaugiau, įspūdžiais pasidalinau ir tiek biggrin.gif

**O ko stebies? Juk jau turėjai suprast, kad man batai svarbiausia biggrin.gif Ir ne tik lėlių tongue.gif

------------------------------
Žiūrau greit ir šią temukę pribaigsim rolleyes.gif
------------------------------
Lipdžiau šiandien iš paperclay. Pirmą kartą tą medžiagą minkiau. Įspūdis? g.gif Niu kol kas lyg ir lengviau pasiduoda mano rankoms nei ladoll. Įdomiausia aišku bus kai reiks rankas, pirštus lipdyt doh.gif lotuliukas.gif
pažiūrėjau dabar į tą džiūstančią galvą. Siaubelis blink.gif doh.gif Nu toks baisus padaras vėl gavosi doh.gif Aš nesuprantu savęs. Niu kada išmoksiu pati, be pagalbos, bent pakenčiamas galvas lipdyt g.gif
-------------------------------
Lėlių namai jau užkurti 4u.gif Aš pirmoji ten prisiregistravau hihihi.gif
Šiandien vakaras bus ilgas - tvarkysim forumą, kad jau būtų kur ne tik registruotis, bet ir rašyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kaip noriu greiciau apsilankyti naujuose leliu namuciuose blush2.gif
Vovere74 is paperclay as lipdziau savo princa, tai pirstukai man lengviau lipdesi nei is pries tai turetos mases, as juos dailinau maza teptuka suslapinus vandeniu ir braukdama jau ant vielutes uzdetos mases. (kazkaip nelabai moku paaiskint blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 20, 19:24)
Laukiu nesulaukiu, kaip noriu greiciau apsilankyti naujuose leliu namuciuose  blush2.gif
Vovere74  is paperclay as lipdziau savo princa, tai pirstukai man lengviau lipdesi nei is pries tai turetos mases, as juos dailinau maza teptuka suslapinus vandeniu ir braukdama jau ant vielutes uzdetos mases. (kazkaip nelabai moku paaiskint  blush2.gif  )

Kantrybės tongue.gif Jau tuoj.
Aš su teptuku ir dabar daug darbavausi, vat tuo man patiko paperis, kad lengvai prisiglosto net prie išdžiuvusių vietų.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mergaitės, turiu tokį prašymą jums. Iš savo lėlyčių nuotraukų išsirinkit vieną jums labiausiai patinkančią, uždėkit ant jos savo niką, ar kokį kitą skiriamąjį ženklą ir atsiųskit man. Reikia papuošti naujuosius lėlių namukus. Labai norisi, kad visos visos pasidžiaugtumėt su lankytojais savo lėlytėmis 4u.gif
Siųskit man e.meilu: zinios887@gmail.com
Atsakyti
hi.gif
Sveikos merginos,aš vis užeinu pas jūs į svečius pasigrožėti jūsų grožiais...Ir noriu parodyt ką radau(jei jau buvo-atsiprašau)
My Webpage
Atsakyti
O velniava doh.gif Dabar tik pagalvojau dėl nikų ant nuotraukų doh.gif Čia jie jūsų vienokie, o ten gal bus kitokie? Bet esmės tas gal nekeičia? Tinka ir šio forumo nikai? Mes juk čia namučių temos vis tiek nepaliksim biggrin.gif Žodžiu dėkit ant nuotraukos kokį norit savo atpažinimo vardą, va taip va biggrin.gif

Liudmilka - labukas 4u.gif Užsuk dažniau. jau tuoj šią temutę baigsim, bet bus ir nauja 4u.gif
Atsakyti
vovere, 4lina, kaip smagu skaityti apie jusu susitikima! Ech, gaila,kad visos issibarsciusios,o taip noretusi mini meeta padaryt drinks_cheers.gif
Marquise, o tu is tos keistos mases prisilipdyk visokiu dydziu ir formu stoveliu-veliau nereikes sukti galvos,kur lele tupdyt.
Liudmilka, buvo, bet bala nemate...cia tiek tu nuorodu prisikaupe,kad lengva pasimest. Bet vistiek aciu uz pastangas 4u.gif Gal pati lelytes darai? Nesikuklink pasirodyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 20, 22:50)
vovere, 4lina, kaip smagu skaityti apie jusu susitikima! Ech, gaila,kad visos  issibarsciusios,o taip noretusi mini meeta padaryt drinks_cheers.gif

Tikrai gaila, kad tokie susitikimai reti. Gal vilnietės, kaunietės susitinka dažnai?
Labai keista buvo va taip sėdėt kavinėj ant stalo lėles susistačius ir matyt kaip kiti žiūri ir nesupranta ką mes ten darom lotuliukas.gif
Atsakyti
oj... siek tiek atsitraukiau o jau temute ipabaiga biggrin.gif
Marquize idomu tu ten salta porceliana atradai... tiesa, man bandyt neteko.
Viena mano pusiau pazistama lipdo dabar lele is namu gamybos salto porcelianao - galvoju cia gal sudetim is esmes panasu. Anas gaminasi is lipalo riebalu kokiu nors ir krakmolo. O lipdo ji slapindama. Sake labai greit dziusta, todel negali zioplinet lipdydamas, siaip i jos darba paziurejus tai graziai jai gaunasi. Idomu kaip po to tvirtumas bus.
Atsakyti