Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

prapieste - as palieku ilgesne viela, o po to ja uzlenkiu ovaliai ir gaunasi pedute - lele gali savarankiskai stoveti. O toliau jau arba apsiuti arba apklijuoti, kaip kam patinka

sige - kas gi tau nesigavo? Itariu, kad plastilinine skulptura buvo per daug sugetinga ir kampuota. Turetu buti viskas aptakiai. 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau pas Rulle kursuose, ne tekstilinių lėlių, lipdomų. Esu patenkinta labai, visai kitaip lėlės dabar atsiranda nei anksčiau. Po kursų daug lengviau ir paprasčiau. O Jūratė labai gerai išaiškina. Todėl jei yra noro, o svarbiausia galimybių - kursus labai patariu lankyt smile.gif

Masiania, man pati papje mashe masė nesigavo. Arba kažką ne iki galo padariau arba viską neteisingai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sige: 19 lapkričio 2009 - 10:26
[Masiania labai aciu uz paaiskinima, as kazka panasaus ir galvojau daryti, bet pamaniau, kad gal dar kokiu yra gudrybiu. As apie Jurates Dovydenaites kursus irgi geru atsiliepimu girdejau ir pati bandysiu nuvykti, nors kelias tolimas ir laiko truksta, o juk reikia 2 dienoms.
Atsakyti
merginos žiūrėkit ką užmačiau: paroda apie Viktorijos laikų madą Radvilų rūmuose
Et kaip norėtūsi apžiųrėt... tik kad iki Vilniaus kebloka nusigaut... na gal jei epidemija aprims... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 11 20, 00:19)
merginos žiūrėkit ką užmačiau: paroda apie Viktorijos laikų madą Radvilų rūmuose
Et kaip norėtūsi apžiųrėt... tik kad iki Vilniaus kebloka nusigaut... na gal jei epidemija aprims... rolleyes.gif

Vau bigsmile.gif Tai visą sausį bus dar ta paroda, kaip nors gal pavyks nusibastyt.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Buvau truputuką atitolus nuo lėlyčių ir žiūriu, kad jau ir visa temukė į pabaigą susiraitė smile.gif . Skaitinėju dabar viską nuo pradžių ir galvojau, kad prisijungsiu, kai visas grožybes apžiūrėjus būsiu, bet kai vienam iš paskutinių postų užmačiau šitą daiktą smile.gif karsta.gif ,

QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 13:27)
user posted image

tai jėzusmarija, širdies smūgis vietoj nutrenkė swoon.gif. Netekau amo ir nebturiu nei vieno žoduko pasakyt kaip patiko. Nu liuks. Eina sau, mano svajonių eglutė wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu pasidalinti įspūdžiais. Žodžiu susigundžiau ir nusipirkau iš Artmanijos modeliną, kuris buvo nukainuotas nuo 70 iki 40 Lt. Labai užkabino, kad sustingęs būna skaidrus ir lankstus.

user posted image

Tai va - arba aš visiškai nemoku su juo elgtis, arba Artmanija iškišo pasenusią prekę, nes jis pasirodė labai kietas ir iš jo kažką suformuoti man niekaip nepavyksta (išskyrus "blynuką" nieko daugiau nepagaminau). Visai nelimpa, nesiformuoja... Išdžiūvęs gaunasi tokio skaidrumo, kaip balti jūros akmenėliai (nesugalvoju kito palyginimo). Tiesa, tikrai lankstus, tačiau neįsivaizduoju, kaip jį formuoti.
Jei kažkuri esate jį mėginusi, būčiau dėkinga už jūsų patirtį su šiuo modelinu, nes turiu 0,5 kg ir nežinau, ką su juo veikti... smile.gif
Atsakyti
Sis modelinas leliu gamyboje visai netinkamas schmoll.gif As ji pirkau,kai tik atsirado,pasidalinau su viena forumiete,keik tai jo isnaudojau,po kokio men. ismeciau,nes pasidare akmuo doh.gif Jis labai greit sukieteja.
Esu is jo padariusi sparniukus angelui,bet taip ir nepanaudojusi. Imaisius akrilo,galima kokia nori spalva isgauti. Is jo,manau,galima tik kokiu gelyciu ar dar kokia papuosaliuku pasidaryti. Patarciau labai greit ji isnaudoti.
Kiek pamenu,tai ant jo ir nenurodyta,kad jis lelems tinka ax.gif
Galvoju,kad tiek laiko isgulejas parduotuveje,jis gali buti visai netinkamas doh.gif
Ten ant pakuotes turi buti adresas nurodytas,gali pasiziureti,ka is jo gamina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 20 lapkričio 2009 - 11:13
Na aš nesitikėjau, kad iš jo bus galima lėles daryt (juk maniau, kad jis permatomas, ner aprašyme parasšyta - skaidrus), galvojau panaudosiu, bet kai toks kietumas tai neįsivaizduoju, kaip jį sunaudoti... smile.gif
Ir dėl spalvinimo mačiau, taip pat įdomiai pasirodė.
Įdomu, kokio jis pagrindo, nes pabandžiau su vandenuku paminkštinti - šnipštas, tik veltis rankose paviršius pradeda, o pats nesuminkštėja... jei žinočiau, gal su kažkuo paminkštinti pavyktų...
Na bet manau laikas susitakyti su tuo, kad 40 Lt į balutę iškrito... unsure.gif
Atsakyti
Marquise nenusimink 4u.gif ,manau,jei nori,gali imaisius akrilo,kalediniu zaisliuku pasidaryti ar kokiu aksesuaru lelems g.gif Del paminkstinimo,gal reiktu i ju puslapi uzeiti ir pasiziureti,gal gi bus kokia info smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Rulle, už patarimus, 4u.gif bandysiu iš jo kažką išspausti (tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme) biggrin.gif
Atsakyti
Kai aš ieškojau Ladoll man Artmanijoj irgi tą porcelianą siūlė. Bet kai paklausiau ar tinka jis lėlėms - pasakė, kad nežino. Tai ir nerizikavau.
Esu kažkur radus receptą kaip pasidaryti "porcelianą" namų sąlygomis. Bet neradau atsiliepimų kaip iš jo kas pasidaro, ar tvirtas, kaip greit reik sunaudot ir pan.

--------------------------------------------------------------------------------

Noriu pasigirti biggrin.gif Vakar teko pabendrauti ir lėlėmis pasidžiaugti su 4lina bigsmile.gif
Labai fainas žmogutis. Taip smagiai kavinukėj pasisėdėjom, kad net gerbėjų susiradom hihihi.gif Tai yra vyrukai norėjo su mumis pabendraut, labai nėrėsi iš kailio, bet mes juk ėjom su lėlėm pažaist lotuliukas.gif
Pamačiau gyvai dvi 4lina lėlytes. Iki šiol esu tokios būsenos - VA-JE-TAU bigsmile.gif Tokio kruopštumo, tokio išpildymo, niu tiesiog sėdėjau ir žiopsojau išsižiojusi. Gėda net saviškį angelą buvo ištraukt doh.gif
Daug gerų dalykų sužinojau. Smagiai pačiauškėjom ne tik apie lėles. kai parėjus namo pažiūrėjau į laikrodį veidas mano buvo toks - blink.gif lotuliukas.gif
Reiktų dažniau kažkokius susibėgimus organizuotis 4u.gif
4lina - ne į temą - man labai gražūs tavo batai, nedrįsau sakyt tai čia bent jau pagirsiu blush2.gif
Atsakyti