DIDELIS ACIU
mju-mju, vovere74, mimo, Tei, jugaa

Vovere 74 ir as noriu prisideti truputuka finansiskai prie puslapiuko, tai jei nesunku savo saskaitos numeriuka ir man imesk i az ar pasta.
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 17, 12:38)
Vovere 74 ir as noriu prisideti truputuka finansiskai prie puslapiuko, tai jei nesunku savo saskaitos numeriuka ir man imesk i az ar pasta.
Man taip pat

Tik nepaskaityk kelias dienas, tai oho kiek puikių naujienų ir vaizdų
Aš esu labai už foruma, labai noriu prisidėti kiek galėsiu, finansiškai taip pat, todėl, Vovere, labai laukiu sąsk. numerio į a.ž.
Masiania, nuostabi tavo eglė, puiki ir tokia vienintelė
kvepia kvepia Kalėdom (beja, man taip pat su ta papje mashe nieko nesigavo
)

Aš esu labai už foruma, labai noriu prisidėti kiek galėsiu, finansiškai taip pat, todėl, Vovere, labai laukiu sąsk. numerio į a.ž.
Masiania, nuostabi tavo eglė, puiki ir tokia vienintelė

QUOTE(mimo @ 2009 11 17, 11:29)
Kaip vienas blogai parinktas zodis prie nesusipratimu gali privesti! Rasydama "kudikis", turejau omeny minciu kratini, kuri ilgai nesioju, brandinu, kol pagaliau jos igauna konkretesni pavidala,tampa ideja. Nesilaukiu as...kolkas 
Vovere, kaip sakoma-paleistos kulkos atgal i pistoleta nesukisi-traukinys pajudejo, darbai vyksta. Jei dar kokios pagalbos reikes-duok zinia. Jei gali, AZ arba mailu pasiusk savo saskaitos numeriuka-as tau bent pora centu pervesiu,nes jauciuosi skolinga.
Nebijok imtis uzsakymu! Jei zmones uzsisake-reiskia mate tavo jau padarytas lelytes, zino kiek tu gali,kiek moki ir nesitiki is taves neimanomo. Tu su kiekviena lelyte vis tobuleji, o kitiems darydama,manau,dar labiau stengsiesi. Jei neitiksi-tai lelyte liks pas tave,o gal net suras kita seimininka. Tad nenuleisk ranku ir pirmyn !

Vovere, kaip sakoma-paleistos kulkos atgal i pistoleta nesukisi-traukinys pajudejo, darbai vyksta. Jei dar kokios pagalbos reikes-duok zinia. Jei gali, AZ arba mailu pasiusk savo saskaitos numeriuka-as tau bent pora centu pervesiu,nes jauciuosi skolinga.
Nebijok imtis uzsakymu! Jei zmones uzsisake-reiskia mate tavo jau padarytas lelytes, zino kiek tu gali,kiek moki ir nesitiki is taves neimanomo. Tu su kiekviena lelyte vis tobuleji, o kitiems darydama,manau,dar labiau stengsiesi. Jei neitiksi-tai lelyte liks pas tave,o gal net suras kita seimininka. Tad nenuleisk ranku ir pirmyn !

Ačiū už palaikymą, bet taip kinkos dreba

QUOTE(vovere74 @ 2009 11 18, 04:11)

Ačiū už palaikymą, bet taip kinkos dreba

Voveryt tu saunuole, as manau, kad pasistengsi ir tikrai nebloga lelyte pagaminsi

QUOTE(jugaa @ 2009 11 17, 23:02)
Voveryt tu saunuole, as manau, kad pasistengsi ir tikrai nebloga lelyte pagaminsi
, o del finansavimo tai ir manes nepamirs siusk sask. nr. i az

Ačiū labai

--------------------------------------
Mergaitės - kai jau pradės veik forumas aš parašysiu. Tada ir dėl tų pinigėlių jei norėsit duosiu sąskaitą, ok?
Gal kas mergaitės buvot šiuose kursuose http://www.ornamenta.....iu kursai.jpg
nriu sužinoti atsiliepimus, dėkoju

QUOTE(jutute @ 2009 11 18, 15:26)
Gal kas mergaitės buvot šiuose kursuose http://www.ornamenta.....iu kursai.jpg

Nebuvau, bet labai norėčiau. Manau, kad tikrai verta

Regis mamune buvo pas rulle kursuose-galetu daugiau pakomentuoti.Lelyciu grozis pats uz save kalba,tad manau verta nueiti. Nedarau uzsleptos reklamos,nes pati nelankiau nei rulles,nei kitu lelininkiu kursu. Tai tik mano kukli nuomone
Voveryt, kaip darbai juda?

QUOTE(mimo @ 2009 11 18, 22:18)
Forumo? Juda. Po truputį. Maniškis turėjo darbe svarbių reikalų, važiavom į Vilnių, neseniai pargrįžom ir jis vėl prisėdo prie to puslapio.
Man iskilo problema. Sumaniau pasidaryti tekstiline lelyte, pagal panasia technologija kaip daro Kiseliuniene, nors nelabai zinau kaip ji tai daro, bet parodoje maciau jos leles is arti ir bandau kaza tokio daryti, kuneli moku, nes lipdytu lelyciu toki pati darau is vielos ir trikotazo,bei sintepono, veiduka isgalvojau is siulu pati, gavosi kiek baisoka, bet juk pirma ir be kursu, tik va klausimas kaip padaryti ****** lelei. Is lipdomu masiu aisku, o kaip padaryti,kad butu tikrai is tekstiles ir netgi stovetu, kazkaip neaisku. Gal kuri zinote kaip tai daroma? Buciau dekinga, dabar maciau Kaune Jurates Dovydenaites kursai, bet as vargu ar galesiu dalyvauti.