QUOTE(4lina @ 2009 11 16, 10:36)
*vovere74, Akivaizdus žingsnis į priekį, šaunuolė!
**Dėl lėlių forumo - aš abiem rankom už! Kuom galiu, prisidėsiu
(tik nelabai ką moku 
) Vovere, aš į a.ž. parašysiu. Gal šią savaitę pavyks iki Klaipėdos dasigaut, nes žadėjau, o taip ir nesusikloste iki šiol... Gal ir gyvai pabendrausim, jei abiem pavyks.
*Ačiū
**Gavau laiškutį, susirašysim jei kas
QUOTE(Marquise @ 2009 11 16, 11:30)
Sveikos merginos
Del to forumo aš jau senai ir daug galvojau, maniau net pati tuo užsiimti, tačiau dėl laiko stokos tikrai negalėsiu gerai to atlikti, o mintis tikrai verta dėmesio ir turėtų būti įgyvendinta, todėl noriu pasidalinti mintimis su būsimais organizatoriais

Taigi mano nuomone:
1. Visų pirma manau, kad tai turėtų būti tam tikra lėlininkų draugija (gal kol kas ne oficiali, tik virtuali, tačiau...), kurios nariai mokėtų tam tikrą nario mokestį (metinį arba mėnesinį, priklauso nuo organizatorių), kuris būtų panaudojamas visų pirma puslapio palaikymui, ateityje galima galvoti ir apie kažkokias reklamas ar katalogų kūrimą.
2. Pslapis (formuas), mano nuomone turėtų apimti tokias dalis:
- forumas nariams, kur galėtume pasidalinti idėjomis ir atradimais, įvairūs tutorial'ai ir pan.;
- internetinė parduotuvė, kur visos galėtume skelbti apie savo parduodamus kūrinius;
- internetinė parduotuvė, kurioje galėtume įsigyti lėlių gamybai reikiamų prekių (manau būtų galima susitarti su jau esančiais pardavėjais, kad jie skelbtų apie savo prekes, nes jiems tai turi būti aktualu, pasiekti tikslinius savo pirkėjus). Aš turiu galvoje, kad dabar yra N parduotuvių, tačiau nėra nė vienos, kuri specializuotųsi būtent į lėlės, todėl ne tik nepatogu, kai reikia kažką rasti, tačiau ir pardavėjai manau labiau pasistengtų, jei būtų tikslinė rinka. Na manau supratot mintį
Tai va tokie mano pamąstymai. Tikrai norėtųsi kažkuo prisidėti, tačiau net nežinau, kurioje srityje galėčiau pagelbėti...

bet jei ką, noro tikrai turiu, o laiko pasistengčiau surasti
Geras mintis išdėstei
Dabar ir iškilo tas klausimas dėl puslapio finansavimo. Nes jeigu jamam kokį pigų, tai jau ne su lietuviška pabaiga gausis. Be to ir resursai bus mažoki, negalėsim daug plepėt ir nuotraukų dėt... O jeigu imti normalų, lietuvišką pabaigą, tai kainuos su vardo palaikymu ir resursais apie 100 lt metams. Dėl tokio reikalo aš aišku daug galvos nesukus susimokėsiu, bet kaip bus vėliau?
QUOTE(jugaa @ 2009 11 16, 11:57)
Voveryte tu saunuole

man labai patiko paskutine tavo lelyte! Bet jau tavo tempai tai oho. Kai as rodziausi su savo "madam" tu tuo metu buvai padariusi angeliuka su gelytem ant galvos, o dabar as dar nei vienos nepadariau

, o tu jau antra baigiai.
Ačiū. Tempai žinok ne labai jau kokie. Aš kai dariau tą mažą šokančią fėją tai Žiemą jau buvau beveik baigus, o Myli-nemyli dariau kartu su šokančia. Angelą dariau dabar va irgi ne trumpai
QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 12:11)
Nepamiskite, greitai Kaledos!!!!
Kaip galim pamiršti - juk tokių gražių dalykų Kalėdoms mums vis atneši
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 16, 12:43)
Sveikutes, dedu savo jau pabaigta lelyte, tik vietoje muzikos instrumento gime sketis
Šauniai pasidarbavai. Rūbelius dailiai, kruopščiai pasiuvai. Pati stovi tai dar vienas pliusas
Ir bateliai iš arti nufotkinti, kaip tyčia man

Jau sakiau saviškiui, kad tikriausiai atrodau kaip batų maniakė
QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 14:27)
*O eglute atrodytu mazdaug taip :
**dar norejau del forumo pridurti - mano nuomone, tai neturetu buti komercinis puslapis, o bendravimui ir ziniu apsikeitimui skirtas resursas. Be to lengviau butu galima kooperuotis ivairiems projektams. Bet prekyba - ne, yra ir kitu vietu tam. Pabreziu, cia tik mano muomone.
*Noriu tokios eglutės
**Aš tai pritariu prekybai pačių darbeliais, tai būtų gera paspirtis ypač pradedančiosioms. O ir kažkaip gal mokestis tada susirinktų. Ar reikia imti iš visų ir viskas? Bet taip irgi neišeina, galima imti tik iš klubiečių, iš forumiečių ne, bet kas tvarkysis su finansais? Ui, piniginių reikalų nenoriu turėt