Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 21:11)

Liuks, fainuoliukai!!! Labai noreciau pamatyti siais zaisliukais papuosta eglute thumbup.gif
Atsakyti
juratele, skryblius pranoko visus mano lukescius! Labai graziai padarei 4u.gif Sketukas irgi grazus, tik medziagele mano manymu storoka-ant rubelio graziai atrodo, bet ant sketuko noretusi,kad kudesne butu. Gal graziau atrodytu su uzsegimu?Man tas issiputimas uzgozia lelyte ax.gif
Marquise, tavo pasiulymai labai geri ir vertingi thumbup.gif . Vokiskuose leliu puslapiuose pastebejau,kad firmos,siulancios reikmenis lelems uzsideda dideles kainas. Kokiam ebay ar kituose rankdarbiu reikemenu puslapiuose(skirtuose ne vien lelems), tas pacias prekes galima daug pigiau isigyti. Manau,kad musu forume reiketu griezciau priziureti, kas uz kiek bus siuloma...kad lelininkems paskutiniu baltiniu nenuluptu su savo kainomis biggrin.gif
masiania, nuostabaus grozio bumbolcikai wub.gif As pabandziau pati viena pasidaryti ir bandymas baigesi fiasko verysad.gif
Atsakyti
Aciu mimo 4u.gif
o sketukas tai gali ir isiskleisti ir buti dar labiau suspaustas, del medziageles tai neturejau plonesnes doh.gif
Atsakyti
mimo o kas nepavyko? Gal as galiu patarti?
O eglute atrodytu mazdaug taip :
user posted image

Juratele - lelytes veidas ir plastakos nuostabios. Ir kostiumas grazus bei kruopsciai pasiutas smile.gif Gal tik kiek liesokas, norisi raumenuku . Bet cia mano subjektyvi nuomone smile.gif
Papildyta:
dar norejau del forumo pridurti - mano nuomone, tai neturetu buti komercinis puslapis, o bendravimui ir ziniu apsikeitimui skirtas resursas. Be to lengviau butu galima kooperuotis ivairiems projektams. Bet prekyba - ne, yra ir kitu vietu tam. Pabreziu, cia tik mano muomone.
Atsakyti
user posted image

ir as noreciau taip papuostos eglutes kaledoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 11 16, 10:36)
*vovere74, Akivaizdus žingsnis į priekį, šaunuolė!
**Dėl lėlių forumo - aš abiem rankom už! Kuom galiu, prisidėsiu (tik nelabai ką moku  smile.gif ) Vovere, aš į a.ž. parašysiu. Gal šią savaitę pavyks iki Klaipėdos dasigaut, nes žadėjau, o taip ir nesusikloste iki šiol... Gal ir gyvai pabendrausim, jei abiem pavyks.

*Ačiū 4u.gif
**Gavau laiškutį, susirašysim jei kas mirksiukas.gif

QUOTE(Marquise @ 2009 11 16, 11:30)
Sveikos merginos
Del to forumo aš jau senai ir daug galvojau, maniau net pati tuo užsiimti, tačiau dėl laiko stokos tikrai negalėsiu gerai to atlikti, o mintis tikrai verta dėmesio ir turėtų būti įgyvendinta, todėl noriu pasidalinti mintimis su būsimais organizatoriais wink.gif
Taigi mano nuomone:
1.  Visų pirma manau, kad tai turėtų būti tam tikra lėlininkų draugija (gal kol kas ne oficiali, tik virtuali, tačiau...), kurios nariai mokėtų tam tikrą nario mokestį (metinį arba mėnesinį, priklauso nuo organizatorių), kuris būtų panaudojamas visų pirma puslapio palaikymui, ateityje galima galvoti ir apie kažkokias reklamas ar katalogų kūrimą.
2. Pslapis (formuas), mano nuomone turėtų apimti tokias dalis:
- forumas nariams, kur galėtume pasidalinti idėjomis ir atradimais, įvairūs tutorial'ai ir pan.;
- internetinė parduotuvė, kur visos galėtume skelbti apie savo parduodamus kūrinius;
- internetinė parduotuvė, kurioje galėtume įsigyti lėlių gamybai reikiamų prekių (manau būtų galima susitarti su jau esančiais pardavėjais, kad jie skelbtų apie savo prekes, nes jiems tai turi būti aktualu, pasiekti tikslinius savo pirkėjus). Aš turiu galvoje, kad dabar yra N parduotuvių, tačiau nėra nė vienos, kuri specializuotųsi būtent į lėlės, todėl ne tik nepatogu, kai reikia kažką rasti, tačiau ir pardavėjai manau labiau pasistengtų, jei būtų tikslinė rinka. Na manau supratot mintį wink.gif

Tai va tokie mano pamąstymai. Tikrai norėtųsi kažkuo prisidėti, tačiau net nežinau, kurioje srityje galėčiau pagelbėti... smile.gif bet jei ką, noro tikrai turiu, o laiko pasistengčiau surasti wink.gif

Geras mintis išdėstei thumbup.gif
Dabar ir iškilo tas klausimas dėl puslapio finansavimo. Nes jeigu jamam kokį pigų, tai jau ne su lietuviška pabaiga gausis. Be to ir resursai bus mažoki, negalėsim daug plepėt ir nuotraukų dėt... O jeigu imti normalų, lietuvišką pabaigą, tai kainuos su vardo palaikymu ir resursais apie 100 lt metams. Dėl tokio reikalo aš aišku daug galvos nesukus susimokėsiu, bet kaip bus vėliau?

QUOTE(jugaa @ 2009 11 16, 11:57)
Voveryte tu saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif man labai patiko paskutine tavo lelyte! Bet jau tavo tempai tai oho. Kai as rodziausi su savo "madam" tu tuo metu buvai padariusi angeliuka su gelytem ant galvos, o dabar as dar nei vienos nepadariau  doh.gif , o tu jau antra baigiai.

Ačiū. Tempai žinok ne labai jau kokie. Aš kai dariau tą mažą šokančią fėją tai Žiemą jau buvau beveik baigus, o Myli-nemyli dariau kartu su šokančia. Angelą dariau dabar va irgi ne trumpai ax.gif

QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 12:11)
Nepamiskite, greitai Kaledos!!!!

Kaip galim pamiršti - juk tokių gražių dalykų Kalėdoms mums vis atneši thumbup.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 16, 12:43)
Sveikutes, dedu savo jau pabaigta lelyte, tik vietoje muzikos instrumento gime sketis  doh.gif

Šauniai pasidarbavai. Rūbelius dailiai, kruopščiai pasiuvai. Pati stovi tai dar vienas pliusas thumbup.gif
Ir bateliai iš arti nufotkinti, kaip tyčia man biggrin.gif Jau sakiau saviškiui, kad tikriausiai atrodau kaip batų maniakė lotuliukas.gif

QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 14:27)
*O eglute atrodytu mazdaug taip :
user posted image

**dar norejau del forumo pridurti - mano nuomone, tai neturetu buti komercinis puslapis, o bendravimui ir ziniu apsikeitimui skirtas resursas. Be to lengviau butu galima kooperuotis ivairiems projektams. Bet prekyba - ne, yra ir kitu vietu tam.  Pabreziu, cia tik mano muomone.

*Noriu tokios eglutės bigsmile.gif
**Aš tai pritariu prekybai pačių darbeliais, tai būtų gera paspirtis ypač pradedančiosioms. O ir kažkaip gal mokestis tada susirinktų. Ar reikia imti iš visų ir viskas? Bet taip irgi neišeina, galima imti tik iš klubiečių, iš forumiečių ne, bet kas tvarkysis su finansais? Ui, piniginių reikalų nenoriu turėt schmoll.gif
Atsakyti
masiania, labai grazi eglute!!! Uzdeciau virsune, labai smulkiu baltu lempuciu girlianda ir daugiau nieko-bumbolcikai-pats didziausias papuosimas thumbup.gif O man viskas nuo pradzios iki galo blogai gavosi-gal todel,kad emiausi darbo smulkiau nepasidomejusi,kaip dirbti su papmache...dariau,kaip man atrode reikia daryti schmoll.gif Kai sukaupsiu drasos antram bandymui-butinai taves issiklausinesiu-aciu uz istiesta pagalbos ranka 4u.gif
vovere, ka tik prasilenkem-issiunciau tau maila ir tik tada tavo zinute cia uztikau smile.gif As kolkas sunkiai isivaizduoju,kaip suorganizuoti klubo mokescio surinkima,o ir kas noretu ji rinkti. Butu neteisinga tau vienai moketi-nesvarbu,kad tai 100 litu. As pradziai siulyciau paprasta,nemokama puslapi su kukliu forumu. Jei viskas issirutuliotu ir sekmingai veiktu,galima butu pagalvoti ir apie persikelima i didesnes, mokamas erdves. Viena populiariausiu nemokamu galuniu yra co.uk-tada puslapis vadintusi pvz. leliunamai.co.uk/forumas...ar panasiai. Klausimas-ko mes norime?
Atsakyti
masiania, na tu duodi! Grazu! Labai-labai! Kada viską spėji?

O dėl internetinės parduotuvės prie forumo... manau gal nereikia. Geriau nemaišyti viename "puode" komercijos su kuryba. Gal... nebent... Gal kas žino tokį dalyką (Vovere, gal tavo vyras daugiau zinos): Tos i-netines parduotuves su lėlinėmis gerybėmis šiaip ar taip egzistuoja. Gal mum pavyktų susitarti patalpinti nuorodas į tuos tinklapius-parduotuves, o jie už tai mum padėtų susimokėti už mokamą portalą? Parašyt tai parašiau, bet neįsivaizduoju ar tai įgyvendinama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4lina: 16 lapkričio 2009 - 14:50
mimo - man tavo variantas patinka. Eikim nuo mazesnio prie didesnio. O jeigu isisuks - tai galima bus galvoti toliau. Nesinori, kad tai butu nasta kam nors. Turi buti smagu, kaip as sakau smile.gif

del zaisliuku - visada kreipkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 16, 15:27)
vovere, ka tik prasilenkem-issiunciau tau maila ir tik tada tavo zinute cia uztikau smile.gif As kolkas sunkiai isivaizduoju,kaip suorganizuoti klubo mokescio surinkima,o ir kas noretu ji rinkti. Butu neteisinga tau vienai moketi-nesvarbu,kad tai 100 litu. As pradziai siulyciau paprasta,nemokama puslapi su kukliu forumu. Jei viskas issirutuliotu ir sekmingai veiktu,galima butu pagalvoti ir apie persikelima i didesnes, mokamas erdves. Viena populiariausiu nemokamu galuniu yra co.uk-tada puslapis vadintusi pvz. leliunamai.co.uk/forumas...ar panasiai. Klausimas-ko mes norime?

Manau, verta rintis toki puslapi, kuri veliau butu galima tobulinti, nekuriant visko is naujo. Jus pagalvokite apie tai, kad jei kazka kuriate su adresu, tai tas adresas su laiku darosi zinomas, susikuria lankytoju ratas. Pasikeitimai adreso manau nebutu i nauda.
Kitas klausimas - 100 Lt./metus ar cia didele suma? Noriu pasakyti, kad as tikrai manau, kad susirinks apie 10 merginu bent pradziai, tai po 10 Lt., metams, tai cia yra tikrai nedidele suma. As tik noriu pasakyti, kad kazkoki mokesti turetu moketi ne tik tos, kurios prades, bet ir tos, kuriojs jungsis veliau. Juk pinigeliai niekur nedings ir juos bus kur panaudoti.
Velgi sekantis klausimas - kokia informacija turetu butu mokama, kokia - ne? Turiu galvoje paciame forume/puslapyje.
Nors siaip paemus, voveryte, kadangi tu viska sau apsiemus, tai manau kaip be padarytum, visos bus tau labai dekingos, kadangi ne viena kita to daryti nenori/negali, todel tu musu vienintele viltis wink.gif zodziu kaip padarysi -taip bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(4lina @ 2009 11 16, 15:43)
masiania, na tu duodi! Grazu! Labai-labai! Kada viską spėji?

O dėl internetinės parduotuvės prie forumo... manau gal nereikia.  Geriau nemaišyti viename "puode" komercijos su kuryba. Gal... nebent... Gal kas žino tokį dalyką (Vovere, gal tavo vyras daugiau zinos): Tos i-netines parduotuves su lėlinėmis gerybėmis šiaip ar taip egzistuoja. Gal mum pavyktų susitarti patalpinti nuorodas į tuos tinklapius-parduotuves, o jie už tai mum padėtų susimokėti už mokamą portalą? Parašyt tai parašiau, bet neįsivaizduoju ar tai įgyvendinama  g.gif

Cia butu puikus variantas, jei musu forumas butu kazkoki juridini statusa turintis vienetas. KAdangi statuso nturim, neisivaizduoju, kaip tokios parduotuves apiformintu toki pinigu perdavima.
Bet siaip paemus, mintis superine - mes parduodam reklamini plota uz 100 Lt/ metams (kazkokioje neblogoje vietoje) manau uzkibtu, butu tik klausimas, kur anksciau parasiau...
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 16, 15:27)

Va jau parašė Marquise, kad keiti adresą vėliau šiek tiek nepatogu būtų.

QUOTE(4lina @ 2009 11 16, 15:43)
Gal kas žino tokį dalyką (Vovere, gal tavo vyras daugiau zinos): Tos i-netines parduotuves su lėlinėmis gerybėmis šiaip ar taip egzistuoja. Gal mum pavyktų susitarti patalpinti nuorodas į tuos tinklapius-parduotuves, o jie už tai mum padėtų susimokėti už mokamą portalą? Parašyt tai parašiau, bet neįsivaizduoju ar tai įgyvendinama  g.gif

Banerius parduotuvių galima dėtis nebūtinai už pinigus. nemanau, kad kas norės. Dažniausiai tai būna berteriniai mainai. Tarkim jei dėtusi kokia parduotuvė pas mus savo banerį, už tai galėtų suteikti mūsų mergaitėms nuolaidų. Kad ir kokias nuolaidų korteles padalinti, kur nuolaidos ne vienkartinės. Jau ir tai būtų neblogai, ar ne?

QUOTE(masiania @ 2009 11 16, 15:46)
del zaisliuku - visada kreipkis smile.gif

Aš irgi noriu kreiptis biggrin.gif Buvai įdėjus pavyzdį kaip daryt, ale bet tačiau aš tokia kuriai sunkiai daeina doh.gif

QUOTE(Marquise @ 2009 11 16, 15:53)
Nors siaip paemus, voveryte, kadangi tu viska sau apsiemus, tai manau kaip be padarytum, visos bus tau labai dekingos, kadangi ne viena kita to daryti nenori/negali, todel tu musu vienintele viltis wink.gif zodziu kaip padarysi -taip bus gerai thumbup.gif

O vat ir ne aš viena tongue.gif Jei kas tai aš visai nenorėjau to pati imtis, taip tiesiog gavosi. Nes maniškis gali pagelbėt ir jis su malonumu man visada padeda. Žinau, iš jo patirties, kad visada atsiras nepatenkintų ir bus visokių nesusipratimų, tai vat ir galvoju ar man verta viską ant savo makūfelio užsikraut. Jei yra dar norinčių, kas nori ir gali be manęs visą tą daryt - pasakykit iš karto, kol neužviriau visai tos košės. Rašykit man į a.ž
Atsakyti
Grįžkim prie lėlių biggrin.gif
Negaliu kaip nagus niežti imtis naujos, bet taip bijau, kad vėl nesigaus doh.gif Noriu ką nors naujo išbandyt, bet nežinau dar ką. Nu kas per charakteris mano doh.gif
Atsakyti