QUOTE(mju_mju @ 2009 11 16, 00:31)
enary, aciu uz pastebejima. taip smagu kad kazkam taip patiko lelyte is pirmo zvilgsnio

matyt kiekviena lele sulaukia "savo zmogaus".
Voveryt, na tu SAUNUOLE! apstulbau pamacius tavo naujaja lele. bet ir mimo tiesa, paziurejau ir i tavo parasa. pirma pagirsiu - nuostabiai padirbejai. tau trys balioniukai uz tai. labai isradingas ziemos kostiumas, man tas elfas myli nemyli labai saunus, toks savotiskas ir tikrai grazus. o paskutinioji tai liuks! man labai patiko jos veidelis, ir spalvine gama viskas vietoj. zodziu tikrai labai grazu
dabar aisku uzpilu klausimais: is ko tavo angelo svarkelis? is kailiuko? nejaugi ten tikras kailiukas toks plonas ir smulkus? o tu drabuzius siuvai ar klijavai tiesiai ant leles? ir dar del stoveliu...

NEREALUS. labai graziai dekoruoti, ir dekoras tinka. ir dydis ju kaip tik...gal ne paslaptis kas jie per padarai?

ar kas nors juos tau istekino? as tai jau pradejau austi minti kad gal prasyt kieno kad istekintu..tik nepazystu tokio gero dedes, kuris dar suprastu ko man reikia..

mano viena lele taip ir stovi vietoj, neprogresuoja nes niekaip nerandu stovelio...
Ačiū už gražius žodžius ir už balionėlius ačiū
Kadangi medžiagose visiškai nesigaudau tai negaliu pasakyt tiksliai, bet švarkelis iš aksomo arba barchato. Kuo skiriasi, kas žino? Žodžiu buvo tokia prabangi, daili, sena pagalvėlė ir nebėr

Aš truputį bandžiau dar pasendint, bet nekibo nei kava nei arbata, tai pablukinau vietomis baltu akrilu. Siuvau šiek tiek su mašina, šiek tiek reikėjo dar rankomis prisiūti, o kur labai norėjau, kad siūlių nesimatytų tai su tekstiliniais klijais klijavau. Nusipirkau tokius kur ornamentai.lt parduoda. Nustebino jie mane gerąja prasme nes labai gerai klijuojasi ir nelieka gumbelių kaip nuo karštų klijų, bet to nereik skubėt klijuojant. Kad neprasigertų per medžiagą tai reik kijų užtepus ant vienos dalies palaukt kol pradžius ir tik tada dėt kitą klijuojamą dalį. Kelnes siuvau rankomis ir užmovus dar prie lėlės prisiuvau permatomais siūlais. Stovelį papuošiau priplėšiusi servetėlės gėlyčių ir jas pridekupažinau be dekupažo priemonių

Tam puikiai tinka skiestas lipalas ir grindų lakas. Stovelius man ištekino pažįstamas. Apsirikau su dydžiais

Šie yra mažieji, dar yra didesni. Tai tie per dideli, nebent lėles daryčiau kokių 70 cm ūgio. Reiktų dar gal net mažesnių nei tas ant kurio stovi angelas. Būtum šalia manęs tai mielai vieną tau padovanočiau, kad lėlytę pagaliau baigtum
Man tekino labai užimtas žmogus, bet aš taip prašiau, nusivežiau lėlę Ruduo, zyziau tai ir neatlaikė dėdė spaudimo

Dar vežiausi atsiprintinus pavyzdžių ko man maždaug reikia.