Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(pavonija @ 2009 11 15, 21:19)
Vovere, džiaugiuosi už tave ir ne kairios pas tave rankos wink.gif , su kiekviena lėle vis geriau smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Aš bijau, kad pati sau kartelę vis aukščiau bekeldama tik iš kokio kas antro, trečio karto ją peršoku doh.gif lotuliukas.gif Noriu iš savęs labai daug, bet geriau tikriausiai po mažesnį kąsnį valgyt g.gif Vat ir gaunasi taip, kad padarius naują lėlę, bijau, kad nusivilsiu su kita nes nepajėgsiu išgauti bent panašaus rezultato doh.gif
Atsakyti
Voveryt, su nauja lele 4u.gif O jei tiksliau-tai su kruva nauju leliu! Tavo parasan paziurejau-tai tiek visokiu nematytu radau. Labai patiko Ziemos batai ir kelnes...o veidas Dz.Butkute primine bigsmile.gif Naujoji lelyte tau tikrai pavyko-mazais zingsniukais,bet tikrai i prieki iriesi. Man patiko,kad pagaliau lupytes tokios nebeispustos gavosi ir svelnus paprastas "makijazas". Rubas labai elegantiskas ir detales tarpusavyje dera. Man rankose storio netruksta, bet gal judesio,norisi,kad jos butu truputeli plastiskesnes (cia ir mano problema).

Prie forumo kurimo as mielai prisidesiu. Voveryt, tu mano maila zinai, brukstelk,koki darba man uzkrauti nori-padarysiu,ka pajegsiu.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 15, 23:15)
Voveryt, su nauja lele 4u.gif O jei tiksliau-tai su kruva nauju leliu! Tavo parasan paziurejau-tai tiek visokiu nematytu radau. Labai patiko Ziemos batai ir kelnes...o veidas Dz.Butkute primine bigsmile.gif Naujoji lelyte tau tikrai pavyko-mazais zingsniukais,bet tikrai i prieki iriesi. Man patiko,kad pagaliau lupytes tokios nebeispustos gavosi ir svelnus paprastas "makijazas". Rubas labai elegantiskas ir detales tarpusavyje dera. Man rankose storio netruksta, bet gal judesio,norisi,kad jos butu truputeli plastiskesnes (cia ir mano problema).

Prie forumo kurimo as mielai prisidesiu. Voveryt, tu mano maila zinai, brukstelk,koki darba man uzkrauti nori-padarysiu,ka pajegsiu.

Ačiū 4u.gif Visai pamiršau, kad parašėlyje ir daugiau lėlių gyvena doh.gif Žiema labai greit iškeliavo į naujus namus tai ir neberodžiau jos. Jos batai labai patiko naujai savininkei, sakė nori tokių ir sau lotuliukas.gif
Dėl angelo lūpų, tai man ir pačiai tas labai patinka, kad neatrodo kaip bučiuoklė ant viršaus užklijuota. Bet ir privargau aš su tom lūpom, nežinau ar pavyks dar taip pakartoti. Dėl rankų judesio tai aišku, kad kažko trūksta. Tikiuosi išmoksiu ir tai.
O dėl forumo tai tu man gal tiesiog surašyk ko ten norėtumėt. Kokie pagrindiniai turėtų būt forumai, subforumai, gijos. Domeną maniškis jau kažkokį nužiūrėjo. Vis tik šiek tiek susimokėsiu, nes labai jau pigus hostingas bus ne tik mažai apsaugotas, bet ir duomenų bazės nepalaikys tokios kokios forumui reikia, kad tilptų temos, nuotraukos ir visa kita.
Atsakyti
enary, aciu uz pastebejima. taip smagu kad kazkam taip patiko lelyte is pirmo zvilgsnio blush2.gif matyt kiekviena lele sulaukia "savo zmogaus".

Voveryt, na tu SAUNUOLE! apstulbau pamacius tavo naujaja lele. bet ir mimo tiesa, paziurejau ir i tavo parasa. pirma pagirsiu - nuostabiai padirbejai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif tau trys balioniukai uz tai. labai isradingas ziemos kostiumas, man tas elfas myli nemyli labai saunus, toks savotiskas smile.gif ir tikrai grazus. o paskutinioji tai liuks! thumbup.gif man labai patiko jos veidelis, ir spalvine gama viskas vietoj. zodziu tikrai labai grazu ax.gif

dabar aisku uzpilu klausimais: is ko tavo angelo svarkelis? is kailiuko? nejaugi ten tikras kailiukas toks plonas ir smulkus? o tu drabuzius siuvai ar klijavai tiesiai ant leles? ir dar del stoveliu... blush2.gif NEREALUS. labai graziai dekoruoti, ir dekoras tinka. ir dydis ju kaip tik...gal ne paslaptis kas jie per padarai? blush2.gif ar kas nors juos tau istekino? as tai jau pradejau austi minti kad gal prasyt kieno kad istekintu..tik nepazystu tokio gero dedes, kuris dar suprastu ko man reikia.. ax.gif g.gif mano viena lele taip ir stovi vietoj, neprogresuoja nes niekaip nerandu stovelio...
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 11 16, 00:31)
enary, aciu uz pastebejima. taip smagu kad kazkam taip patiko lelyte is pirmo zvilgsnio  blush2.gif  matyt kiekviena lele sulaukia "savo zmogaus".

Voveryt, na tu SAUNUOLE! apstulbau pamacius tavo naujaja lele. bet ir mimo tiesa, paziurejau ir i tavo parasa. pirma pagirsiu - nuostabiai padirbejai.    tau trys balioniukai uz tai. labai isradingas ziemos kostiumas, man tas elfas myli nemyli labai saunus, toks savotiskas  ir tikrai grazus. o paskutinioji tai liuks!  man labai patiko jos veidelis, ir spalvine gama viskas vietoj. zodziu tikrai labai grazu 

dabar aisku uzpilu klausimais: is ko tavo angelo svarkelis? is kailiuko? nejaugi ten tikras kailiukas toks plonas ir smulkus? o tu drabuzius siuvai ar klijavai tiesiai ant leles? ir dar del stoveliu... blush2.gif  NEREALUS. labai graziai dekoruoti, ir dekoras tinka. ir dydis ju kaip tik...gal ne paslaptis kas jie per padarai?  blush2.gif  ar kas nors juos tau istekino? as tai jau pradejau austi minti kad gal prasyt kieno kad istekintu..tik nepazystu tokio gero dedes, kuris dar suprastu ko man reikia.. ax.gif  g.gif  mano viena lele taip ir stovi vietoj, neprogresuoja nes niekaip nerandu stovelio...

Ačiū už gražius žodžius ir už balionėlius ačiū rolleyes.gif
Kadangi medžiagose visiškai nesigaudau tai negaliu pasakyt tiksliai, bet švarkelis iš aksomo arba barchato. Kuo skiriasi, kas žino? Žodžiu buvo tokia prabangi, daili, sena pagalvėlė ir nebėr lotuliukas.gif Aš truputį bandžiau dar pasendint, bet nekibo nei kava nei arbata, tai pablukinau vietomis baltu akrilu. Siuvau šiek tiek su mašina, šiek tiek reikėjo dar rankomis prisiūti, o kur labai norėjau, kad siūlių nesimatytų tai su tekstiliniais klijais klijavau. Nusipirkau tokius kur ornamentai.lt parduoda. Nustebino jie mane gerąja prasme nes labai gerai klijuojasi ir nelieka gumbelių kaip nuo karštų klijų, bet to nereik skubėt klijuojant. Kad neprasigertų per medžiagą tai reik kijų užtepus ant vienos dalies palaukt kol pradžius ir tik tada dėt kitą klijuojamą dalį. Kelnes siuvau rankomis ir užmovus dar prie lėlės prisiuvau permatomais siūlais. Stovelį papuošiau priplėšiusi servetėlės gėlyčių ir jas pridekupažinau be dekupažo priemonių lotuliukas.gif Tam puikiai tinka skiestas lipalas ir grindų lakas. Stovelius man ištekino pažįstamas. Apsirikau su dydžiais doh.gif Šie yra mažieji, dar yra didesni. Tai tie per dideli, nebent lėles daryčiau kokių 70 cm ūgio. Reiktų dar gal net mažesnių nei tas ant kurio stovi angelas. Būtum šalia manęs tai mielai vieną tau padovanočiau, kad lėlytę pagaliau baigtum mirksiukas.gif
Man tekino labai užimtas žmogus, bet aš taip prašiau, nusivežiau lėlę Ruduo, zyziau tai ir neatlaikė dėdė spaudimo biggrin.gif Dar vežiausi atsiprintinus pavyzdžių ko man maždaug reikia.
Atsakyti
Sveika 4lina smile.gif As tave matau smile.gif
Atsakyti
Oho, merginos, kiek prirašėte!
Ir lėlyčių naujų gražiu prikūrėte.
vovere74, Akivaizdus žingsnis į priekį, šaunuolė!
Dėl lėlių forumo - aš abiem rankom už! Kuom galiu, prisidėsiu (tik nelabai ką moku smile.gif ) Vovere, aš į a.ž. parašysiu. Gal šią savaitę pavyks iki Klaipėdos dasigaut, nes žadėjau, o taip ir nesusikloste iki šiol... Gal ir gyvai pabendrausim, jei abiem pavyks.
Masiania! 4u.gif Sveika! Mergina paskutinė (o gal jau ir nebe smile.gif ) iš tiesų gerai pavykusi. Šiandien laiškelį parašysiu, gaudyk!
Atsakyti
Sveikos merginos
Del to forumo aš jau senai ir daug galvojau, maniau net pati tuo užsiimti, tačiau dėl laiko stokos tikrai negalėsiu gerai to atlikti, o mintis tikrai verta dėmesio ir turėtų būti įgyvendinta, todėl noriu pasidalinti mintimis su būsimais organizatoriais wink.gif
Taigi mano nuomone:
1. Visų pirma manau, kad tai turėtų būti tam tikra lėlininkų draugija (gal kol kas ne oficiali, tik virtuali, tačiau...), kurios nariai mokėtų tam tikrą nario mokestį (metinį arba mėnesinį, priklauso nuo organizatorių), kuris būtų panaudojamas visų pirma puslapio palaikymui, ateityje galima galvoti ir apie kažkokias reklamas ar katalogų kūrimą.
2. Pslapis (formuas), mano nuomone turėtų apimti tokias dalis:
- forumas nariams, kur galėtume pasidalinti idėjomis ir atradimais, įvairūs tutorial'ai ir pan.;
- internetinė parduotuvė, kur visos galėtume skelbti apie savo parduodamus kūrinius;
- internetinė parduotuvė, kurioje galėtume įsigyti lėlių gamybai reikiamų prekių (manau būtų galima susitarti su jau esančiais pardavėjais, kad jie skelbtų apie savo prekes, nes jiems tai turi būti aktualu, pasiekti tikslinius savo pirkėjus). Aš turiu galvoje, kad dabar yra N parduotuvių, tačiau nėra nė vienos, kuri specializuotųsi būtent į lėlės, todėl ne tik nepatogu, kai reikia kažką rasti, tačiau ir pardavėjai manau labiau pasistengtų, jei būtų tikslinė rinka. Na manau supratot mintį wink.gif

Tai va tokie mano pamąstymai. Tikrai norėtųsi kažkuo prisidėti, tačiau net nežinau, kurioje srityje galėčiau pagelbėti... smile.gif bet jei ką, noro tikrai turiu, o laiko pasistengčiau surasti wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Labai dziaugiuosi, kad sugalvojote kurti foruma, as visomis rankomis uz thumbup.gif tikrai noreciau prisideti, tik nezinau kuom (jeigu gausiu koki paliepima tikrai stenksiuos ji ivygdyti smile.gif ). Marquises nuomone as pilnai sutinku ir pritariu.
Voveryte tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko paskutine tavo lelyte! Bet jau tavo tempai tai oho. Kai as rodziausi su savo "madam" tu tuo metu buvai padariusi angeliuka su gelytem ant galvos, o dabar as dar nei vienos nepadariau doh.gif , o tu jau antra baigiai.
Atsakyti
Nepamiskite, greitai Kaledos!!!!
user posted image
http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
Atsakyti
Tikrai kalėdinė dvasia nuo tų bambolčikų thumbup.gif , dar ir nuotrauka kaip senovinė super smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, dedu savo jau pabaigta lelyte, tik vietoje muzikos instrumento gime sketis doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti