Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

As irgi uz 4u.gif
Atsakyti
Niu va-be reikalo info ieskojau ,kaip ten ir kas su tais forumais unsure.gif Kadangi voveres vyriuks viska moka ir zino-tai nebeissiplesiu ir nepasakosiu. Juo labiau,kad pats pasisiule net padaryti-ko daugiau noret drinks_cheers.gif . Idomu ar cia viskas apmirs,kai persikelsim i nuosava foruma g.gif
Atsakyti
Oho, tai butu didelis darbas blink.gif
Reiketu apgalvoti kaip patogiau suskirstyti i temas, kad butu viskas logiska ir paprasta. Panasiai kaip www.kukly.ru
O prieziura? Negi taip ir isnaudosim voverytes vyra? Ar priziures moderatoriai -savanoriai , kas nors is musu?
Atsakyti
Aš irgi labai labai už smile.gif galėčiau apsiimt kokį nedidelį dalyką prižiūrėt, ar šiaip ką padėt dėl to forumo. Sakau gal ten galėtume savo lėlytes realizuot? t.y. ieškoti jioms namučių? Nes smulkesnėm menininkiukėm tai sunkiau būna tokiu dalyku užsiimt, parodos mokamos ir t.t.
Tik nesinorėtų, kad puslapėlis pasidarytų labai komercinis sad.gif dėl to reiktų griežtokos cenzūros.

O šiaip- puiku, puiku, tai didelis žingsnis į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 11 02, 13:22)
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama. Cia ta pati kuriai ilgai ilgai siuvinejau marskinius...

user posted image

Apziurinejau visu jusu lelytes, visos fantastiskos! Noreciau ir as taip moketi...deja...net nezinociau, nuo ko pradeti...
Bet va sita grozi isimylejau is pirmo zvuilgsnio! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 14, 23:09)
Niu va-be reikalo info ieskojau ,kaip ten ir kas su tais forumais unsure.gif Kadangi voveres vyriuks viska moka ir zino-tai nebeissiplesiu ir nepasakosiu. Juo labiau,kad pats pasisiule net padaryti-ko daugiau noret drinks_cheers.gif . Idomu ar cia viskas apmirs,kai persikelsim i nuosava foruma g.gif

Kodėl be reikalo? Juk kartu viską darykim mirksiukas.gif Nes vienas dalykas užkurti patį forumą, o kitas nuspręsti koks jis bus. Juk reikia temas suskirstyti, skyrius visus. Kažkas gal apsiimtų? Pvz. - tu blush2.gif
Galėtų visos mergytės kurios nori forumo, sumesti man į a.ž visus savo pasiūlymus, pageidavimus. Bus tada lengviau ir labiau poreikius gal patenkins ir atitiks. Va Mimo daug jau žino ir supranta, galėsim jai daugiau moderavimo užkrauti hihihi.gif
Tai tiek va, manau gal neerzinkim šio forumo moderatorių ir kalbėkim lėlių forumo tema per a.ž
Atsakyti
Malonu, kad priimat ir mane su mano mažom nertom lėlytėm ax.gif
Aš irgi UŽ bigsmile.gif
Atsakyti
Atnešu parodyt angelą. Ačiū visoms padėjusioms jį kuriant. Čia tas kurio galvą rodžiau, o jūs man padėjot klaidas taisyti. Tai vat ir pasirodom kas iš viso to gavosi.

"Pasaugosiu"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar kelios nuotraukytės mano parašėlyje ax.gif
Atsakyti
Vovere, super - saunuole smile.gif
Labai dziaugiuos uz tave, nes lelyte pavyko. Taip ir toliau! 4u.gif

O kas del sio forumo - tai aisku kad nenumirs. Cia gi musu namai smile.gif
Beje Voveryt imetu tausavo kontaktus i AZ (gal ir kitos kurios nori uzsiimt tuo reikalu galit tai padaryt, kad galetume bendraut pvz. per skype, ar msn. messenger - butu greiciau ir paprasciau smile.gif
Atsakyti
Voveryte - labai malonios spalvos, kojytes grazios. O vat rankytes ties alkuniu reiketu siek tiek pastorinti, o tai jos vienodo storio nuo plastaku iki alkuniu
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 11 15, 19:48)
Vovere, super - saunuole smile.gif
Labai dziaugiuos uz tave, nes lelyte pavyko. Taip ir toliau!  4u.gif

O kas del sio forumo - tai aisku kad nenumirs. Cia gi musu namai  smile.gif
Beje Voveryt imetu tausavo kontaktus i AZ (gal ir kitos kurios nori uzsiimt tuo reikalu galit tai padaryt, kad galetume bendraut pvz. per skype, ar msn. messenger - butu greiciau ir paprasciau smile.gif

Ačiū 4u.gif Stengiuosi ax.gif
--------------------------------
Aš irgi manau, kad čia temukė nenumirs, nes mes gi be jos negalim biggrin.gif
Ir Tei teisingai sako - per a.ž galim ir skaipus susigaudyt.
Papildyta:
QUOTE(masiania @ 2009 11 15, 20:40)
Voveryte - labai malonios spalvos, kojytes grazios. O vat rankytes ties alkuniu reiketu siek tiek pastorinti, o tai jos vienodo storio nuo plastaku iki alkuniu

Ačiū 4u.gif
Dėl rankyčių tai matau, kad reiktų pastorint, bet jau bijau taisyt, kad nesugadinčiau g.gif
Atsakyti
Vovere, džiaugiuosi už tave ir ne kairios pas tave rankos wink.gif , su kiekviena lėle vis geriau smile.gif
Atsakyti