As irgi uz

Niu va-be reikalo info ieskojau ,kaip ten ir kas su tais forumais
Kadangi voveres vyriuks viska moka ir zino-tai nebeissiplesiu ir nepasakosiu. Juo labiau,kad pats pasisiule net padaryti-ko daugiau noret
. Idomu ar cia viskas apmirs,kai persikelsim i nuosava foruma

Oho, tai butu didelis darbas
Reiketu apgalvoti kaip patogiau suskirstyti i temas, kad butu viskas logiska ir paprasta. Panasiai kaip www.kukly.ru
O prieziura? Negi taip ir isnaudosim voverytes vyra? Ar priziures moderatoriai -savanoriai , kas nors is musu?

Reiketu apgalvoti kaip patogiau suskirstyti i temas, kad butu viskas logiska ir paprasta. Panasiai kaip www.kukly.ru
O prieziura? Negi taip ir isnaudosim voverytes vyra? Ar priziures moderatoriai -savanoriai , kas nors is musu?
Aš irgi labai labai už
galėčiau apsiimt kokį nedidelį dalyką prižiūrėt, ar šiaip ką padėt dėl to forumo. Sakau gal ten galėtume savo lėlytes realizuot? t.y. ieškoti jioms namučių? Nes smulkesnėm menininkiukėm tai sunkiau būna tokiu dalyku užsiimt, parodos mokamos ir t.t.
Tik nesinorėtų, kad puslapėlis pasidarytų labai komercinis
dėl to reiktų griežtokos cenzūros.
O šiaip- puiku, puiku, tai didelis žingsnis į priekį

Tik nesinorėtų, kad puslapėlis pasidarytų labai komercinis

O šiaip- puiku, puiku, tai didelis žingsnis į priekį

QUOTE(mju_mju @ 2009 11 02, 13:22)
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama. Cia ta pati kuriai ilgai ilgai siuvinejau marskinius...

Apziurinejau visu jusu lelytes, visos fantastiskos! Noreciau ir as taip moketi...deja...net nezinociau, nuo ko pradeti...
Bet va sita grozi isimylejau is pirmo zvuilgsnio!

QUOTE(mimo @ 2009 11 14, 23:09)
Niu va-be reikalo info ieskojau ,kaip ten ir kas su tais forumais
Kadangi voveres vyriuks viska moka ir zino-tai nebeissiplesiu ir nepasakosiu. Juo labiau,kad pats pasisiule net padaryti-ko daugiau noret
. Idomu ar cia viskas apmirs,kai persikelsim i nuosava foruma 

Kodėl be reikalo? Juk kartu viską darykim

Galėtų visos mergytės kurios nori forumo, sumesti man į a.ž visus savo pasiūlymus, pageidavimus. Bus tada lengviau ir labiau poreikius gal patenkins ir atitiks. Va Mimo daug jau žino ir supranta, galėsim jai daugiau moderavimo užkrauti

Tai tiek va, manau gal neerzinkim šio forumo moderatorių ir kalbėkim lėlių forumo tema per a.ž
Malonu, kad priimat ir mane su mano mažom nertom lėlytėm
Aš irgi UŽ

Aš irgi UŽ

Atnešu parodyt angelą. Ačiū visoms padėjusioms jį kuriant. Čia tas kurio galvą rodžiau, o jūs man padėjot klaidas taisyti. Tai vat ir pasirodom kas iš viso to gavosi.
"Pasaugosiu"

Dar kelios nuotraukytės mano parašėlyje
"Pasaugosiu"

Dar kelios nuotraukytės mano parašėlyje

Vovere, super - saunuole 
Labai dziaugiuos uz tave, nes lelyte pavyko. Taip ir toliau!
O kas del sio forumo - tai aisku kad nenumirs. Cia gi musu namai
Beje Voveryt imetu tausavo kontaktus i AZ (gal ir kitos kurios nori uzsiimt tuo reikalu galit tai padaryt, kad galetume bendraut pvz. per skype, ar msn. messenger - butu greiciau ir paprasciau

Beje Voveryt imetu tausavo kontaktus i AZ (gal ir kitos kurios nori uzsiimt tuo reikalu galit tai padaryt, kad galetume bendraut pvz. per skype, ar msn. messenger - butu greiciau ir paprasciau

Voveryte - labai malonios spalvos, kojytes grazios. O vat rankytes ties alkuniu reiketu siek tiek pastorinti, o tai jos vienodo storio nuo plastaku iki alkuniu
QUOTE(Tei @ 2009 11 15, 19:48)
Vovere, super - saunuole 

Ačiū

--------------------------------
Aš irgi manau, kad čia temukė nenumirs, nes mes gi be jos negalim

Ir Tei teisingai sako - per a.ž galim ir skaipus susigaudyt.
Papildyta:
QUOTE(masiania @ 2009 11 15, 20:40)
Voveryte - labai malonios spalvos, kojytes grazios. O vat rankytes ties alkuniu reiketu siek tiek pastorinti, o tai jos vienodo storio nuo plastaku iki alkuniu
Ačiū

Dėl rankyčių tai matau, kad reiktų pastorint, bet jau bijau taisyt, kad nesugadinčiau

Vovere, džiaugiuosi už tave ir ne kairios pas tave rankos
, su kiekviena lėle vis geriau