QUOTE(Tei @ 2009 09 22, 20:45)
Na jei jau supratai tai as su patarimu paveluosiu, bet jei kas dar nuspres uzsiimt tuo reikalu, tai galiu papasakot kaip as darau
Lipdau visa leles torsa kad jau is kart butu aiski kieta forma, o po to imu skiaute bele kokios medziagos, svarbu kad nesitampytu (linas, medvilne) ir pridejus prie leles apibreziu piestuku per busimas siules (pvz. siules sonuose ir per nugaros viduri, tai ir apibraizau palei visus islinkimus viena dali puse priekio, kita dali puse nugaros). O po to tuos brezinukus iskarpau ir gaunasi iskarpos. Tada jau dedu ant gero audinio (nepamirstant palikt po 3 mm siulems).

Labai panašiai aš kažkada ir pati sau suknelę pasisiuvau

Gerai, kad papasakojai, pravers
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 22, 21:15)
voveryt, darau virsutini is karto. apatinio praktiskai nera reikalo daryt, vistiek nesimatys o palaikymo funkcijos jis neatlieka. pas mane kunas jau normaliai suformuotas, tik dek drabuzi ant virsaus. tai meistrauju toki korseta, galvoju del to kad jis nefunkcionalus tai ir pameluot su tom siulem galima..tik labai sunku islenkt ta audini palei talija

bet Tei patarimas tikrai labai auksinis..man aisku taip nesove i galva tai ir knisausi..dar tiek brangaus silko nukarpiau

labai aciu tei, gal kita syki pasinaudosiu gera mintim
nekantrauju pabaigt sita lelyte
Aš suprantu, kad lėlei nereikia kažko prilaikyt

Tiesiog juk galima lėlę daryt ir vien apatinius dėvinčią
O kad nekantrauji tai suprantu, aš irgi į savo žiūriu ir noriu jau greičiau pabaigt. Tik šį kartą save stabdau - nereikia skubėt

Kas nesigauna iš karto - darau iš naujo ir iš naujo.
Aš čia vėl su savo nesąmonėm atėjau

Dar viena durna mintis į galvą šovė

Įdomu, kaip manot, o jei akytes padengčiau geliu? Tuo nagų priauginimui, turiu lempą, gal gautųsi irgi neblogai? Jis juk skaidrus, tą šlapią efektą gal eitų išgaut

Tik va ir vėl - kai reik kept, kaip tada
Aš dar dabartinės nepabaigiau, o vis čia su tais kepimais šokinėju

Svarbiausiai orkaitės nesusprogdint beeksperimentuojant
Tiesa, esu mačius lėlę kuriai nagai buvo su geliu padaryti, nu įdomiai atrodė.