Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(vovere74 @ 2009 09 21, 19:32)
Nu va - bent vienas žinantis žmogus atsirado 4u.gif
Man tik keista kodėl pardavėjai to nežino? g.gif

Na as gimiau ir augau dar tarybiniais laikais, todel ir zinau kuo sie klijai skiriasi ir visi kuriems apie 40 metu turetu zinoti, nes tada kitokiu nelabai buvo, o tau gal labai jauni pardavejai pasitaike,o jaigu dar ne dirbantys, o tik valandas atbunantys parduotuveje, tada jie daug ko neskiria ne tik kliju rusiu.
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 22 rugsėjo 2009 - 10:25
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 21, 22:13)
beje, pradejau fotkinti savo stovincios leles gamybos procesa...gal pravers, jei tik laiku idesiu...beda ta, kad neturiu niekaip stovelio tinkamo  doh.gif  ir joks vyras namie neispjauna man lentutes  unsure.gif

Laukiu laukiu bigsmile.gif
Man žinok irgi niekas nepadeda su stoveliu doh.gif reiks pačiai imtis vyriškų darbų, o saviškiui liepsiu sriubą virt lotuliukas.gif

QUOTE(prapieste @ 2009 09 22, 11:24)
Na as gimiau ir augau dar tarybiniais laikais, todel ir zinau kuo sie klijai skiriasi ir visi kuriems apie 40 metu turetu zinoti, nes tada kitokiu nelabai buvo, o tau gal labai jauni pardavejai pasitaike,o jaigu dar ne dirbantys, o tik valandas atbunantys parduotuveje, tada jie daug ko neskiria ne tik kliju rusiu.

Aš irgi anais laikais augus, bet labai tais dalykais nesidomėjus tai ir nežinau. Atsimenu tik tokius permatomus klijus stikliniam buteliuke. Anų niekada nepamiršiu - kieme vaikėzai padegė tą buteliuką ir metė išsigandę. Tiesiai į mane doh.gif Laksčiau po kiemą deganti doh.gif Tik neatsimenu kaip jie vadinosi g.gif Tokie būtų gerai akytėms. Įmerki nudažytą akytę ir lašiukas sustingęs, permatomas būtų kaip šlapia akis g.gif
Kanceliarinėse jauna pardavėja. Ji nežinojo kurie dažai akriliniai kurie tempera, su kuriais galima ant medžiagos piešti doh.gif O vat senukuose tai dėdės metuose buvo, maniškis sako turėtų anie žinot. Ale vat nežinojo. Jau ir namie išsiaiškinau. Pasirodo vyro brolis, kariškis, tarybiniais laikais pagonų metalines dalis pva tepdavo, kad blizgėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
o Dieve! siandien bandziau savo lelei fyfai korseta iskirpti! koks siaubas, kiek vargo! jau buvau prakeikusi, zadejau mest....ale paskui apsiraminau, jau dabar stovi prismaigstyta, turbut visa diena uztruksiu kol susiusiu. doh.gif eh reikejo gerai galva pasukt kol supratau to korseto kirpimo principa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 22, 19:24)
o Dieve! siandien bandziau savo lelei fyfai korseta iskirpti! koks siaubas, kiek vargo! jau buvau prakeikusi, zadejau mest....ale paskui apsiraminau, jau dabar stovi prismaigstyta, turbut visa diena uztruksiu kol susiusiu. doh.gif  eh reikejo gerai galva pasukt kol supratau to korseto kirpimo principa  blink.gif

Oho kaip tu čia mandrai blink.gif Įdomu bus pamatyt bigsmile.gif
Man su siuvimu tai išvis tamsus miškas doh.gif Kol išsiaiškinu tas iškarpas doh.gif
O kokį tu ten tą korsetą meistrauji? Apatinį ar viršutinį?
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 22, 19:24)
o Dieve! siandien bandziau savo lelei fyfai korseta iskirpti! koks siaubas, kiek vargo! jau buvau prakeikusi, zadejau mest....ale paskui apsiraminau, jau dabar stovi prismaigstyta, turbut visa diena uztruksiu kol susiusiu. doh.gif  eh reikejo gerai galva pasukt kol supratau to korseto kirpimo principa  blink.gif

Na jei jau supratai tai as su patarimu paveluosiu, bet jei kas dar nuspres uzsiimt tuo reikalu, tai galiu papasakot kaip as darau smile.gif
Lipdau visa leles torsa kad jau is kart butu aiski kieta forma, o po to imu skiaute bele kokios medziagos, svarbu kad nesitampytu (linas, medvilne) ir pridejus prie leles apibreziu piestuku per busimas siules (pvz. siules sonuose ir per nugaros viduri, tai ir apibraizau palei visus islinkimus viena dali puse priekio, kita dali puse nugaros). O po to tuos brezinukus iskarpau ir gaunasi iskarpos. Tada jau dedu ant gero audinio (nepamirstant palikt po 3 mm siulems).
Atsakyti
voveryt, darau virsutini is karto. apatinio praktiskai nera reikalo daryt, vistiek nesimatys o palaikymo funkcijos jis neatlieka. pas mane kunas jau normaliai suformuotas, tik dek drabuzi ant virsaus. tai meistrauju toki korseta, galvoju del to kad jis nefunkcionalus tai ir pameluot su tom siulem galima..tik labai sunku islenkt ta audini palei talija doh.gif smile.gif bet Tei patarimas tikrai labai auksinis..man aisku taip nesove i galva tai ir knisausi..dar tiek brangaus silko nukarpiau doh.gif blush2.gif labai aciu tei, gal kita syki pasinaudosiu gera mintim 4u.gif

nekantrauju pabaigt sita lelyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 22, 20:45)
Na jei jau supratai tai  as su patarimu paveluosiu, bet jei kas dar nuspres uzsiimt tuo reikalu, tai galiu papasakot kaip as darau  smile.gif
Lipdau visa leles torsa kad jau is kart butu aiski kieta forma, o po to imu skiaute bele kokios medziagos, svarbu kad nesitampytu (linas, medvilne) ir pridejus prie leles apibreziu piestuku per busimas siules (pvz. siules sonuose ir per nugaros viduri, tai ir apibraizau palei visus islinkimus viena dali puse priekio, kita dali puse nugaros). O po to tuos brezinukus iskarpau ir gaunasi iskarpos. Tada jau dedu ant gero audinio (nepamirstant palikt po 3 mm siulems).

thumbup.gif Labai panašiai aš kažkada ir pati sau suknelę pasisiuvau lotuliukas.gif blush2.gif Gerai, kad papasakojai, pravers bigsmile.gif

QUOTE(mju_mju @ 2009 09 22, 21:15)
voveryt, darau virsutini is karto. apatinio praktiskai nera reikalo daryt, vistiek nesimatys o palaikymo funkcijos jis neatlieka. pas mane kunas jau normaliai suformuotas, tik dek drabuzi ant virsaus. tai meistrauju toki korseta, galvoju del to kad jis nefunkcionalus tai ir pameluot su tom siulem galima..tik labai sunku islenkt ta audini palei talija  doh.gif  smile.gif  bet Tei patarimas tikrai labai auksinis..man aisku taip nesove i galva tai ir knisausi..dar tiek brangaus silko nukarpiau  doh.gif  blush2.gif  labai aciu tei, gal kita syki pasinaudosiu gera mintim  4u.gif

nekantrauju pabaigt sita lelyte  ax.gif

Aš suprantu, kad lėlei nereikia kažko prilaikyt lotuliukas.gif Tiesiog juk galima lėlę daryt ir vien apatinius dėvinčią mirksiukas.gif
O kad nekantrauji tai suprantu, aš irgi į savo žiūriu ir noriu jau greičiau pabaigt. Tik šį kartą save stabdau - nereikia skubėt biggrin.gif Kas nesigauna iš karto - darau iš naujo ir iš naujo.

Aš čia vėl su savo nesąmonėm atėjau lotuliukas.gif Dar viena durna mintis į galvą šovė lotuliukas.gif Įdomu, kaip manot, o jei akytes padengčiau geliu? Tuo nagų priauginimui, turiu lempą, gal gautųsi irgi neblogai? Jis juk skaidrus, tą šlapią efektą gal eitų išgaut g.gif Tik va ir vėl - kai reik kept, kaip tada g.gif
Aš dar dabartinės nepabaigiau, o vis čia su tais kepimais šokinėju lotuliukas.gif Svarbiausiai orkaitės nesusprogdint beeksperimentuojant lotuliukas.gif
Tiesa, esu mačius lėlę kuriai nagai buvo su geliu padaryti, nu įdomiai atrodė.
Atsakyti
lotuliukas.gif oj negaliu... nu tu ir eksperimantatorius. apie geli neisivaizduoju - niekad priaugintu nagu neturejau biggrin.gif O kodel tu nenori is to pacio kepamo medelino pasidaryt rutuliuku ir ju issikept? po to kai lele dazysi tai ir akytes ispiesi.
Uzlakuosi blizgiu laku ir bus jos "slapios". Kaip pirmai lelei is naujos mases tikrai manau tau sudetingumo uzteks ir pacia lele lipdant, tai kam tau dar su tom akytem vargt...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 22, 21:29)
thumbup.gif Labai panašiai aš kažkada ir pati sau suknelę pasisiuvau lotuliukas.gif  blush2.gif Gerai, kad papasakojai, pravers bigsmile.gif
Aš suprantu, kad lėlei nereikia kažko prilaikyt lotuliukas.gif  Tiesiog juk galima lėlę daryt ir vien apatinius dėvinčią mirksiukas.gif
O kad nekantrauji tai suprantu, aš irgi į savo žiūriu ir noriu jau greičiau pabaigt. Tik šį kartą save stabdau - nereikia skubėt biggrin.gif Kas nesigauna iš karto - darau iš naujo ir iš naujo.

Aš čia vėl su savo nesąmonėm atėjau lotuliukas.gif  Dar viena durna mintis į galvą šovė lotuliukas.gif  Įdomu, kaip manot, o jei akytes padengčiau geliu? Tuo nagų priauginimui, turiu lempą, gal gautųsi irgi neblogai? Jis juk skaidrus, tą šlapią efektą gal eitų išgaut g.gif  Tik va ir vėl - kai reik kept, kaip tada g.gif
Aš dar dabartinės nepabaigiau, o vis čia su tais kepimais šokinėju lotuliukas.gif Svarbiausiai orkaitės nesusprogdint beeksperimentuojant lotuliukas.gif
Tiesa, esu mačius lėlę kuriai nagai buvo su geliu padaryti, nu įdomiai atrodė.

vovere74 o tai kodel blizgiu laku lakuot nenorit ax.gif gi graziai blizga smile.gif arba epoksidinius klijus isbandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 22, 21:42)
lotuliukas.gif  oj negaliu... nu tu ir eksperimantatorius. apie geli neisivaizduoju - niekad priaugintu nagu neturejau  biggrin.gif  O kodel tu nenori is to pacio kepamo medelino pasidaryt rutuliuku ir ju issikept? po to kai lele dazysi tai ir akytes ispiesi.
Uzlakuosi blizgiu laku ir bus jos "slapios". Kaip pirmai lelei is naujos mases tikrai manau tau sudetingumo uzteks ir pacia lele lipdant, tai kam tau dar su tom akytem vargt...

Niu nerami dūšia aš, ką padarysi lotuliukas.gif Kaip sakydavo mano amžiną atilsį mama - tu visad kad ir nežmoniškai bile kitoniškai... biggrin.gif
Aš darysiu tuos rutuliukus, kepsiu juos, tiesiog šiaip vat kol krapštaus su viena mintys lenda apie kitas. Tiesiog įdomu ką nors išbandyt.

QUOTE(MAKSA @ 2009 09 22, 21:46)
vovere74 o tai kodel blizgiu laku lakuot nenorit ax.gif gi graziai blizga smile.gif arba epoksidinius klijus isbandykit mirksiukas.gif

Lakuoju aš, darau paprastai, tiesiog noriu pabandyt kaip nors gaut tą tokį tikros akies efektą, juk kai žiūri iš šono į akį, tai ji apvali, bet su tuo permatomu sluoksniu. Galvoju ką padaryt, kad tą efektą gaut. Su epoksidiniais berods Tei darė? Tei - tu buvai įdėjus kaip darei, ane? Ir kaip? Ar pasiteisino toks metodas?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 22, 22:04)
Niu nerami dūšia aš, ką padarysi lotuliukas.gif Kaip sakydavo mano amžiną atilsį mama - tu visad kad ir nežmoniškai bile kitoniškai... biggrin.gif
Aš darysiu tuos rutuliukus, kepsiu juos, tiesiog šiaip vat kol krapštaus su viena mintys lenda apie kitas. Tiesiog įdomu ką nors išbandyt.
Lakuoju aš, darau paprastai, tiesiog noriu pabandyt kaip nors gaut tą tokį tikros akies efektą, juk kai žiūri iš šono į akį, tai ji apvali, bet su tuo permatomu sluoksniu. Galvoju ką padaryt, kad tą efektą gaut. Su epoksidiniais berods Tei darė? Tei - tu buvai įdėjus kaip darei, ane? Ir kaip? Ar pasiteisino toks metodas?

as irgi dariau,man patiko. tik va tos akeles dar ant lentynos tebestovi blush2.gif noriu pabandyt as jas su kepamu modelinu. paziuresim kas bus bigsmile.gif nes ore dziustancio dar nebandziau ir kazko netraukia. man rodos kepamas tvirtesnis g.gif baisu gi kad mano "sedevras" po to nesubyretu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAKSA: 22 rugsėjo 2009 - 21:40
Vovere, turbut pasikartosiu su nuoroda,na bent nereikes knistis ieskant:
http://www.dollplane...aza_dlya_kukol/
Atsakyti