Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Vovere, specialiai tau - batai. Nulipdžiau batą, tada klijavau mezginį, o paskui dažiau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 11 12, 16:57)
Vovere, specialiai tau - batai. Nulipdžiau batą, tada klijavau mezginį, o paskui dažiau.

Iš arti visai kitaip atrodo, matosi viskas. Įdomiai sugalvojai bigsmile.gif Man tik paduko trūksta, kad būtų labiau batukai. Iš toliau atrodė, kad su veltinukais biggrin.gif
Nors aš ir pati turiu tokius kedukus kurie kaip kojinaitės atrodo, nes iš plonytės odelės užsitraukia ant kojos, be jokio užsegimo ir be paduko.
Atsakyti
Manau LT taip pat galėtų būti tokia organizacija, tačiau, kad ji būtų prasminga, reikia labai iniciatyvaus, atsidavusio ir turinčio laiko žmogaus... smile.gif bet būtų smagu smile.gif O svarbiausia manau, kad tikrai būtų narių, kurie turėtų ką parodyti ir kuo pasidalinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 12, 16:41)
Manau LT taip pat galėtų būti tokia organizacija, tačiau, kad ji būtų prasminga, reikia labai iniciatyvaus, atsidavusio ir turinčio laiko žmogaus... smile.gif bet būtų smagu smile.gif O svarbiausia manau, kad tikrai būtų narių, kurie turėtų ką parodyti ir kuo pasidalinti wink.gif

Manau kad VOVERE 74 galetu buti tas zmogutis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 12 lapkričio 2009 - 17:50
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 12, 18:49)
Manau kad VOVERE 74 galetu buti tas zmogutis  4u.gif

Aš??? blink.gif Ką blogo padariau? blink.gif Juokai juokais, bet tikrai gaila, kad pas mus nėra kažko tokio. Maža mūsų šalelė, net lėlininkų forumo nėra. Gerai, kad nors čia yra kur ateiti ir akis paganyti, pasirodyti, pasitarti.
lotuliukas.gif Maniškis yra vienos bendraminčių organizacijos "variklis". Žinau kaip tai yra sudėtinga. Bet užtai, kad pats ten iki ausų įlindęs man nieko nesako, kad žaidžiu su lėlėm hihihi.gif
Atsakyti
Merginos o iš tikrųjų gera mintis kokį lėlių kūrėjų kolektyvą suburt (kad ir virtualiai pradžioje). Tik žinau pagal save - kad būtų laiko ką nors organizuot - reikia nustot lėles daryt lotuliukas.gif Be to reikia žmogaus kuriam visokie vadybiniai užsiėmimai būtų pramoga ir malonumas.

Galim imti pavyzdį iš rusaičių - ten yra keletas organizacijų, jos turi savo forumus ir net mokyklas. Dalyvauja parodose su atskirais organizacijos stendais kurie įpatingai aktualūs naujokams, nes i juos galima įlįst "papigiai" smile.gif
Iš kitos pusės bepigu jiems ten - šalis didelė, lėlininkų daug. Pasaulines parodas organizuoja, o pas mus lėlių kūrimos net ir tikru menu nelaiko... na šiaip atseit "hobis", "laisvalaikio kūryba" doh.gif Ir galeristai žino tik antkainius užsidėt (čia aš ne tik apie lėles), o kur reklama, kur visuomenės informavimas? Kartais būna užsuki netyčia į kokią galeriją, o ten pasirodo visai nebloga paroda ir nei vieno lankytojo... ir iš kur jų bus, jei informacija pie parodą skelbiama tik ant galerijos duru A4 dydžio skelbime blink.gif

Atsakyti
sige, batukai is toli tikrai visai kitaip atrodo-dabar kitaip lele ziurisi. Tiesa sakant, is pradziu pagalvojau,kad ten kojinaites rolleyes.gif Jei tavo brangusis yra B.R.-tai tada jis mano studiju laiku simpatija cool.gif biggrin.gif
vovere, o as tave isivaizduociau,kaip musu zavadila-pas tave tiek energijos ir uzsidegimo...uztektu ir lelems ir vadybiniam darbui wink.gif
Mano drauges vis uzsimena,kad karts nuo karto kazkokiam blusu turgelyje Vilniuje apsilanko ir visokiu rankdarbiu isigyja. As pasiklausiu konkreciau,kas ten per turgelis. Manau,kad tenai ir su lelemis galima nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 11 12, 22:40)
Merginos o iš tikrųjų gera mintis kokį lėlių kūrėjų kolektyvą suburt (kad ir virtualiai pradžioje). Tik žinau pagal save - kad būtų laiko ką nors organizuot - reikia nustot lėles daryt  lotuliukas.gif  Be to reikia žmogaus kuriam visokie vadybiniai užsiėmimai būtų pramoga ir malonumas.

Galim imti pavyzdį iš rusaičių - ten yra keletas organizacijų, jos turi savo forumus ir net mokyklas. Dalyvauja parodose su atskirais organizacijos stendais kurie įpatingai aktualūs naujokams, nes i juos galima įlįst "papigiai" smile.gif
Iš kitos pusės bepigu jiems ten - šalis didelė, lėlininkų daug. Pasaulines parodas organizuoja, o pas mus lėlių kūrimos net ir tikru menu nelaiko... na šiaip atseit "hobis", "laisvalaikio kūryba"  doh.gif Ir galeristai žino tik antkainius užsidėt (čia aš ne tik apie lėles), o kur reklama, kur visuomenės informavimas? Kartais būna užsuki netyčia į kokią galeriją, o ten pasirodo visai nebloga paroda ir nei vieno lankytojo... ir iš kur jų bus, jei informacija pie parodą skelbiama tik ant galerijos duru A4 dydžio skelbime    blink.gif

Aišku įdomu būtų kažkaip kooperuotis, vis lengviau būtų. Tik, kaip jau parodė vyro patirtis, žmonės nori naudos patys mažai kuo prisidėdami doh.gif Nors aišku kai esi ne vienas tai ir kelią skintis lengviau.
Parodos tikrai mažai reklamuojamos. Jau apie kelias sužinojau tik joms pasibaigus doh.gif O gaila labai, norisi pamatyt lėlytes gyvai. Aš net Artmanijoj jau įtarimą užsitraukiau ten lėles kas kart itin apžiūrinėdama lotuliukas.gif Arba va, kad ir vieną labai įdomią užmačiau audinių parduotuvėje. Tik savininkė nieko apie ją papasakot negalėjo. Nežino nei kas autorius, nei iš ko ji daryta, nei kokia jos mintis ir pan.
O dėl rusų forumų ir kitų dalykų tai tikrai daugiau jie visko turi. Šalis kokia ohoho. Nors kita vertus, va maniškis sugeba suvažiavimus organizuoti vien vakarų Lietuvoj tokio masiškumo kokio Maskvoj nesusirenka biggrin.gif Matyt ne vien nuo skaičių viskas priklauso.

QUOTE(mimo @ 2009 11 13, 00:38)
vovere, o as tave isivaizduociau,kaip musu zavadila-pas tave tiek energijos ir uzsidegimo...uztektu ir lelems ir vadybiniam darbui wink.gif
Mano drauges vis uzsimena,kad karts nuo karto kazkokiam blusu turgelyje Vilniuje apsilanko ir visokiu rankdarbiu isigyja. As pasiklausiu konkreciau,kas ten per turgelis. Manau,kad tenai ir su lelemis galima nueiti.

blink.gif Ir tu apie tą patį? blink.gif Kokia aš zavadyla? Aš smalsi, savimi nepasitikinti zyzla tongue.gif
Saviškiui užsiminiau apie forumus. Sako gali laisvai užkurt lėlininkų forumą, bet... Vienas dalykas tas reikalas kainuoja, apie 200 lt. per metus. Kitas dalykas kiek čia tų lėlininkų turim, kas tame forume gyvens? Voverė dulkęs šluostys lotuliukas.gif
O dėl turgelio tai pas mus tokių nebūna. Va tik visko gražaus galima pamatyti ir įsigyti kai būna sezono atidarymas. Tada vyksta mugė ir ten daug rankdarbių parduoda. Šią vasarą buvo nuspręsta leist prekiaut būtent tik rankdarbininkams, jokio kiniško šlamšto. Tai ir mano piniginė patuštėjo biggrin.gif

-----------------------------------------
Jau fantazijos pritrūkau doh.gif Bandau plaukus lėlei, bet nei vieni man netinka schmoll.gif Nu negražu ir viskas. Net norisi pliką palikt. Galvoju gal daryt kažką tokio kaip kepuraitę g.gif
Atsakyti
vovere, nu nereikia cia taip nusikuklinti! Kad sugebetum zavadyla buti esu sventai isitikinusi,nes niekas kitas cia taip lelemis neuzsideges kaip tu. As va ziurek ir prie leliu, ir prie karpiniu,o dabar net skiautinius apsiemiau. O tu net angliskus puslapius su online zodineliais skaitai!!! Yra pilna nemokamu forumu platformu ir tikrai pigesniu internetiniu puslapiu siulytoju. As uz savo karpiniu puslapi net 4 euru i metus nemoku. Tad liuosiai galeciau mums adresiuka suveikti, foruma padaryti. Tai kaip-deal or not deal? biggrin.gif
p.s. Jei ne paslaptis, ka tavo MB organizuoja?
Atsakyti
Oho, kokios rimtos temos smile.gif
Tik uzsiimti vadyba reiskia pamirsti kuryba. Tai atima daug laiko ir jegu, mano nuomone sad.gif

Noriu pasirodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 13 lapkričio 2009 - 12:54
masiania, kokia faina!!!Rubelis toks paprastas, bet jam nieko netruksta, plaukuciai kaip tikri(greiciausiai taip ir yra?), labai graziai gula. Visa lelyte tokia paprasta, bet labai silta wub.gif Vienu zodziu thumbup.gif Nedidele kritika: Noretusi,kad veidukas butu truputeli vaikiskesnis.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 13, 13:26)
vovere, nu nereikia cia taip nusikuklinti! Kad sugebetum zavadyla buti esu sventai isitikinusi,nes niekas kitas cia taip lelemis neuzsideges kaip tu. As va ziurek ir prie leliu, ir prie karpiniu,o dabar net skiautinius apsiemiau. O tu net angliskus puslapius su online zodineliais skaitai!!! Yra pilna nemokamu forumu platformu ir tikrai pigesniu internetiniu puslapiu siulytoju. As uz savo karpiniu puslapi net 4 euru i metus nemoku. Tad liuosiai galeciau mums adresiuka suveikti, foruma padaryti. Tai kaip-deal or not deal? biggrin.gif
p.s. Jei ne paslaptis, ka tavo MB organizuoja?

Aš nesikuklinu, tik manau, kad daugiau kompetencijos turintis žmogus turėtų tai daryti g.gif
Vakar maniškis paieškojo tų pigesnių puslapių ir surado nenaudojamų, tinkamų pavadinimų. Tik nežinau ar verta užkurti g.gif
O maniškis yra amerikietiškų automobilių klubo - forumo vienas variklių. Buvo forumas, o su bendraminčiais padarė ir klubą. Jis pats sugalvojo ir organizavo amerikietiškų automobilių savininkų sąskrydį. Du kart jau vyko, renginys tarptautinis. Su tais amerikonais organizuojasi mytus kokių nesusiorganizuoja nei Kaunas nei Vilnius, aniems trūksta žmogaus-variklio. Tai vis kas nors iš jų pas mus atvažiuoja, nes šaunus būrelis pajūriečių susibūrė. Taip pat dalyvauja organizuojant visureigių varžybas Gintarinis pajūris, jau net nepamenu kiek metų iš eilės. Ten jau ir aš dalyvauju. Ir šiaip jis yra radijo žmogus, vienai radijo stočiai vadovauja, tai tos visokios veiklos eibė. Va ir per tūkstančio kilometrų lenktynes vienas automobilis važiuoja su mūsų logo.
Tai ir sakau, kad jis visa galva veikloje, užtat leidžia ir man žaisti, kad nebambėčiau hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(masiania @ 2009 11 13, 13:54)
Oho, kokios rimtos temos smile.gif
Tik uzsiimti vadyba reiskia pamirsti kuryba. Tai atima daug laiko ir jegu, mano nuomone sad.gif

Noriu pasirodyti smile.gif

Aha, rimtaujam biggrin.gif
Vadyba tai tikrai ne man. Maniškis tai paveža viską nes turi tam ir galvą ir gabumų ir noro, o man tie reikalai tai tamsus gūdus miškas. Bet jei galvot tik apie forumą tai nieko baisaus gal g.gif

O lėlytė gal portretinė? labai jau veidukas žmogiškas biggrin.gif Kaip nuotrauka atrodo. Gražu thumbup.gif
Atsakyti