QUOTE(masiania @ 2009 11 12, 14:50)
As galiu pasakyti savo patirti del dalyvavimo parodose , jei tai idomu
Komercinese parodose as nedalyvauju, man per brangu.
Visos parodos surengtos bibliotekose arba kitose viesose erdvese. tiesiog pasiulai savo darbus ekspozicijai ir priima. po to jau man pradejo siulyti pasirodyti ten arba ten.
Reikia siulyti, buti aktyvesniam. Kad ir darzelyje arba mokykloje. kaip tik Kaledos. gera proga. Cia nera nieko blogo, nes zmones tiesiog nezino apie musu darbus. Zinoma, pinigu neuzsidirbsi, bet smagu, naujos pazintys ir t.t.
Na aš įsivaizduoju, kad parodose turi būti brangu dalyvauti. Juk reikalinga apsauga grožiams apsaugot. draudimas tikriausiai irgi būna

Bent jau turėtų būt tų svečių iš kitų šalių, kurių vardas jau pasauliniu mastu žinomas
Šiaip tai aš įsivaizdavau, kad turėtų norėti organizatoriai ir kiti lėlininkai, kad parodose dalyvautų daugiau dalyvių, bet matyt čia ne tas variantas
Va dėl savo lėlių siūlymo tai manau, kad daug mūsų mergaičių savo darbelius galėtų siūlyt, aišku aš tai tikriausiai niekada neišdrįsčiau, bet kitos kodėl ne?
QUOTE(sige @ 2009 11 12, 14:56)
Vovere, aš pasistengsiu batukus iš arčiau nufotografuot, nors nieko ten ypatingo... padarysiu tą kai mano padėjėjas, kur
mimo patiko, nueis miegot
Lauksiu
QUOTE(Vilm@ @ 2009 11 12, 15:02)
vovere74, negaliu pasakyt apie visas parodas, bet žinau, kad pvz., Rygoj dalyvavimas buvo mokamas, vienam dalyviui brangiau, kažkokiai organizacijai- pigiau (ta prasme 1-am žmogui, bet organizuotam). Už tai jie lėles visą laiką prižiūri, parduoda ir pan. Nuo pardavimų irgi procentai lieka organizatoriams. Viskas buvo aprašyta jų tinklapyje internete. Dalyvavau su pora lėlyčių Kėdainių parodoj- mane tiesiog pakvietė mano mokytoja mamune- tikrai nieko nemokėjau (pinigų ta prasme

). Rodžiau tik porą lėlyčių, daugiau neišdrįsau

- ir taip ilgai mąsčiau, ar neiškrisiu iš konteksto- vis dėlto mano labai menka patirtis

. O į kažkokią galeriją, manau, galima tiesiog nunešti ir pasiūlyti savo lėles- juk jie iš to gyvena- lėlytė pabrangs maždaug du kartus nuo tavo norimos kainos ir bus parduota... arba ne
Bet kaip šaunu, kad pakviečia

Čia jau kaip ir rimtas darbelių įvertinimas. Aš tai labai džiaugčiausi, kad mane kas nors pakviestų į parodas

Kaip žiūrovą

Nes dažnai būna taip, kad pamatau info apie parodas kai jos jau būna praėjusios