Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Labas rytas,
Marquise, aš perku iš ornamentai.lt, naudoju Paperclay kolkas, man labai patinka smile.gif bet ten yra ir kitų ore stingstančių masių pirkti.

Man mama sakė, kad parodoj Namų pasaulis, kur Litexpo bus šį savaitgalį bus lėlių paroda. 4 autorių lėlės bus.

Dar noriu parodyti savo naujausią lėlę Doloresą.
Išbandžiau visokių naujų dalykų ją darydama, tai sekančiai lėlei nereiks taip ilgai apie techninius dalykus galvot smile.gif Ir klaidų yra, bet aš jas žinau, taigi būsimose lėlėse jų jau neturėtų būti smile.gif

user posted image

Ir dar nuotraukų ČIA
Atsakyti
juratele, labai grazias lelytes idejai. Jos man labai primena vienos lelininkes stiliu, bet nepamenu kokios doh.gif
Marquise, iki siol man nematyta mase. Jei pirksi-tai pasidalink ispudziais-labai idomu kas cia per daiktas ir su kuo valgomas smile.gif
sige, sveikinu su nauja lelyte 4u.gif Labai simpatiska-graziai baronkas susukai, rubelis dailus. Batukai tokie idomus, neiziuriu,kaip jie padaryti. Noretusi plaukuciuose sklastymuko ir gal trumpesniu rankyciu arba ilgesniu kojyciu. Bet bendras vaizdas vistiek thumbup.gif P.S. Tavo lelius labai grazus wub.gif Labai panasus i mano studiju laiku simpatija ax.gif
Atsakyti
yyla, labai mieli žmogiukai angeliukai wub.gif
Marguise, labai aristokratiška auklė thumbup.gif , gal net ne auklė, o labiau guvernantė prancūzė biggrin.gif
Internetinės parduotuvės dar yra http://www.senasnauj...s...268&level=3 ir jau minėti Ornamentai
http://www.ornamenta...oducts.htm.html
juratele2006, manau tikrai galėjai šitas lėlytes matyti- čia rulles lėlytės, žinau, kad Monos galerija jas parduoda.
sige, miela tavo Doloresa 4u.gif , tik man, kaip ir mimo, truputį kliūva proporcijos- rankutės didokos ir ilgokos tokiai lėlytei.
O dėl parodos Litexpo, tai aš irgi žinau, kad bus 4-ių autorių lėlės. Kiek žinau, tai rulle, man rodos Rooma (tiksliai nežinau) ir tiksliai žinau, kad bus Pavonijos lėlytės- galite pasigrožėti čia http://pavonijadeco.blogspot.com/ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 12, 10:10)
Na ta "Faber Castell" parduotuve as zinau, bet ten tik fimo ir tokiu kaip La Doll nesu maciusi, o uzsakinet internetu, esu uzsakinejus is tos pacios Artmanijos, taciau jei tikrai Klaipeda neturi, tai jie taip pat netures is ko uzsakymo vykdyti. O daugiau internetiniu parduotuviu nezinau, bent jau LT.

Aš paperclay iš ornamentai.lt užsisakiau. O kepamą livingdoll iš dekovita.lt Yra tų parduotuvių, adresiukai pirmame šios temos puslapyje mirksiukas.gif

QUOTE(Marquise @ 2009 11 12, 10:18)
Merginos, dar vienas klausimas. Gal kuri esate banziusi si modelina ??? Kokie ispudziai? Kazkaip knieti pameginti smile.gif

Va šitą man Artmanijoj siūlė. Nesu bandžiusi, labai įdomu kas per daiktas g.gif Dabar jis gerokai atpigęs.

O juratele2006 tikrai įdėjo rulle's lėlytes. Aš jos braižą jau pažįstu, mano mėgstamiausios biggrin.gif
----------------------------------------------------------------------------------------
Kalbant apie galerijas ir parodas aš vėl prie to paties klausimo grįžtu. Kaip mūsų mergaičių lėlininkių darbeliai ten atsiranda? Kokia viso to dalyvavimo tvarka parodose? Jau kelintą kartą to paties klausiu, bet kažkodėl atsakymo taip ir negaunu? Kodėl? Paslaptis čia kažkokia ar kaip? Juk įdomu paprasčiausiai.
Atsakyti
Vovere, manau atsakymo nera todel, kad greiciausiai tai kainuoja, suinteresuoti moketi tik tie, kurie is to gauna naudos (prisiduria prie pajamu arba is to gyvena), tai manau logiska, kad tokie zmones nera suinteresuotis dalintis informacija, nes cia, tai yra bendramiciu klubas, o ten jau yra verslas ir glaioja verslo taisykles.
Cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 12, 14:03)
Vovere, manau atsakymo nera todel, kad greiciausiai tai kainuoja, suinteresuoti moketi tik tie, kurie is to gauna naudos (prisiduria prie pajamu arba is to gyvena), tai manau logiska, kad tokie zmones nera suinteresuotis dalintis informacija, nes cia, tai yra bendramiciu klubas, o ten jau yra verslas ir glaioja verslo taisykles.
Cia tik mano nuomone smile.gif

Dalyvavimas parodose yra verslas? Aš net negalvojau apie pinigus kai klausiau doh.gif Man paprasčiausiai įdomu viskas kas susiję su lėlėmis ir tolimesniu jų gyvenimu, keliu. Man labai norėtųsi aplankyti parodas, pasigrožėti kitų darbais, bet kai net tokia informacija nesidalinama doh.gif Iš kur sužinoti kur kada kokios parodos vyksta?
Pastebėjau jau ne kartą, kad atsakymus į visokius klausimus galima gauti labai dozuotai. Kad ir apie visokias lėlių darymo technikas, subtilybes. Aišku visi nori turėti savo kažką, ką moka ir žino tik jie. Tai suprantama. Tik kalbant apie pinigus ir konkurenciją...hm...niu iš mano pusės tai niekam tas negresia lotuliukas.gif Bet aišku čia vieša erdvė, juk skaitau ne aš viena biggrin.gif
Tiek to, nieko daugiau nesakysiu, nes vėl liksiu nesuprasta.
Papildyta:
QUOTE(sige @ 2009 11 12, 10:49)
Dar noriu parodyti savo naujausią lėlę Doloresą.
...

Man labai gražios jos akys. Gražiai išpieštos 4u.gif Šukuosena dailiai suraityta.
Aš, kaip batų maniakė lotuliukas.gif . kaip visada norėčiau juos iš arčiau apžiūrėt ax.gif
Papildyta:
Marquise - o Artmanijoj jau yra Ladoll. Nes matau jų puslapyje. Kai jie neturėjo tai tiesiog kainų prie jo nebūdavo. Taip, kad manau gali jau užsisakyti mirksiukas.gif
Kurį pirkdavai? Rožinį ar mėlyną? Skaičiau, kad mėlynas geresnis. Neva ten ladoll ir paperclay kartu sudėjus g.gif
Atsakyti
As galiu pasakyti savo patirti del dalyvavimo parodose , jei tai idomu
Komercinese parodose as nedalyvauju, man per brangu.
Visos parodos surengtos bibliotekose arba kitose viesose erdvese. tiesiog pasiulai savo darbus ekspozicijai ir priima. po to jau man pradejo siulyti pasirodyti ten arba ten.
Reikia siulyti, buti aktyvesniam. Kad ir darzelyje arba mokykloje. kaip tik Kaledos. gera proga. Cia nera nieko blogo, nes zmones tiesiog nezino apie musu darbus. Zinoma, pinigu neuzsidirbsi, bet smagu, naujos pazintys ir t.t.
Atsakyti
mergaitės, ačiū smile.gif

tos proporcijos, tai viena iš klaidų ir truputį mano bėda blush2.gif bet tam ir darau, kad mokyčiausi ir tobulėčiau smile.gif

Vovere, aš pasistengsiu batukus iš arčiau nufotografuot, nors nieko ten ypatingo... padarysiu tą kai mano padėjėjas, kur mimo patiko, nueis miegot smile.gif

mimo, mano vaikis labai į savo tėtį panašus, nebus kartasi čia tas simpatija tongue.gif

Aš su vaikais ryt žadu į parodą važiuot, būtinai apžiūrėsiu lėles smile.gif
Atsakyti
vovere74, negaliu pasakyt apie visas parodas, bet žinau, kad pvz., Rygoj dalyvavimas buvo mokamas, vienam dalyviui brangiau, kažkokiai organizacijai- pigiau (ta prasme 1-am žmogui, bet organizuotam). Už tai jie lėles visą laiką prižiūri, parduoda ir pan. Nuo pardavimų irgi procentai lieka organizatoriams. Viskas buvo aprašyta jų tinklapyje internete. Dalyvavau su pora lėlyčių Kėdainių parodoj- mane tiesiog pakvietė mano mokytoja mamune- tikrai nieko nemokėjau (pinigų ta prasme biggrin.gif ). Rodžiau tik porą lėlyčių, daugiau neišdrįsau blush2.gif - ir taip ilgai mąsčiau, ar neiškrisiu iš konteksto- vis dėlto mano labai menka patirtis doh.gif . O į kažkokią galeriją, manau, galima tiesiog nunešti ir pasiūlyti savo lėles- juk jie iš to gyvena- lėlytė pabrangs maždaug du kartus nuo tavo norimos kainos ir bus parduota... arba ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 11 12, 14:50)
As galiu pasakyti savo patirti del dalyvavimo parodose , jei tai idomu
Komercinese parodose as nedalyvauju, man per brangu.
Visos parodos surengtos bibliotekose arba kitose viesose erdvese. tiesiog pasiulai savo darbus ekspozicijai ir priima. po to jau man pradejo siulyti pasirodyti ten arba ten.
Reikia siulyti,  buti aktyvesniam. Kad ir darzelyje arba mokykloje. kaip tik Kaledos. gera proga. Cia nera nieko blogo, nes zmones tiesiog nezino apie musu darbus. Zinoma, pinigu neuzsidirbsi, bet smagu, naujos pazintys ir t.t.

Na aš įsivaizduoju, kad parodose turi būti brangu dalyvauti. Juk reikalinga apsauga grožiams apsaugot. draudimas tikriausiai irgi būna g.gif Bent jau turėtų būt tų svečių iš kitų šalių, kurių vardas jau pasauliniu mastu žinomas g.gif
Šiaip tai aš įsivaizdavau, kad turėtų norėti organizatoriai ir kiti lėlininkai, kad parodose dalyvautų daugiau dalyvių, bet matyt čia ne tas variantas g.gif
Va dėl savo lėlių siūlymo tai manau, kad daug mūsų mergaičių savo darbelius galėtų siūlyt, aišku aš tai tikriausiai niekada neišdrįsčiau, bet kitos kodėl ne?

QUOTE(sige @ 2009 11 12, 14:56)
Vovere, aš pasistengsiu batukus iš arčiau nufotografuot, nors nieko ten ypatingo... padarysiu tą kai mano padėjėjas, kur mimo patiko, nueis miegot smile.gif

Lauksiu 4u.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 11 12, 15:02)
vovere74, negaliu pasakyt apie visas parodas, bet žinau, kad pvz., Rygoj dalyvavimas buvo mokamas, vienam dalyviui brangiau, kažkokiai organizacijai- pigiau (ta prasme 1-am žmogui, bet organizuotam). Už tai jie lėles visą laiką prižiūri, parduoda ir pan. Nuo pardavimų irgi procentai lieka organizatoriams. Viskas buvo aprašyta jų tinklapyje internete. Dalyvavau su pora lėlyčių Kėdainių parodoj- mane tiesiog pakvietė mano mokytoja mamune- tikrai nieko nemokėjau (pinigų ta prasme biggrin.gif ). Rodžiau tik porą lėlyčių, daugiau neišdrįsau blush2.gif - ir taip ilgai mąsčiau, ar neiškrisiu iš konteksto- vis dėlto mano labai menka patirtis doh.gif . O į kažkokią galeriją, manau, galima tiesiog nunešti ir pasiūlyti savo lėles- juk jie iš to gyvena- lėlytė pabrangs maždaug du kartus nuo tavo norimos kainos ir bus parduota... arba ne wink.gif

Bet kaip šaunu, kad pakviečia bigsmile.gif Čia jau kaip ir rimtas darbelių įvertinimas. Aš tai labai džiaugčiausi, kad mane kas nors pakviestų į parodas blush2.gif Kaip žiūrovą bigsmile.gif Nes dažnai būna taip, kad pamatau info apie parodas kai jos jau būna praėjusios doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu parasyti apie parodas ir dalyvavima.
Kadangi pas mus,Lietuvoje,nera jokios lelininku organizasijos,dalyvavimas priklauso nuo paciu noro ir atsitiktinumo.Ir tikrai nepriklauso nuo mano, ar dar kitu dalyviu noro schmoll.gif Latvijos lelininkai sukure baltijos saliu gildija,i kuria gali istoti,kas tik nori,kaip padareme ir mes. Ju puslapi yra visa info.
Reikia suprasti,kad viskas uzima nemazai laiko ir lesu, kai tu pats lipdai leles,tai praktiskai neimanoma.Ir,manau,nereikia stebetis ar ieskoti,kas,kur ir kaip dalyvauja,o patiems imtis iniciativos ir siulytis.
Rygos paroda buvo mokama,gildijos nariams pigiau,nes mokam mokesti.
Buvau ikelus apie ja info.
Kedainiu paroda organizavo Monkutes muziejus,ka jie surado ,tam ir pasiule.
Litexpo parodoje,taip pat,kam pasiule,tas ir dalyvauja,taip sakant,metodom tika biggrin.gif
Taip pat ir del mokymu ir kursu,tik nuo pacio leliu kurejo priklauso,jei jis nores,ieskos,kur,kaip ir kam ax.gif
baltijos gildija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 12 lapkričio 2009 - 15:25
QUOTE(rulle @ 2009 11 12, 16:08)
Sveikos smile.gif Noriu parasyti apie parodas ir dalyvavima.

Ačiū 4u.gif Įdomi informacija. Aš ir galvoju kodėl nerandu jokios info apie lietuvių lėlininkų organizacijas. Kažkaip matyt galvojau neteisingai, kad yra daugiau auksarankių g.gif
Nemažai informacijos randu užsienio portaluose, bet kadangi angliškai nei bum bum doh.gif tai ir pasiskaityt neišeina. bandžiau su tuo elektroniniu vertėju, tai jau kaip išverčia tai anekdotus pasakot galima doh.gif lotuliukas.gif
Na, bet nors mano smalsumas patenkintas biggrin.gif Ieškosiu kur kokios parodos ir važiuosiu žiūrėt. Ypač įdomu pamatyt gyvai tas lėlytes kurios matytos čia.
Atsakyti