Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(Marquise @ 2009 11 10, 23:30)
Kadangi vėl atėjo rudenėlis - rankdarbių metas, tai pasirodysiu su nauja (nors ne tokia nauja - pradėta dar žiemą) lėlyte smile.gif<{POST_SNAPBACK}>
Wow! Fantastiška lėlė! wub.gif
Atsakyti
mimo, ūgio nesimatavom, bet turėtų būti apie 40 cm., draugė buvo užprašiusi pagaminti dovanai vaiko gimimo proga, bet kadangi gimė dvynukai, paprašė padaryt dvi lėlytes, tai ši nukeliavo į spintą ir ten pratūnojo gerą pusmetį. Nusprendžiau užbaigti, nes viskas jau buvo apgalvota ir kažkaip ji mane traukė smile.gif

vovere74, batukai paprasčiausiai nulipdyti iš modelino, nudažyti akriliniais dažais ir nulakuoti akriliniu laku (kaip ir pirštinės). Tiesą pasakius rezultatas gavosi geresnis, nei tikėjausi smile.gif

ruci, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 11, 10:18)
vovere74, batukai paprasčiausiai nulipdyti iš modelino, nudažyti akriliniais dažais ir nulakuoti akriliniu laku (kaip ir pirštinės). Tiesą pasakius rezultatas gavosi geresnis, nei tikėjausi smile.gif

Aš taip ir spėjau, kad būtent taip daryta. Tikrai gerai žiūrisi. Kaip su odinėm pirštinėm dama būtų biggrin.gif
O iš kokio modelino lipdei?
Atsakyti
radau labai nebloga filmuka apie veido istapyma. Si autore daro tekstilines leles, bet ir paprastoms lipdytoms sie principai kuo puikiausiai tiks.

Veido istapymas
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 11, 14:17)
Aš taip ir spėjau, kad būtent taip daryta. Tikrai gerai žiūrisi. Kaip su odinėm pirštinėm dama būtų biggrin.gif
O iš kokio modelino lipdei?

Žinai, voveryt, kad nelabai galėsiu atsakyti, kadangi ji buvo nulipdyta jau prieš pusmetį, tai masės pavadinimo tikrai nebepamenu. Garantuotai galiu pasakyt tik tiek, kad iš ore stingstančio smile.gif La Doll greičiausiai.

Šiaip mane Artmanija nuliūdino baisiausiai praėjusį penktadienį - pasižadėjau lėlytę pagaminti, o nuvažiuoju į parduotuvę (čia Vln.), ir nieko neturi, tik porceliano po 80 Lt ir kažkokio neaiškaus modelino, kur baisiai lengvas man pasirodė ir ale ploniems gaminiams, lėlėms nerekomenduoja...
Tai nežinau, kaip suktis reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 11, 16:17)
Žinai, voveryt, kad nelabai galėsiu atsakyti, kadangi ji buvo nulipdyta jau prieš pusmetį, tai masės pavadinimo tikrai nebepamenu. Garantuotai galiu pasakyt tik tiek, kad iš ore stingstančio smile.gif La Doll greičiausiai.

Šiaip mane Artmanija nuliūdino baisiausiai praėjusį penktadienį - pasižadėjau lėlytę pagaminti, o nuvažiuoju į parduotuvę (čia Vln.), ir nieko neturi, tik porceliano po 80 Lt ir kažkokio neaiškaus modelino, kur baisiai lengvas man pasirodė ir ale ploniems gaminiams, lėlėms nerekomenduoja...
Tai nežinau, kaip suktis reikės smile.gif

Klaipėdos Artmanijoj tas pats doh.gif Kiek buvau tai vis - kitą savaitę gausim, kitą savaitę. Niu taip, logiška, kada benuvažiuoju vis juk dar ši savaitė būna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 11, 21:20)
Klaipėdos Artmanijoj tas pats doh.gif  Kiek buvau tai vis - kitą savaitę gausim, kitą savaitę. Niu taip, logiška, kada benuvažiuoju vis juk dar ši savaitė būna doh.gif  lotuliukas.gif

Kazi, o kur dar buna? As kazkaip kitur nesu pirkus...
Atsakyti
Marquise, o tu nenori is interneto uzsisakyti? As tik ten randu,ko man reikia.
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 11 11, 22:19)
Kazi, o kur dar buna? As kazkaip kitur nesu pirkus...

Kanceliarinių prekių parduotuvėse didesnėse būna. Aš pzv savo Fimo pirkau "Faber Castell" šiaurės miestelyje. O šiaip gi tikrai - internetas visagalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 11 12, 08:48)
Kanceliarinių prekių parduotuvėse didesnėse būna. Aš pzv savo Fimo pirkau "Faber Castell" šiaurės miestelyje. O šiaip gi tikrai - internetas visagalis smile.gif

Na ta "Faber Castell" parduotuve as zinau, bet ten tik fimo ir tokiu kaip La Doll nesu maciusi, o uzsakinet internetu, esu uzsakinejus is tos pacios Artmanijos, taciau jei tikrai Klaipeda neturi, tai jie taip pat netures is ko uzsakymo vykdyti. O daugiau internetiniu parduotuviu nezinau, bent jau LT.
Atsakyti
Ar gali buti kad sias dvilelytes maciau parodoje "mOTERS PASAULIS" 2009M.
Monos galerijos stende?

user posted image
Atsakyti
Merginos, dar vienas klausimas. Gal kuri esate banziusi si modelina ??? Kokie ispudziai? Kazkaip knieti pameginti smile.gif
Atsakyti