Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(mju_mju @ 2009 11 02, 13:22)
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama. Cia ta pati kuriai ilgai ilgai siuvinejau marskinius...

Oho bigsmile.gif Įspūdinga thumbup.gif Veidas, šukuosena, o rūbai kokie bigsmile.gif Man tik rankos užkliuvo, ar čia tyčia taip? Toks sumanymas? Man gražiau žiūrėtųsi jei jos būtų nulygintos. Dabar kaip nebaigta atrodo ax.gif
Atsakyti
Galvoju gal mano orkaitė visai ne taip šyla kaip turėtų g.gif Reik tikriausiai termometrą įsigyti. Nes kažkaip nebesuprantama man jau visai su tuo livingdoll doh.gif Rankytes iškepiau, atrodo viskas gerai, o va po dviejų dienų dabar žiūriu, kad jos kažkokios kaip ir sueižėjusios viduje g.gif Tai jeigu kur užklius tai ir skils tikriausiai tose vietose g.gif
Nu niekaip nesigauna man kept doh.gif
Atsakyti
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama.

Graži. Labai labai bigsmile.gif Bet, tiesą sakant, aš tokios bijočiau lotuliukas.gif Man labiau patinka giedresnės nuotaikos lėlės biggrin.gif
Atsakyti
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama. Cia ta pati kuriai ilgai ilgai siuvinejau marskinius...

Mju grazu. (rankytes tik reiketu su svitriniu popierium pereit kad pirsteliai vienodesni butu)
Is ko plakucius darei? Labai naturaliai atrodo.
O rubas - tai cia geras, as kaip tik dabar uzmascius viena lele tokiu pat spalvu deriniu ir panasiu stilium aprengt blink.gif ....rekes permastyt - o tai atrodys kaip nukopijuota g.gif
Atsakyti
mju mju-kokia mistine sunglasses2.gif labai zavinga lelyte,kazka tokio ji tikrai turi,o rankytes tu cia tycia taip padariai ane wink.gif atrodo kaip su pirstinaitem.labai suknute grazi smile.gif
Atsakyti
Aš turiu šiandien save per rankas mušti doh.gif lotuliukas.gif Gavau paperclay, tai taip niežti nagus išbandyti blush2.gif Bet reik pirma pabaigt ką esu pradėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
mju, net nezinau,kaip taikliai issireiksti,perteikiant jausmus,kuriuos kelia tavo lele. Pirma mintis,kuri atejo i galva-as jos bijau! Tu padarei toki charakteringa veida! Jos zvilgsnis itraukia,kaip kokia juoda skyle,man siurpuliukai eina per nugara. Ji,kaip suzmogejes(nors su sparnais) banshee pavidalas. Labai pavykes idejos igyvendinimas, bet man tavo Moteris -Zuvis vistiek labiau prie sirdies wub.gif
vovere,o tu pabandyk lele nusinest pas kokia drauge ir jos peciuje kept wink.gif Gaila,kad ipirsau tau mase,kuri tau nelimpa verysad.gif Bet as velgi ja rinksiuosi,kai sia pakuote pabaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 02, 23:11)
vovere,o tu pabandyk lele nusinest pas kokia drauge ir jos peciuje kept wink.gif Gaila,kad ipirsau tau mase,kuri tau nelimpa verysad.gif Bet as velgi ja rinksiuosi,kai sia pakuote pabaigsiu.

Pas mano drauges dujinės viryklės, kur neaišku kokia temperatūra doh.gif
Aš tai visai nesigailiu, kad pirkau tą masę. Kaip tik džiaugiuos, kad išbandžiau. Ir žinau, kad dar bandysiu. Niu nesiseka dabar, bet gal kada nors susidraugausiu su ja. Aš juk nesu įsitikinusi, kad paėmus dabar į rankas džiūstančią labai džiaugsiuos lotuliukas.gif Vienu atveju viena geriau, kitu atveju kita. Man kepama būtų geriau tik jei nelūžtų man taip. Nes lipdyt maloniau su ja. Be to man patinka kaip iškepta masė atrodo. Skaitinėjau daug ir radau nemažai informacijos apie tai, kad gali būti pati masė nekokybiška, todėl gali būt, kad ir lūžta taip lengvai. Nes juk pagal viską ji turėtų būt tvirtesnė už kokį ladoll? O vat iš ladoll man ne kartą krito ir nieko, o iš livingdoll vos pajudinus lūžta g.gif Vienai lėlei batus dariau dar ir iš fimo, kur mažuose pakiukuose, tai kai man jie iškepus nepatiko ir bandžiau nulaužt tai nei velnio nepavyko g.gif o kulnai tų pačių batų buvo iš livingdoll tai lūžo vienas klijuojant prie stovelio doh.gif Tai aš vat vis labiau linkus manyt, kad ta mano masė kažkokia ne tokia unsure.gif
Atsakyti
merginos, aciu uz pastebejimus ir gerus zodzius smile.gif ax.gif vovere, yyla teisi, dariau tokias rankytes tycia. man isvis prie sirdies yra visokie nelygumai ir pirstu atspaudai, todel savo leliu niekada nesvitruoju ir nepoliruoju, na nebent jau visiskai ko nors nereikia. bandziau itrint rankas sidabriniu akrilu, uzmaut jai tokias ale pirstinaites smile.gif va... blush2.gif

o del spalvu ir charakterio, tai is pradziu isivaizdavau ja juoda ir su sparneliais, bet kad rezultate ne sparneliai o visi sparnai gavosi... doh.gif beje, plaukuciai daryti is naturalaus kailiuko. gal sukneles tie rudi juodi ir sidabriniai atspalviai nelabai dera, bet cia taip gavos is didelio noro sudet viska i viena blush2.gif
Atsakyti
Ko tema taip zemai biggrin.gif

man si nuotraukele labai graz wub.gif

Mažasis princas ir Gretutė biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
lelytes po 14 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 11 06, 20:49)
Ko tema taip zemai biggrin.gif
man si nuotraukele labai graz wub.gif
Mažasis princas ir Gretutė biggrin.gif
lelytes po 14 cm smile.gif

Kokie simpatiški mažyčiai žmogučiai thumbup.gif Ir veideliai jau atpažįstami iš visų, nesumaišysi kieno darbas. Šaunu kai kai turi savo braižą, nors man atrodo ir ne taip paprasta tokius panašius veidukus daryti g.gif

------------------------------------------------
Kaip jaučiasi, kad šventės artėja - vis daugiau angelų galima pamatyti bigsmile.gif Gal ir čia, pas mus, jų dar daugiau nutūps?
Atsakyti
yyla, labai simpatiski zmoguciai. Gal kazkur galima visu ugiu apziuret? smile.gif
Atsakyti