Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Dekui blush2.gif

Is tikro ilgai skaitinejau foruma paskutines dienas, tik vistiek nelabai supratau del tu modelinu specialiu lelems doh.gif

taigi bandau isdestyti ka supratau, o ko ne tikiuos paaiskinsit mirksiukas.gif

Yra modelinas paperclay juodame maiselyje kiek supratau jis dziustantis ore, ir dar yra fimo leliu, kiek supratau jis kepamas.

Kiek skaiciau tai kepamas gana sunku ji valdyti? ar ne? ar reik ji paskui papildomai slifuot, nes mane labiasiai nervina tas sliavimas, o apie smulkias detales net nekalbu, negali prieit.

Tai man viena mintis persasi kad gana graziai gaunasi ir to ore dziustancio, jis labiau sukalbamas? ar ji ir reik slifuot ar ne? o jei taip su kuom jus slifuojate? man kilo mintis kad reik isigyti nagu poliravimo elektini rinkinuka lotuliukas.gif gal si juo imanoma ka nuveikt lotuliukas.gif

Dar klausimelis, man probleme buna nes galva gana sunki ir kisu ka nos i uzpakaliuka, pvz ryzius lotuliukas.gif tuomet man ji gerai sedi, bet pakankamai didelis zupakalis gaunasi doh.gif lotuliukas.gif
Dar vakar siek tiek perzirejau Tei darbelius tai maciau dar kitoki buda, na kitoki nei as iki siol ismasciau kaip daro leles. ir pagaliau matau kaip padaryti jas stovincias lotuliukas.gif

oi kiek prirasiau, na bet man dar mokytitis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 10 31, 12:23)
Pristatau visiškai pabaigtą savo žieminukę- jau su rogėmis bigsmile.gif
...

bigsmile.gif Atrodo, kad visai kita lėlė būtų thumbup.gif Labai gerai su rogutėmis atrodo, šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(babinka @ 2009 10 31, 18:29)
Na noriu pasirodyti ir as su savo lelytemis  ....

Kiek eina įžiūrėti tai visai šaunūs darbeliai, o dar iš tokių medžiagų tai dvigubai šaunu thumbup.gif Man labiausiai patiko ta kur parašyta, kad antroji, baltaplaukė.

QUOTE(babinka @ 2009 11 01, 11:05)
*Kiek skaiciau tai kepamas gana sunku ji valdyti? ar ne? ar reik ji paskui papildomai slifuot, nes mane labiasiai nervina tas sliavimas, o apie smulkias detales net nekalbu, negali prieit.
**Dar klausimelis, man probleme buna nes galva gana sunki .

*O man džiūstantis labiau už kepamą patinka būtent dėl to šlifavimo biggrin.gif Nes galima labai lygiai, gražiai nušlifuoti, nuimti kur nereikia, pridėti kur trūksta, o su kepamu taip neišeina. Aš niekaip nesugebu kepamo išlyginti taip, kad nesiprašytų po to šlifavimo. Va pabandžiau vieną galvą šlifuot, pridėt dar kur trūko, bet iškepus matosi tas perėjimas tarp sluoksnių doh.gif Šlifuoju tai aš švitriniu popierium, keturių-penkių skirtingų grubumų. Turiu nagams skirtą frezą, bet dar neišbandžiau. O smulkioms detalėms iš švitrinio popieriaus pasidarau tokį kaip piltuvėlį smailą, su tokia forma lengva prieiti pvz. kad ir akių formą šlifuojant.
**O galvą pilną lipdai? Kad būtų lengvesnė reikia lipdyti ant folijos rutulio, tada nebus sunki kaip būna jei ji pilnavidurė. Be to, paprastas modelinas išdžiuvęs yra sunkesnis už skirtą lėlėms.
Atsakyti
bigsmile.gif Sauniai mergaites darbuojates,daug visokiausiu naudingu ptarimu parasote ,dekui jums bigsmile.gif

o as kaledoms angelelius kuriu blush2.gif sati vienas is ju mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai dailus angeliukas wub.gif

del galvos vovere zinau dedu folija. tad itariu kad gal tas psecialus kaip ir neleleliu modelinas bent jau iskepus buna labai lengvas.
Labai dekui uz pagalba. bandysiu dirbt toliau ir tobulet lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
yyla, pagarba tau uz tavo lelytes clap_1.gif notworthy.gif buvau parodoj kedainiuose, paskutine diena pavyko susiorganizuot kelione biggrin.gif tavo lelytes padare ispudi...tokios mazutes ir tokios svelnios, savotiskos ax.gif nuotraukose nesimato ju tikrojo grozio...ir paskutnis angelelis labai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 11 01, 18:09)
o as kaledoms angelelius kuriu blush2.gif sati vienas is ju mirksiukas.gif

Visa angelėlių serija biggrin.gif Kokio ūgio tas grožis? Aš niekaip neatsistebiu į jų kojytes žiūrėdama - ir kaip tu įsigudrinai tokias plonas jas išlipdyt? bigsmile.gif Ir kaip sparnelius pritvirtini? Man dabar kaip tik reik sparnus angelui pritaisyt, bet neišmastau kaip gražiau tą padaryt g.gif Gal lipdant kūną reikėjo iškart sparnų karkasą daryt g.gif bet kaip tada rūbelius gražiai uždėt g.gif
Atsakyti
yyla, tu man sakyk ka nori, bet tavo angeliukas man kaip du vandens lasai i Charles Aznavour'a panasus! Labai svelnutis, gerietis toks. Idomu,kas ten per spurgiukai ant batuku? Noreciau jam i rankytes kazka ideti-desinioji lyg ir glosto kazka ax.gif
babinka, nezinau,kokias uzsienio kalbas moki...pvz. esu rusu,vokieciu puslapiuose radusi visu imanomu masiu aprasymus-su trukumais ir privalumais. Jei domina,gal atrasiu savo bardake nuorodas. As esu isbandziusi ore stingstancia Efaplast ir bevardes mases,taip pat Fimo Puppen ir dabar Living Doll-kepamas. Is ore stingstanciu masiu sunkiau formuoti smulkias detales...ypac jei lele mazute. Leles labai trapios,jei netycia nukris-tai didele tikimybe,kad nulus koks pirstelis ar nuleks galva.Kepamos lengviau pasiduoda smulkiu detaliu formavimui yra patvarios. Nelygumus gali lyginti iki nukritimo,kol busi patenkinta rezultatu. Atpuola bereikalingas slifavimas-gali iskepta lele is karto rengti. Is kepamos mases as daug daugiau isgaunu,nei is stingstancios ore. Todel mano dauguma leliu yra keptos,o visokius priedukus, nereiksmingus dalykelius lipdau is ore stingstancios. Tai mano patirtis-savo nuomones nepersu. Isbandyk keleta stingstanciu ir kepamu masiu-pamatysi,kas tau labiau prie sirdies "limpa" wink.gif
Papildyta:
vovere, reikejo nugaroje skylutes sparnams padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 01, 23:14)
vovere, reikejo nugaroje skylutes sparnams padaryti wink.gif

Galvojau apie tai, tik lėlė karkasinė ne visa lipdyta, kažin ar atlaikys jos kūnas sparnų svorį g.gif Niu jaučiu taip ir darysiu, padarysiu skyles ir žiūrėsiu kas gausis.
Atsakyti
dekui biggrin.gif
o sparniukus anksciau is karto darydavau,bet va teisingai,kad drabuzelius sunku uzdeti paskui,tai dabar sparnelius priklijuoju,prakerpu drabuzeli ir iklijuoju ten sparnelius,tiesa jie turi buti lengvi lengvi,kaip angelo sparnai hihihi.gif
ugis 32 cm
mimo,ale tikrai kazkoks panasumas yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 02 lapkričio 2009 - 07:40
mimo dekui 4u.gif labai gerai aprasei. manau daugiau skaitytdama kitomis kalbomis kazi ar beismoksi, tiesiog reik isbandyt ir matysiu bigsmile.gif dekui
Atsakyti
yyla, labai mielas angelėlis- tikras gerietis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na jau jei snekat apie angelus, pristatau savo juodaja dama. Cia ta pati kuriai ilgai ilgai siuvinejau marskinius...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti