Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

sige, labai simpatiškas tavo Juozulis wub.gif . Spalvos labai gražios ir veidukas mielas- šauni lėlytė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 29, 15:45)
Idomu, kame cia problema galetu buti? O tu kepini uzdengi folija kai kepi? Gal vejeli ijungi? Nors mano orkaite siaubinga, bet dar tokiu ciudu nebuvo,kad vos prisilietus...ar net nepalietus,viskas trupet  byret pradetu blink.gif

Kepu uždengus su folija. Įdomu tai, kad nelūžta iš karto. Va vakar tos kojos visą dieną išstovėjo, o vakare žiūriu jau bėda doh.gif Pirštai mazgei nulėkė tai išvis po kelių dienų. Sakau gal nesubyrės visai po kiek laiko? g.gif O tai jeigu viduje lengvai krapštosi tai reiškia neiškepę?
Atsakyti
Vovere, taip šitą dariau jau po kursų. O kursinė dar ne iki galo neaprengta. bet jau tuoj tuoj smile.gif

Masiania, ačiū. Kūdukas jis toks. Kitų lėlių ir kojytes ir rankytes storesnes darysiu. Ir užpakalius tongue.gif

mimo
, man kažkaip vyriškiai gaunasi smile.gif va ir dabar toks vienas "moliūgėlis" gimimo procese smile.gif

Vilm@
,dėkui ax.gif

Vovere, o gal vis dėl to tavo masė - ore stingstanti?? Aš kai pasimokiau iš ore stingstančios lipdyt, tai paėmus vėl kepamą į rankas ji man kažkokia kieta, nesilipdanti pasirodė. Nebenoriu kol kas iš kepamų lipdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 10 29, 17:29)
Vovere, o gal vis dėl to tavo masė - ore stingstanti?? Aš kai pasimokiau iš ore stingstančios lipdyt, tai paėmus vėl kepamą į rankas ji man kažkokia kieta, nesilipdanti pasirodė. Nebenoriu kol kas iš kepamų lipdyt smile.gif

Aš vat ir pati jau mastau. Užsisakiau paperclay. Noriu galutinai sau nusistatyti kas man geriau. Man labai smagiai lipdosi iš kepamos, ypač smulkios detalės, nereik skubėt, galima ilgai čiupinėtis. Bet tas, kad nežinai kaip iškeps, ar išvis iškeps, ar nesutrupės po to doh.gif
Atsakyti
Rrrrrrrrr mad.gif mad.gif mad.gif Reik pradėt orkaitę naudot pagal paskirtį doh.gif Va jau ir antra koja lūžo doh.gif O jau kelnėmis kojos papuoštos doh.gif Teks ardyt ir kelnes ir pačias kojas nurakinėt doh.gif
Atsakyti
Pristatau visiškai pabaigtą savo žieminukę- jau su rogėmis bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 31 spalio 2009 - 11:25
jurvite, super rogutes! Ir lele visai kitaip ziurisi-tokia isbaigta dabar. Saunuole 4u.gif Gal gali pasidalinti,kaip rogutes meistravai?
Atsakyti
Jurvite, labai miela lėlytė smile.gif

Mielos lėlininkės, dar norėjau paklaust, gal kuri numanytumėt, iš kokių medžiagų pagaminta ši lėlė:

http://www.nemiegu.l.../2008/09/21.jpg

t.y. iš kokios medžiagos... mane labai domina natūralios žmogaus kūno, švelnios porceliano spalvos modelinai lėlėms, gal kas žino daugiau apie tai? gal galėtų paidalinti informacija ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rogučių viršus- mediniai pagaliukai (tokie, kuriuos gydytojai į gerkles kiša bijau.gif ). Visa kita- iš modelino. Vienus pagaliukus iš modelino klijuoji prie kitų, o tada užklijuoji viršuj medines plokšteles. Juk tai visai nesunku irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 31, 15:02)
Jurvite, labai miela lėlytė smile.gif

Mielos lėlininkės, dar norėjau paklaust, gal kuri numanytumėt, iš kokių medžiagų pagaminta ši lėlė:

http://www.nemiegu.l.../2008/09/21.jpg

t.y. iš kokios medžiagos... mane labai domina natūralios žmogaus kūno, švelnios porceliano spalvos modelinai lėlėms, gal kas žino daugiau apie tai? gal galėtų paidalinti informacija ?  4u.gif  4u.gif

Cia jei neklystu Zawieruszynski darbas. Jie leles daro is porceliano ir vinilo.

Papildyta:
va radau ir ta lelyte - viniline ji.
Adela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 31 spalio 2009 - 16:50
Na noriu pasirodyti ir as su savo lelytemis blush2.gif Seip savamokle, pirmaja pradejau daryti is paper mache ir supratau kad pradejau nuo sudetingiausio doh.gif dabar jau bandziau ir is ore stingstancio g.gif modelino. tai jau siek tiek geriau. Tik va nebandzius is to specialaus leliu modelino. schmoll.gif labai noreciau pabandyti ir paziureti skirtuma, ypac kai lipdomos rankos nes man jos pokolkas sunkiausiai gaunasi doh.gif
Cia antroji lele papermasche
user posted image
Cia pirmoji mano lele papermasche
user posted image
angeliukas taip pat is papermasche
user posted image

O sita jau is paprasto ore dziustancio modelino blush2.gif
user posted image

Bandau daugiau kaip nors idet nuotrauku nelabai sekas doh.gif
Atsakyti
jurvite, aciu wink.gif Manau,kad nesudetinga...mane tik domino is ko apatine dalis pagaminta.
babinka, sveika prisijungusi prie musu kuklaus ratelio 4u.gif Reikejo anksciau cia pas mus ilysti . Tavo lelytes labai simpatiskos-veidukai tokie svelnus. Labai patiko auksaplaukes plaukuosena. Matosi,kad kruopsciai dirbi -rubeliai nors paprasti,bet labai tvarkingai ir dailiai pasiuti.
Atsakyti