Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

masiania, kokie fainulkos 4u.gif Labai patinka desiniojo spalvyte. Kokio jie dydzio-atrodo tokie mazuleliai?
Vovere, pamirsau parasyt,kad mano leles pacios stovi...
Atsakyti
Mimo smile.gif
nuo virsugalvio iki batu galiuku mazdaug delno dydzio
Atsakyti
masiania, puikūs žaisliukai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo perskaitau viską kas rašoma. Ačiū ačiū už patarimus dėl fotografavimo thumbup.gif dabar tikiu, kad ir su mano muiline galima bus padaryti neblogų nuotraukų smile.gif

Aš rugsėjo pabaigoje lankiau kursus pas Rulle. Esu labai patenkinta. Dabar daug paprasčiau viskas. Galiu jau kurti, o ne galvoti kaip ką padaryti.

Visą mėnesį tik lipdžiau lipdžiau, rankas, kojas, galvas. Iki galo padariau tik vieną lėlė, o kursinę tik vakar pradėjau rengti, tai ir ją neužilgo parodysiu smile.gif

Čia mano Rudeninis Juozulis, (fotografuotas dar prieš geruosius patarimus, tai nuotraukos tokios šeip sau), truputį daugiau nuotraukų čia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 10 28, 09:46)
Ir teisingai! Nieko nereikia is esmes perdarinet. Ta prasme, kad taisyti, kas nera sudetinga, reikia, o visa kita bandyt taisyti jau kitame veidelyje. Reikia laiku sau pasakyti STOP, nes gali gautis, jog lele taip ir negims

Jau ne vieną galvą turiu kur taisyta, taisyta ir tiek nutaisyta, kad... doh.gif Dabar anos tarnauja kaip plaukų lipdyklos, makiažo bandymai ir pan.

QUOTE(sige @ 2009 10 28, 15:45)
Čia mano Rudeninis Juozulis...

Akys gražiai išpieštos thumbup.gif
Įdomu bus pamatyt ir daugiau lėlyčių, šitą kaip supratau jau po kursų darei?
Atsakyti
masiania nu sitie tavo baubukai tai nerealus! Ir tokie maziuliai! thumbup.gif
o ant ko jie ten kabo? cia tik man taip pasirode, ar juos galima kaip auskarus isisegt?

Vovere va taip ir reik: turet pora galvu eksperimentams (negaila sugadint ir visada pries darant gera lelyte gali ant you isbandyt naujas technikas) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 28 spalio 2009 - 17:50
Labai jau toks melancholiškas tas Juozulis wub.gif Gražus ir pats, ir vardas labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Vilma, Tei - dekoju smile.gif smagu, kad patinka
Jos nera mazos, jau rasiau, mazdaug delno dydzio, taigi auskarams netiks smile.gif
O kabo jie ant tokiu specialiu (ir tokiu buna lotuliukas.gif ) kabliuku Kalediniams zaislams, vietoje virveliu
Sige - man labai lelytes rankos patiko, drabuziu spalvos malonios. Bet, mano nuomone, reiketu priauginti klubus, slaunis. Suprantu, kad lelyte stilizuota, bet vis gi ...
Atsakyti
Pamiršau pasakyti, kad eksperimentas "kepam viską ką turim" visai pavyko biggrin.gif
Nei medis, nei lipalas, nei medžiaga nesureagavo į karštį. Labai gerai biggrin.gif Tik jau tas livingdoll, atsiprašau už išsireiškimą, užpypino mane doh.gif Arba aš kept nemoku, neatitaikau arba ... nemoku doh.gif lotuliukas.gif Skyla ir lūžta jis man. Va ir vakar koja per pėdą triokšt ir nulūžo doh.gif Net neliečiau jos, buvo padėta, ogis žiūriu jau atskirai pusė pėdos guli blink.gif Ir pirštai nulakstė mažiukių, kažkaip nesusikalbu aš su ta medžiaga visai verysad.gif
Atsakyti
sige, kaip smagu,kad tavo berniokas papilde vyriskiu gretas drinks_cheers.gif .Man irgi akytes labai patiko. Taipogi pasigedau klubu...blauzdytes del manes ir kudos gali likti. Tiesa, dar gal vos vos zandukus paseseliuociau.
vovere, gal tu mazesneje temperaturoje kepk g.gif Mano livingdolines leles ne karta dribo, sunus "mylavo" ir nieko-sveikos gyvos.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 29, 15:04)
vovere, gal tu mazesneje temperaturoje kepk g.gif Mano livingdolines leles ne karta dribo, sunus "mylavo" ir nieko-sveikos gyvos.

Kepu taip kaip parašyta 130 ir 30 min. bandžiau 110 laipsnių, tai net nesukietėjo iki galo doh.gif O dabar kai vėl nulūžo, pakrapščiau viduje tai trupa ten viskas, vidus kaip ir neiškepęs gaunasi g.gif Va čia man ir yra pagrindinis kepamų minusas, kad nežinai ko tikėtis doh.gif Pagalvoju taip imtum ir kam nors parduotum lėlę kuriai vien nuo prisilietimo pirštai nulakstytų blink.gif Siaubas doh.gif Aš vieną darau dovanų, turiu prašymą, tai net nežinau ką ir bedaryt su ja doh.gif Bijau, kad dovana žmogui subyrės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 29 spalio 2009 - 14:35
Idomu, kame cia problema galetu buti? O tu kepini uzdengi folija kai kepi? Gal vejeli ijungi? Nors mano orkaite siaubinga, bet dar tokiu ciudu nebuvo,kad vos prisilietus...ar net nepalietus,viskas trupet byret pradetu blink.gif
Atsakyti