Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

mimo, fantastiškos lėlytės liūdnomis milžiniškomis akimis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sugalvojau, kad nenurimsiu kol neišbandysiu švitrinimo su kepta galva doh.gif
Taigis va, nusilipdžiau galvą, kad būtų kieta ją su plaukų džiovintuvu pakaitinau. Sukietėjo. Tada pasiėmiau 4 skirtingų šiurkštumų švitrinio popieriaus ir sušlapinus jį ėmiausi švitrinimo. Kai baigiau - rezultatas nenustebino lotuliukas.gif Nepasakyčiau, kad likau sužavėta, bet ir nenusivyliau labai. Bent jau pirštų antspaudų ir visokių dulkelių neliko. Tik pati galva kaip gerokai panešiota atrodė lotuliukas.gif Teko imtis poliravimo. Kadangi mano frezas guli dėžėj nes netelpa jungiklis į rozetę doh.gif teko tą reikalą patikėti piršteliams. Kažkodėl nesugebėjau namuose rasti džinsinės medžiagos skiaučių, nors tikrai žinau, kad yra, nuo savų kelnių kirpt nepanorus, teko imti aksomo gabalėlius. Nupoliravau. Visai nieko. Aišku nėra labai lygi "oda", bet man net patinka tas kas gavosi, tokia tikresnė galva, panaši net į ore stingstančių masių lipdinį. Pasirodė dar maža to tai paėmiau tą aksomo gabalėlį ir pamirkius į nagų lako nuėmėją pabandžiau dar aplyginti paviršių. ir iš kart riebus keiksmažodis veiksmą palydėjo doh.gif Medžiagytė žalios spalvos. Taigis gerai, kad pabandžiau nuo pakaušio doh.gif lotuliukas.gif Oda toje vietoje žavingai pažaliavo. Įdėja - jei reiks kokių netradicinių spalvų lotuliukas.gif
Tai va, dabar parodau ką turim. Aišku nuotraukose ne kažin kas matosi, bet bent jau anatomiškai pastabų ir kritikos galėsit dosniai pažert blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vovere saunuole 4u.gif
Nosytes perejimas jau daug geriau. Dar ciutuka galetum ispausti toje vietoje kur tarp akiu. Ir reiketu virsutine lupa i prieki labiau isnesti, ir ciut ciut pridet apatines. Ir dar gerai butu dalipinti mases kiauso dalyje, as cia pabandziau papaisyt kad aiskiau butu wink.gif: pavyzdukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 27, 13:49)
Cia mano "Inga", 22cm be banto.

mimo thumbup.gif ! Ka ir pasakysi. Koks idomus "braizas" lipdant. Zaviuosi 4u.gif

vovere74, o gi eksperimentas su slifavimu-poliravimu, sakyciau, pavyko!
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 27, 17:04)
...bet bent jau anatomiškai pastabų ir kritikos galėsit dosniai pažert

O reikia? Nes siaip gerai padirbeta!
Tada ziurek smile.gif, istaisius kelias klaideles, ateity gausis teisingesnis veidas
1. Akiu linija. Veido plotis turi buti lygus 5 akims. Siai lelei atrodo biski truksta smilkiniu smile.gif
2. Kazkas "ne taip" su pakausiu, truksta turio. Kakta - Ok, kylam aukstyn... toliau turi buti plikscias virsugalvis ir tik po to kaukole leidziasi zemyn. Jei desi skrybele, ar priderinsi gera plauku kupeta biggrin.gif, to nesimatys
3. Ziurint is profilio, smakras atrodo per daug suapvalintas, lyg kaulo nebutu. Noretusi labiau atsikisusio, smailesnio.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 10 27, 17:16)
Vovere saunuole  4u.gif
Nosytes perejimas jau daug geriau. Dar ciutuka galetum ispausti toje vietoje kur tarp akiu. Ir reiketu virsutine lupa i prieki labiau isnesti, ir ciut ciut pridet apatines. Ir dar gerai butu dalipinti mases kiauso dalyje, as cia pabandziau papaisyt kad aiskiau butu wink.gif: pavyzdukas wink.gif

Ačiū 4u.gif
Labai šaunu, kad pavyzdį įdėjai, atrodo ir pati matau kas ne taip, bet su pavyzdžiu daug aiškiau viskas. Nosį bandysiu pjaut, nors jau pjoviau, pradžioj užvariau kaip anksčiau tokią bulvę doh.gif lotuliukas.gif Pakaušio tyčia nedėjau, nes galvojau vėl plaukus ne klijuot, o įsodint. O va su lūpom g.gif Jetau kaip sudėtinga jas daryti doh.gif Jeigu labiau išnešu į priekį tai man gaunasi kaip uždėtas svetimkūnis, niekaip neišeina suformuot gražių putlių lūpų verysad.gif
Atsakyti
Vovere, matosi progresas smile.gif

O aš prisirašau į eksperimentatorių gretas. baigiau nusikankint su pirštukais, kol galiausiai rankas padariau iš ore džiūstančios, o pirštus iš kepamos papuošalams skirtos masės. iškepusi užspalvinsiu ir tikėsiuos geriausio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 10 27, 17:29)
O reikia? Nes siaip gerai padirbeta!
Tada ziurek smile.gif, istaisius kelias klaideles, ateity gausis teisingesnis veidas
1. Akiu linija. Veido plotis turi buti lygus 5 akims. Siai lelei atrodo biski truksta smilkiniu smile.gif
2. Kazkas "ne taip" su pakausiu, truksta turio. Kakta - Ok, kylam aukstyn... toliau turi buti plikscias virsugalvis ir tik po to kaukole leidziasi zemyn. Jei desi skrybele, ar priderinsi gera plauku kupeta  biggrin.gif, to nesimatys
3. Ziurint is profilio, smakras atrodo per daug suapvalintas, lyg kaulo nebutu. Noretusi labiau atsikisusio, smailesnio.

Man tai nereikia, aš jautri lotuliukas.gif Bet kadangi žinau, jog bus tai jau geriau pati paprašau, kad taip neskaudėtų, kai esi pasitikintis ir tikintis, kad viskas čiki, o po to - bum ir gauni malkų biggrin.gif
Smilkinių trūksta, aha, o galvojau kas ne taip doh.gif
Dėl pakaušio jau parašiau kodėl jo nėra, bet vis gi galvoju plaukus klijuosiu, tad pakaušio reiks.
dėl smakro tai čia man kaip ir lūpos doh.gif Padariau smailesnį, labiau atsikišusį tai pasirodė, kad per griežtai atrodo doh.gif

Laukia dar vienas bandymas lotuliukas.gif Nosį tvarkyt, lūpas, pakaušį ir smakrą...Kas dar ką pridės? Praktiškai viską iš naujo doh.gif Niu bet aš noriu ją dar pamūčint lotuliukas.gif
Atsakyti
Mimo grazus zveriukas, bet man tavo ankstesnis "mimiskas" stilius labiau patiko wink.gif
paskutines lelytes labai jau i Gail Lackey vaiduokliukus panasios mirksiukas.gif ...
Alice
Gail Lackey
As prisimenu tavo issiritanti drambliuka ir dar tokia sedincia laibakoje lelyte su dviem kasytem - manau reiketu tau sugrizti prie anos krypties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 27, 17:34)
Vovere, matosi progresas smile.gif

O aš prisirašau į eksperimentatorių gretas. baigiau nusikankint su pirštukais, kol galiausiai rankas padariau iš ore džiūstančios, o pirštus iš kepamos papuošalams skirtos masės. iškepusi užspalvinsiu ir tikėsiuos geriausio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif

Oho kaip tu čia taip mandrai sugalvojai g.gif Būtinai parodyk 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu, parodysiu, gana man čia inkognito dirbt smile.gif šiandien tokių mielų blondiniškų plaukų savo menininkei nupirkau, kad labai jau maga išbandyt smile.gif stengsiuos privest iki galo greit .

Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 10 27, 17:37)

Oho blink.gif Buvau kažkaip užklydus ten, tai irgi dėmesys krito į akis. Jos tokios dėl to, kad ten vaiduokliukai? Simpatiški vaiduokliukai biggrin.gif

QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 27, 17:47)
Parodysiu, parodysiu, gana man čia inkognito dirbt smile.gif šiandien tokių mielų blondiniškų plaukų savo menininkei nupirkau, kad labai jau maga išbandyt smile.gif stengsiuos privest iki galo greit .

Parodyk rankytes kaip gaunasi tas medžiagas komponuojant, vėliu parodysi viską mirksiukas.gif

----------------------------------------------
Nupjoviau šiek tiek nosies, kaip Tei parodė, dabar einu lipdyt ko trūksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 27, 14:26)
Aciu, mergaites. Net nezinau,kodel Inga...gal kvailai nuskambes,bet lele man pati toki varda pasnibzdejo blush2.gif
Dar savo mazele imetu. Ka tik pabaigiau. Nors batus dar perdaryciau...Ugis beja 18 cm

Abi lelytes labai fainuoles 4u.gif ,bet jau Inga tai be zodziu thumbup.gif

P.S. primena siek tiek mane ax.gif ,vaikysteje blush2.gif

na bet ir tempai pas tave,oho smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja ne visada geriau nei sena: 27 spalio 2009 - 17:23