Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Taigi šitas dvi jau rodžiau mirksiukas.gif
user posted image
Man tai jos į blondines panašios ne į žilas biggrin.gif
Ir tekstilinukei užteko
user posted image
Tik sumažinus nuotraukas iki reikiamo dydžio ne ką ir įžiūrėt eina g.gif
Atsakyti
pavonija, jau kaip man tavo tekstiline prie sirdies wub.gif Labai suknios medziaga patinka. Kad plaukai is pakulu nebuciau pasakius rolleyes.gif
Calykusu*, forume rasi Tei ideta pamokele,kaip ji akytes daro. Kelios mergaites isbande ir labai gyre. Taip pat voveres nuorodu rinkinuke rasi visokiu pamokeliu akytems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 22:29)
Taigi šitas dvi jau rodžiau  mirksiukas.gif
...
Man tai jos į blondines panašios ne į žilas  biggrin.gif
Ir tekstilinukei užteko
...
Tik sumažinus nuotraukas iki reikiamo dydžio ne ką ir įžiūrėt eina  g.gif

Niu taip taip, rodei, bet norėjau, kad primintum mirksiukas.gif
Šiaip man atrodo, gal tik nuotraukos spalvas iškraipo, tos sesytės tokios iš tikro kaip su žilais plaukučiais, o tekstilinukės plaukučiai geltonesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 10:56)
Jurgaa, o jūsų lėlytė dažyta? ar čia natūrali paperclay masės spalva? jei dažyta tai kuo, akrilu? Labai malonus, natūralus efektas išgautas  wub.gif  ir dar, dėl akyčių. Gal galėtumėt pasidalint paslaptim- kaip iš ko jos padarytos smile.gif būčiau labai dėkinga  4u.gif  4u.gif

Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai smile.gif

CALYKUSU, kaip tu ir atspejei, mano lelytes dazytos akrilu ir uzpurkstos matiniu laku, o akys padarytos is dvikomponenciu kliju (pagal Tei technologija mirksiukas.gif )
Atsakyti
Mimo, ačiū smile.gif tekstilinukė ir man pačiai iš trijų darytų, bet dauguma nesuprato ką aš čia pasiuvau laugh.gif , o man smagu buvo piešti veidelį čiut čiut kitokį smile.gif.
Vovere, manau dažyti liną irgi galima, aš nebandžiau, tų 2-jų lėlių rūbai irgi iš lino, taip kad viskas vienam tone, nekrenta į akis plaukų spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 27 spalio 2009 - 10:17
QUOTE(pavonija @ 2009 10 27, 11:17)
...tų 2-jų lėlių rūbai irgi iš lino, taip kad viskas vienam tone, nekrenta į akis plaukų spalva smile.gif

Tai aš tą patį ir sakau, kad gražu thumbup.gif labai viskas dera ir plaukučiai tokie joms tinka nes rūbeliai tokios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia mano "Inga", 22cm be banto. Dar gaus si bei ta i rankas...kai netingesiu i miesta nuvaziuot ir mases nusipirkti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Mimo wow, kokia idomi tavo Inga... o kodel Inga?
akytes graziai ispaisei. thumbup.gif
Atsakyti
mimo labai miela lelyte inga 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites. Net nezinau,kodel Inga...gal kvailai nuskambes,bet lele man pati toki varda pasnibzdejo blush2.gif
Dar savo mazele imetu. Ka tik pabaigiau. Nors batus dar perdaryciau...Ugis beja 18 cm
user posted image
Atsakyti
Mimo, tavo lėlyčių stiliukas thumbup.gif ir Inga ir gotiška mergaitė clap_1.gif jau tos akys tai viską pasako smile.gif, dryžuotos kojinaitės ir tufliai good.gif iš kokios masės lipdytos ?
Atsakyti
Mimo - Inga labai labai wub.gif Labai paslaptingas veidukas, ką ji rezga?
O antrosios man rūbeliai įdomūs thumbup.gif Tik akytės keistos g.gif Nesupyk, bet žinai ką jos man primena? Stalonę biggrin.gif

Jos pačios stovi? bigsmile.gif
Atsakyti