Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Jurgaa, o jūsų lėlytė dažyta? ar čia natūrali paperclay masės spalva? jei dažyta tai kuo, akrilu? Labai malonus, natūralus efektas išgautas wub.gif ir dar, dėl akyčių. Gal galėtumėt pasidalint paslaptim- kaip iš ko jos padarytos smile.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif

Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 26, 00:26)
Cha, aš jau mačiau, va tongue.gif Senas temas pereik mirksiukas.gif

doh.gif kaip as cia toki promacha padariau?!
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 10 26, 01:19)
Voveryte, tik nepasiduokit!  4u.gif Paskaitau kartais tema apie lelytes. Jus - sitos temos geroji dvasia, padaranti ja silta, malonia.  biggrin.gif
O paskutine Jusu lelyte man pasirode labai simpatiska. Nors ir ne visai tikroviskas jos veidelis, bet jis turi israiska ir perteikia kazkokia gera silta nuotaika. Tarsi mazoji feja rugpjuti po pievas sokinetu. Zodziu, matosi jame meno gyslele.

O del tikroviskumo, tai aisku svarbu ir jo ismokt. Gal reiktu pabandyt anatomijos atlasa pavartyt... Arba idarbinkit koki seimos nari uz modeli ir pabandykit atkartot kuno linijas.
Bet kokiu atveju as manau, kad Jums pavyks pasiekt savo tiksla.  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Kaip jau ne kartą sakiau - čia daug gerų žmonių 4u.gif Matyt ir pati tema tokia, kad čia kitaip ir neįmanoma, o tik draugiškai.
Va ir sakau, jei pačiai visai rankos nusvirs - aš vis tiek ramybėj visų čia nepaliksiu, juk kitų darbeliais pasidžiaugti reikia, paklausinėti visko, įkyrėti kartais ir prajuokinti savais čiūdais pričiūdais biggrin.gif

QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 09:56)
Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai smile.gif

Apie Rudenį kalbat. Jazau, ana jau man gyvu priekaištu pavirto doh.gif lotuliukas.gif Visi kaip susitarę tvirtina, kad man reik tokias kaip ana daryt ir dar kaip Sapnelis. Ale, kad čia kaip netyčiukai man kokie gavosi lotuliukas.gif Pati nesupratau kaip man pavyko. Su ta dama tai išvis belenkiek laiko ir nervų išėjo kažkur kol padariau taip kaip norėjau. Tai gal sakau man taip ir bus - kas kokia 10 lėlė visai vykusi gausis lotuliukas.gif
O kalbant apie Rudenį tai esu tokią kliūrką su ja padariusi, kad net nežinau ką daryt. Ankstesnėje temoje, berods, kalbėta buvo apie tai kaip pritvirtint reik prie stovelio. Rašiau tuomet, kad visai ją darydama pamiršau apie tas subtilybes kaip stovėjimas doh.gif Ji stovi atremta, nes nėra kaip pritvirtint kojų doh.gif Ji pasistiebus stovi, tai nei priklijuosi nei ką. Juolab įsitikinau, kad ir klijavimas nelaiko. Ta mažoji šokanti elfė buvo priklijuota, bet ir tai pati nulipo nuo stovelio, o Ruduo gerokai didesnė ir sunkesnė, jokie klijai jos neišlaikys. Neįsivaizduoju ką daryt.

QUOTE(mimo @ 2009 10 26, 10:46)
doh.gif  kaip as cia toki promacha padariau?!

Cha, va ir padarei. Bet labai jau simpatiškas vaikinukas, taip, kad jokio promacho nebuvo.
Aš ir sakau - parodyk, nes manau jau bus ūgtelėjęs berniukas bigsmile.gif
Atsakyti
Vovere, su tvirtinimu prie stovelio tai yra toks budas: igrezi stovelyje skylute (plonu grazteliu, koki 1.5 mm) i ja istatai kieta viela ar pagaliuka (nu kas ten tau pagal ugi ir svori tinka). Tada paneles uzpakalyje igrezi kita skylute ir pasmeigi ja ant to pagaliuko/vielos (ziauriai cia pasakiau lotuliukas.gif ) Visa ta grozi uzmaskuoji su suknele. wink.gif

o siaip yra racijos ka merginos sako - gal tikrai ore stingstantis modelinas tavo medziaga?
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 10 26, 15:27)
Vovere, su tvirtinimu prie stovelio tai yra toks budas: igrezi stovelyje skylute (plonu grazteliu, koki 1.5 mm) i ja istatai kieta viela ar pagaliuka (nu kas ten tau pagal ugi ir svori tinka). Tada paneles uzpakalyje igrezi kita skylute ir pasmeigi ja ant to pagaliuko/vielos (ziauriai cia pasakiau  lotuliukas.gif ) Visa ta grozi uzmaskuoji su suknele. wink.gif

o siaip yra racijos ka merginos sako - gal tikrai ore stingstantis modelinas tavo medziaga?

Taigi subinėj skylę gręžt reiktų blink.gif O tokius gražius apatinius ji turi ax.gif Bet reiks taip ir daryt, nes kitaip aš jos nepriversiu stovėt doh.gif

O dėl to iš kokios masės lipdyt tai aš dar ir pati neapsisprendžiau. Ir vienas ir kitas variantas su savo pliusais ir minusais. Tik kažkodėl galvoju, kad gal visgi ne tame esmė iš ko, o kaip daroma g.gif Aš kai pasižiūriu į ryžą neklaužadą ir rudeninę mergaitę tai toks didelis skirtumas tarp jų blink.gif Rimtai kaip ne to paties žmogaus darbas, bet juk abi mano g.gif Gal ir iš kepamo taip pavyks g.gif
Bet kokiu atveju baigsiu mūčint livingdoll, daugiau jo niekur negaunu pirkt doh.gif ir jei kas - teks atsiprašyt ladoll'o lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 26, 14:47)
Taigi subinėj skylę gręžt reiktų blink.gif O tokius gražius apatinius ji turi ax.gif Bet reiks taip ir daryt, nes kitaip aš jos nepriversiu stovėt doh.gif

tai stovelį sukonstruot galima unsure.gif , kad ir iš tvirtesnės vielos, gi ir padekoruot galima, jei aplipdžius ar medžiaga apklijavus :

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Tokių yra pirkti čia:
lėlėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 26 spalio 2009 - 17:46
QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 18:44)
Tokių yra pirkti čia:
lėlėms

aa... ale beveik 16 litu blink.gif
be to cia zaidziamoms lelems daugiau tinka. O interjerine graziau kai "pati" stovi ant kokios pradekoruotos plokstumeles. Pas Vovere ten berods tokia grazi rudenine pievele buvo padaryta.
Atsakyti
Atsiprašau, labai nekantru laukti atsakymo blush2.gif o per skubą nenoriu pridirbti nesąmonių. Gal kas galėtų pasidalinti patirtim dėl lėlių akyčių? pvz kaip išgauti tokias kaip Tei ar Jurgoos ? Būtų labai malonu smile.gif
Papildyta:
P.s. kur Kaune galima būtų rasti plaukučių? (aš jaučiu, greit visiems įkyrėsiu, su savo pradinukiškais klausimais, bet net nežinau, kur normaliom kainom pardavinėja šinjonus, dirbtinius plaukus ir t.t.) ačiū
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 26, 18:08)
tai stovelį sukonstruot galima  unsure.gif , kad ir iš tvirtesnės vielos, gi ir padekoruot galima, jei aplipdžius ar medžiaga apklijavus :
...

Buvau padarius, negražiai žiūrisi verysad.gif

QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 18:44)
Tokių yra pirkti čia:
...

Aham, jau buvau seniai užmačius, bet man toks sprendimas nepatinka, nebent po kokia ilga pūsta suknia paslėptas būtų biggrin.gif

QUOTE(Tei @ 2009 10 26, 19:05)
aa... ale beveik 16 litu  blink.gif
be to cia zaidziamoms lelems daugiau tinka. O interjerine graziau kai "pati" stovi ant kokios pradekoruotos plokstumeles. Pas Vovere ten berods tokia grazi rudenine pievele buvo padaryta.

Aha, pievelėje ji stovi, tarp akmenukų. Ir du strypeliai įgrežti, ji atremta į juos ir stovi. Bet nelabai stabilu taip. Laukia žmogus tos lėlės, turiu nuvežti, bet kaip taip paduosiu pačią nestovinčią? g.gif doh.gif Teks rimtai tuos srypelius į užpakaliuką suleist blush2.gif

QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 19:37)
P.s. kur Kaune galima būtų rasti plaukučių? (aš jaučiu, greit visiems įkyrėsiu, su savo pradinukiškais klausimais, bet net nežinau, kur normaliom kainom pardavinėja šinjonus, dirbtinius plaukus ir t.t.) ačiū

Aš tai šiandien Klaipėdoj Senukuose pamačiau dirbtinių plaukų perukus, helouvynas juk artėja. Tai apie 40 lt kainuoja, bet tokio dydžio, kad kokioms 10-15 lėlių turbūt užtektų. Bet tikrai nenorėčiau tiek lėlių turėt su vienodais plaukais doh.gif lotuliukas.gif Užtat vos lininių pakulų vos nenusipirkau, santechnikos skyriuje. Bet taip anos smirdi, kad nesiryžau imti doh.gif
Atsakyti
Išploviau aš tokias pačias pakulas wink.gif , balkone padžioviau ilgai kabojo ir išsivėdino, o prieš darant šukuoseną su plaukų šepečiu iššukavau , vieno mažiausio kiekio ten parduodamo 2 lėlėm užteko ir dar liko biggrin.gif , aišku viskas dar nuo šukuosenos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 10 26, 21:57)
Išploviau aš tokias pačias pakulas wink.gif , balkone padžioviau ilgai kabojo ir išsivėdino, o prieš darant šukuoseną su plaukų  šepečiu iššukavau , vieno mažiausio kiekio ten parduodamo 2 lėlėm užteko ir dar liko  biggrin.gif , aišku viskas dar nuo šukuosenos priklauso.

O kaip nors dažei ar tokias žilas ir palikai? Gal gali parodyti lėlytę kuriai darei tokią plaukuoseną? Tuo pačiu dar kartą pasigrožėsim tavo darbeliu biggrin.gif
Tas kiekis koks buvo tose pakuotėse kur aš radau tai tikriausiai būtų suėjęs kokioms 10 lėlių biggrin.gif Tikrai daug buvo sudėta į maišelius.
Atsakyti