QUOTE(Arven @ 2009 10 26, 01:19)
Voveryte, tik nepasiduokit!

Paskaitau kartais tema apie lelytes. Jus - sitos temos geroji dvasia, padaranti ja silta, malonia.
O paskutine Jusu lelyte man pasirode labai simpatiska. Nors ir ne visai tikroviskas jos veidelis, bet jis turi israiska ir perteikia kazkokia gera silta nuotaika. Tarsi mazoji feja rugpjuti po pievas sokinetu. Zodziu, matosi jame meno gyslele.
O del tikroviskumo, tai aisku svarbu ir jo ismokt. Gal reiktu pabandyt anatomijos atlasa pavartyt... Arba idarbinkit koki seimos nari uz modeli ir pabandykit atkartot kuno linijas.
Bet kokiu atveju as manau, kad Jums pavyks pasiekt savo tiksla.
Ačiū labai

Kaip jau ne kartą sakiau - čia daug gerų žmonių

Matyt ir pati tema tokia, kad čia kitaip ir neįmanoma, o tik draugiškai.
Va ir sakau, jei pačiai visai rankos nusvirs - aš vis tiek ramybėj visų čia nepaliksiu, juk kitų darbeliais pasidžiaugti reikia, paklausinėti visko, įkyrėti kartais ir prajuokinti savais čiūdais pričiūdais
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 26, 09:56)
Voveryt, o aš pagalvojau- ar nenorėtumėt vėl daryti tokių lėlyęių kaip ta, kuri laiko batelį? su tokia rusva vėjo kedenama suknele? mano nuomone jos veidukas labai proporcingas, ir natūralus judesys išgautas puikiai
Apie Rudenį kalbat. Jazau, ana jau man gyvu priekaištu pavirto

Visi kaip susitarę tvirtina, kad man reik tokias kaip ana daryt ir dar kaip Sapnelis. Ale, kad čia kaip netyčiukai man kokie gavosi

Pati nesupratau kaip man pavyko. Su ta dama tai išvis belenkiek laiko ir nervų išėjo kažkur kol padariau taip kaip norėjau. Tai gal sakau man taip ir bus - kas kokia 10 lėlė visai vykusi gausis
O kalbant apie Rudenį tai esu tokią kliūrką su ja padariusi, kad net nežinau ką daryt. Ankstesnėje temoje, berods, kalbėta buvo apie tai kaip pritvirtint reik prie stovelio. Rašiau tuomet, kad visai ją darydama pamiršau apie tas subtilybes kaip stovėjimas

Ji stovi atremta, nes nėra kaip pritvirtint kojų

Ji pasistiebus stovi, tai nei priklijuosi nei ką. Juolab įsitikinau, kad ir klijavimas nelaiko. Ta mažoji šokanti elfė buvo priklijuota, bet ir tai pati nulipo nuo stovelio, o Ruduo gerokai didesnė ir sunkesnė, jokie klijai jos neišlaikys. Neįsivaizduoju ką daryt.
QUOTE(mimo @ 2009 10 26, 10:46)

kaip as cia toki promacha padariau?!
Cha, va ir padarei. Bet labai jau simpatiškas vaikinukas, taip, kad jokio promacho nebuvo.
Aš ir sakau - parodyk, nes manau jau bus ūgtelėjęs berniukas