galvojau apie cilindra ant galvos, bet nelabai butu kaip ji pritvirtinti, nes plaukuciai labai lengvi, net nezinau kaip cia pasakyti, jei uzdesiu kepure tai plaukucius priplos prie galvos. na sitos kepures idejos dar neatsisakiau, tik reikia sugalvoti ka padaryti kad tu plauku neprispaustu

QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 24, 10:21)
Keli pastebėjimai: voveriuk, man labai patinka jusu uzsidegimas ir humoro jausmas. Be to cia butu tuscia. Del lelytes, tai manau reiktu taisyt nosyte (dabar ji siek tiek atrodo, kad ne specialiai, bet netycia tokia gavosi... ir ta lankeli plauku. Gal koki subtilesni... na, bet cia subjektyvi nuomone)
Ačiū, už gerą žodį ir palaikymą, be humoro išvis sunku būtų, bet jis kažkur po truputį garuoja

Nosytė tai aišku, kad ne tokia turėjo būti, bet kai gavosi tokia - man kažkodėl patiko ir taip palikau.
Tos gėlytės ant galvos tai nežinau kodėl ten atsirado

QUOTE(mimo @ 2009 10 24, 22:59)
*voveryt-nenuleisk ranku. Ziurek,kaip visos tave palaiko
** Is tavo elfes dar daug galima isgauti-pirmiausia nurauk tas baisias kviatkas nuo plauku! Geriau nunerk ar numegzk kokia juostele,kuri kristu per visa nugara,ar aprisk organzos juostele. Sparneliai labai graziai atrodo
Pataisyciau akytes-tos skylutes labai akis bado-gal i jas akrilo galima privaryt,kad gautusi juodas lesiukas? Kampukuose baltai ar sviesiai rozine spalva padazyk-akyte igaus forma,pora blakstienyciu pridek apacioje. Taip pat prie petuku ir krutines reiketu kazkaip priraukti suknele,kad ji nepelevesuotu ore. O kokia ideja turi stoveliui? Tikiuosi nepaliksi jo tokio pliko... Galetum prilipinti visokiu medzio sakeliu,samanu, lapu, zoliu,iskepti koki gryba ar didele sraige i kompanija
...ar vovere 

** Is tavo elfes dar daug galima isgauti-pirmiausia nurauk tas baisias kviatkas nuo plauku! Geriau nunerk ar numegzk kokia juostele,kuri kristu per visa nugara,ar aprisk organzos juostele. Sparneliai labai graziai atrodo

*Ačiū už palaikymą, nuoširdžiai

**Apie gėlytes plaukuose jau parašiau aukščiau. Akytės. Va kas įdomu - nuotraukose matosi tos skylutės karoliuke, o gyvai nesimato, nes jų nėra

Šiaip viską priimu ir daryčiau, bet...nenoriu. Aš jos vis tiek nepasiliksiu, nevykęs bandymas, bus bandymams. Bandysiu iš veido kažką daryt, eksperimentinė žiurkė...tfu, tai yra elfė, bus.
O dėl tos kurios niekaip neprisiverčiu pabaigti tai ne dėl to, kad vat nemyliu jos kaipo pačios, bet nemyliu nes nesigauna man. Vėl klaidų milijonas ir dar nežinau kaip jas taisyti

Nepaisant viso mano pesimistinio nusiteikimo, pažado sau baigti žaisti su lėlėmis, aš vis tiek vakar būdama kaune užsukus į vieną parduotuvėlę siuvėjėlėms, neatsilaikiau nepaišlaidavus

O dar šiandien su kompanija prie šventinio stalo labai jau apžiūrinėjau alaus skardines ir mano veidas matyt jau išdavė, kad mąsčiau apie jų netiesioginę paskirtį, nes draugės pradėjo juoktis, kad net negalvok tu to gero temptis namo, nes to turto yra pirkti - bet kur

Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2009 10 24, 23:46)
Man patiko šukuosena ir veidelis dailus

juratele,o kodel tu bijai priplotu plaukuciu? Juk naturaliai kepure turi priploti plaukucius, bent jau virsuje,o nuo ausyciu bus tokie pusti islinde-isivaizduoju,kad graziai turetu ziuretis.
vovere, pasidalink tekstiliniu kliju patirtim,kai isbandysi. As nekokios nuomones apie juos,bet gal prastus pirkau
Tad viska arba karstais varau arba siunu. Dar norejau taves paklaust-kai lipdai,ar turi konkretu vaizda galvoje,ka noretum lipdyti? Ir ar nori,kad lele butu panasi i jau kazkieno nulipdyta lele? Tu sakai,kad galva gera savaite lipdai-tai cia viena ir ta pacia galva grazini? Nes as vienu lipdymu nulipdau minimum 10 galvu. Ta prasme-nulipdau ir vel perminkau ta pati gniuzuleli ir taip be perstojo,kol rezultatas mane tenkina.
vovere, pasidalink tekstiliniu kliju patirtim,kai isbandysi. As nekokios nuomones apie juos,bet gal prastus pirkau

QUOTE(mimo @ 2009 10 25, 22:49)
*vovere, pasidalink tekstiliniu kliju patirtim,kai isbandysi. As nekokios nuomones apie juos,bet gal prastus pirkau
Tad viska arba karstais varau arba siunu.
**Dar norejau taves paklaust-kai lipdai,ar turi konkretu vaizda galvoje,ka noretum lipdyti? Ir ar nori,kad lele butu panasi i jau kazkieno nulipdyta lele? Tu sakai,kad galva gera savaite lipdai-tai cia viena ir ta pacia galva grazini? Nes as vienu lipdymu nulipdau minimum 10 galvu. Ta prasme-nulipdau ir vel perminkau ta pati gniuzuleli ir taip be perstojo,kol rezultatas mane tenkina.

**Dar norejau taves paklaust-kai lipdai,ar turi konkretu vaizda galvoje,ka noretum lipdyti? Ir ar nori,kad lele butu panasi i jau kazkieno nulipdyta lele? Tu sakai,kad galva gera savaite lipdai-tai cia viena ir ta pacia galva grazini? Nes as vienu lipdymu nulipdau minimum 10 galvu. Ta prasme-nulipdau ir vel perminkau ta pati gniuzuleli ir taip be perstojo,kol rezultatas mane tenkina.
*Aha, pasidalinsiu, aš juk neiškenčiu nepliurpus

**Lėlę darau turėdama konkretų sumanymą, o Rudenį buvau ir nusipiešusi. Kad būtų panaši į kažkieno kito nenoriu, noriu surast savo panašumus į savo

Galvą vieną tiek laiko lipdau. Kartais tą pačią vis dalipdau, šlifuoju, nupjaustinėju ir vėl dalipdau, kai iš ore džiūstančios masės darau, o kai iš kepamos tai ir tą pačią dailinau ilgai, ir kitas perlipdinėjau po en kartų iš naujo nuo nulio. Tik iš kepamos daug kartų perlipdant man nepatinka, tas visas brudas kurį modelinas susirenka dulkių pavidalu

QUOTE(mimo @ 2009 10 24, 22:59)
jurvite, Tu neisizeisk,bet as tavo lelyte matau kaip vyra-tai noretusi plaukucius nukirpti.
Na čia dabar?!

QUOTE(mimo @ 2009 10 25, 23:49)
juratele,o kodel tu bijai priplotu plaukuciu? Juk naturaliai kepure turi priploti plaukucius, bent jau virsuje,o nuo ausyciu bus tokie pusti islinde-isivaizduoju,kad graziai turetu ziuretis.
Tad viska arba karstais varau arba siunu. Dar norejau taves paklaust-kai lipdai,ar turi konkretu vaizda galvoje,ka noretum lipdyti? Ir ar nori,kad lele butu panasi i jau kazkieno nulipdyta lele? Tu sakai,kad galva gera savaite lipdai-tai cia viena ir ta pacia galva grazini? Nes as vienu lipdymu nulipdau minimum 10 galvu. Ta prasme-nulipdau ir vel perminkau ta pati gniuzuleli ir taip be perstojo,kol rezultatas mane tenkina.

As tai apie tekstilinius klijus tik labai gero galiu pasakyti, su jais tik ir klijuoju

O lipdyti, tai lipdau tik viena galva po truputi (bet as dirbu su ore dziustancia mase)viena diena padarau galvos pagrinda, akis suklijuoju, suformuoju nosi, lupytes ir palieku dziuti. Kita diena pasveiciu ir vel lipdau toliau.

vovere, kaip tau nepatinka mazas lipdyti,taip man dideles...Nesigauna man ir viskas-vis mazos galvos ar rankos gaunasi,nors karkasa dideli susisuku. Noreciau moketi dideles,man jos irgi graziau ziurisi, daugiau is ju isgauti galima.
jurvite, mano sunaus lupos putlios ir akys dideles,o jis vyras...tiksliau vyriukas
Nezinau,kodel man tavo lelyte vyriska-gal nuotrauka blogai bruozus perteikia? Tiesiog taip ziurisi man
Jurateles svelniu bruozu lelyte yra berniukas. Juk lelese vyrukai labai diskriminuojami-reikia didinti ju gretas!
jurvite, mano sunaus lupos putlios ir akys dideles,o jis vyras...tiksliau vyriukas

QUOTE(mimo @ 2009 10 25, 23:33)
*vovere, kaip tau nepatinka mazas lipdyti,taip man dideles...Nesigauna man ir viskas-vis mazos galvos ar rankos gaunasi,nors karkasa dideli susisuku. Noreciau moketi dideles,man jos irgi graziau ziurisi, daugiau is ju isgauti galima.
**mano sunaus lupos putlios ir akys dideles,o jis vyras...tiksliau vyriukas
**mano sunaus lupos putlios ir akys dideles,o jis vyras...tiksliau vyriukas

*Niu, bet tavo lėlytėms tinka būti mažoms, jos tokios trapios. gležnos, tiesiog mažutės

**Parodyk

Nea

Tobulos linijos ir man patinka, bet ne mano nosiai jos, bandau, o gaunasi..hm, pačios matot. Meniški darbai man labai patinka, bet stilizacija dar sudėtingesnis reikalas. Va, parašiau dabar ir pagalvojau, kad pati mėtausi, nerandu savo tai ir blaškausi

Voveryte, tik nepasiduokit!

O paskutine Jusu lelyte man pasirode labai simpatiska. Nors ir ne visai tikroviskas jos veidelis, bet jis turi israiska ir perteikia kazkokia gera silta nuotaika. Tarsi mazoji feja rugpjuti po pievas sokinetu. Zodziu, matosi jame meno gyslele.
O del tikroviskumo, tai aisku svarbu ir jo ismokt. Gal reiktu pabandyt anatomijos atlasa pavartyt... Arba idarbinkit koki seimos nari uz modeli ir pabandykit atkartot kuno linijas.
Bet kokiu atveju as manau, kad Jums pavyks pasiekt savo tiksla.