Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

jugaa,kokia dama grazi!Super darbas wub.gif Rubai-aukstas pilotazas!Tik komplimentai! 4u.gif
mimo,ir Jusu lelyte patiko!
Kokios jus visi saunuoles! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julia B.: 23 spalio 2009 - 19:15
Laba mergaites,man mimo lelyte be proto grazi wub.gif jau kelinta karta ateinu paveiziet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai džiaugiuosi, kad yra toks forumas, visuomet malonu užeiti, pasižiūrėti kokių naujų grožių mūsų talentai prikūrė smile.gif tik neseniai pastebėjau blink.gif kad pradėjau parazituoti blink.gif blink.gif - lėlytes žiūriu, o savų neįkeliu. Stengsiuos taisytis.

Keli pastebėjimai: voveriuk, man labai patinka jusu uzsidegimas ir humoro jausmas. Be to cia butu tuscia. Del lelytes, tai manau reiktu taisyt nosyte (dabar ji siek tiek atrodo, kad ne specialiai, bet netycia tokia gavosi... ir ta lankeli plauku. Gal koki subtilesni... na, bet cia subjektyvi nuomone)

Keli klausimukai: kas dirbate su premier, ar galetumete pasakyti kaip dazote- man visuomet iskyla tos pacios problemos rolleyes.gif veiduko ir kunelio spalva nenaturali- toks svetimkunis, kai akrila uztepu unsure.gif
Ir dar: kaip is greitai ore stingstancio ir trupancio modelino islipdyti, pavyzdziui, pirstus rolleyes.gif man tai aukstoji technika. aciu jei kas nepatinges atsakyti.
Geros dieneles ir kuribiniu ideju smile.gif
p.s. jurgaa, mimo - uz jusu kruopstuma ir talenta- balioneliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2009 10 24, 10:21)
(1) Keli klausimukai: kas dirbate su premier, ar galetumete pasakyti kaip dazote- man visuomet iskyla tos pacios problemos  rolleyes.gif  veiduko ir kunelio spalva nenaturali- toks svetimkunis, kai akrila uztepu  unsure.gif
(2)Ir dar: kaip is greitai ore stingstancio ir trupancio modelino islipdyti, pavyzdziui, pirstus  rolleyes.gif  man tai aukstoji technika.

(1) nera kitos iseities kaip susimaisyt naturalia spalva wink.gif
(2) slapinti slapinti ir dar karta slapinti (irankius ar pati lipdini pagal poreiki), neskubeti, leisti pradziuti irgi pagal poreiki. Paslifuoti ir palyginti slapiu teptuku kai jau isdziuve.
Atsakyti
Ačiū, Tei. O kad jau atsakėte, tai dar pakankinsiu smile.gif Turiu plaukučių visiškai dirbtinį pluoštą (iš maximos helowino kaukės plaukų) jie labai nepaklusnūs, kieti, neišeina padaryti jokios natūralesnės šukuosenos. Kažin, kaip galima būtų juos "apdirbti"- suminkštinti, gal net sugarbanoti? ir dėl priklijavimo kyla begalės klausimų, nes neturiu karštų klijų šautuvo sad.gif
Atsakyti
tie plaukai kur turi tikrai kietoki lelei, nebent lele didele.
Sugarbanoti gali susukus ant ko nors ir imetus i verdanti vandeni keletui minuciu. O klijuoti "super attac gel" klijais. Nieku kitu ju nepriklijuosi wink.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz malonius atsiliepimus mano lialkai 4u.gif Trumpai atsakysiu i klausimelius: kedute suraizgyta is vieluciu gelems, aplipdyta Fimo,apdazyta akrilu ir nulakuota. Batukai nulipdyti,nudazyti raudonai,o raisteliai is paprasciausio siulo-nieko ten mandro. Ji taip keistai rankoje sedi,nes konstrukcija kitaip neleidzia- lipdydama kuna, prie pazastu ir rurytes padariau mazas kilputes-ant ju veliau uzveriau rankas,kojas-tai jos taip makaluojasi i visas puses...nzn ar aisku,jei labai idomu-tai papaisyciau g.gif Plaukuciai kreivai sleivai priklijuoti-nezinojau,kad naturalus pluostas toks skraidantis-kita karta kitaip klijuociau. Bet labai malonu ja paglostyti-plaukuciai tokie lengvi ir purus wub.gif
jurvite-sveikinu su nauja ziemine lelyte 4u.gif Labai patiko megztukas-noreciau ir as tokiu elniuku. Tu neisizeisk,bet as tavo lelyte matau kaip vyra-tai noretusi plaukucius nukirpti.
jugaa- labai grazi damute 4u.gif Man be proto patinka jos akys, nors ne-visas veidukas- toks israiskingas. Dar grazesnis butu,jei antakiu pradzia kiek pastorintum,bet tai tik smulkmena. Sukuosena labai graziai tupi,apie rubelius is viso nera ka sneket thumbup.gif
voveryt-nenuleisk ranku. Ziurek,kaip visos tave palaiko mirksiukas.gif Manau,kad lipdant lele,labai svarbu ja myleti. Jei tau nebepatinka-tai padek i sali ir imkis naujos,senaja uzbaigsi kai bus upas...arba kai ja vel pamilsi. Zinai,kiek laiko lipdziau savo pirmaja? Ogi gerus metus! Vis pasiimdavau ir padedavau-kiek su ja kankinausi doh.gif . Is tavo elfes dar daug galima isgauti-pirmiausia nurauk tas baisias kviatkas nuo plauku! Geriau nunerk ar numegzk kokia juostele,kuri kristu per visa nugara,ar aprisk organzos juostele. Sparneliai labai graziai atrodo drinks_cheers.gif Pataisyciau akytes-tos skylutes labai akis bado-gal i jas akrilo galima privaryt,kad gautusi juodas lesiukas? Kampukuose baltai ar sviesiai rozine spalva padazyk-akyte igaus forma,pora blakstienyciu pridek apacioje. Taip pat prie petuku ir krutines reiketu kazkaip priraukti suknele,kad ji nepelevesuotu ore. O kokia ideja turi stoveliui? Tikiuosi nepaliksi jo tokio pliko... Galetum prilipinti visokiu medzio sakeliu,samanu, lapu, zoliu,iskepti koki gryba ar didele sraige i kompanija tongue.gif ...ar vovere lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nebaigta mano trecioji lelyte bet labai norejau pasirodyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
juratele, fainuolis tavo berniokas..o gal mergiote ax.gif blush2.gif ?!. Noretusi jam kazka i rankytes ideti.Gal dar zadi kazka det,nes sakai,kad nebaigtas. As sumazinciau bantuka po kaklu,nes mano nuomone nelabai dera prie jo svelniu veido bruozu. Patinka plaukuciai-taip ir norisi juos pakedenti thumbup.gif
Atsakyti
As irgi galvoju kad reikia jam kazka i rankas ideti, bet dar nesugalvojau ka, jei pavyks gal koki instrumenta nulipdysiu ax.gif . Keisciausia kad dariau mergina bet gavosi labiau vaikinas doh.gif
Atsakyti
Jau arciau tikslo, kadangi instrumentelis dar negime, tai idejau jam i ranka meiles laiska wub.gif

Labai sunkiai sia lelyte prisiverciau pradeti, kazkaip po antros nesekmes labai buvo nusvire rankos. Bet kazkaip paziurejus daug lelininku darbu internete atsirado ikvepimas ir stai ji jau cia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
juratele, o tu nenori jam kokio galvos apdangalo uzdeti? Sakyciau visai graziai su tokiu aukstu cilindru atrodytu g.gif Saunuole,kad nenuleidi ranku ir ikvepimo kitu darbeliuose ieskai. Tikiuosi pamatyti dar ne viena tavo lipdyta lelyte drinks_cheers.gif
Atsakyti