QUOTE(pavonija @ 2009 10 23, 13:44)
Voveryt, nenukabink nosies, juk ir nikas tavo darbštaus žvėriuko, kiek voveraitės dirba kol maisto prisiruošia, taip ir tu dirbsi, bandysi, krapštysi ir bus tas rezultatas gal dar prie progos kokius kursus palankysi bus lengviau, gal su kitom mergaitėm pajūrio susitiksi kurios lėlytes daro, žiniom pasidalinsi, bus to meno.
Apie žvėriukus tu gerai parašei, reiks savo voveriui pasakyt, kad laikas riešutus žiemai kaupt

Pirmai žiemai tai ruošėsi, visas kambarys buvo riešutų prislėptas, o dabar jau taip nebedaro, matyt suprato, kad nėr ko stengtis - šeimininkai geri pamaitins
Dėl kursų tai taip, reikia ir labai norisi. Nes pati matau, kad man kitaip niekaip. Va kitos mergaitės pačią pirmą savo lėlę padarę taip, kaip man jau entąją darant nė per kur nesigauna

Vadinasi man nepakanka savarankiško mokymosi. Tik truputį liūdna pasidaro čia kai pamatau kokias gražias lėlytes kitos padaro

Savim nebeišeina tikėt, nes aš vienintelė čia tokia nemokša...Perskaičiau iš naujo visas temukes, nuo pat pirmos. Dar liūdniau pasidarė
QUOTE(Tei @ 2009 10 23, 15:25)
*Susidomejimot tai sakyciau is vis nera
**Idomu kaip organizuojamos parodos Lietuvoje, cia gal Mamune pasidalintu patirtim, ir Vyla berods Kedainiuose rodesi.
***O del tavo naujausios lelytes, tai sparniuku slabai grazius padarei (nesuprantu net is ko ir kaip).
****O del viso kito - lipdyti lipdyti ir dar karta lipdyti
*****Ir stenkis pirmiausiai islipdyti naturaliu proporciju veida ir kuna. Mano labai gerbiamas ir mylimas piesimo destytojas sakydavo: pirmiausia ismok atkartoti naturalias formas, o po to jau galesi bandyt ir stilizuot.
*Niu tavo lėlės tai išskirtinės, nepaskęsta tarp kitų, gal bijo žmonės, kad labai brangu

Aš tai jau ne kartą girdėjau sakant, kad labai gražu pažiūrėti, bet įsigyti brangu, kad pinigus kasdieniškesniems dalykams reik leisti
**Man ir labai įdomu. Ir apie parodas ir apie kursus. Norėjau pas rulle, bet Vilniuje, o čia arčiau nieks neatsiliepia.
***Tik nesijuok, gerai? Sparniukus nusipiešiau ir išsikirpau iš dokumentų įmautės, tokią seną susiradau, tvirto plastiko ir nudažiau. Tik labai prastai laikosi, jokie klijai to plastiko neima
****Oi...
*****Tai vat stengiuosi, bet nesigauna

Atrodo va jau dabar tai gerai viskas gavosi, teisingai, o kai pasižiūri kitų akimis - ir vėl tept lept...
QUOTE(jugaa @ 2009 10 23, 15:45)
Vovere, nesinervuok ir nesnekek nesamoniu. Si paskutine tavo lelyte tikrai sauni, juk ji tik 19 cm. o mano visi 30cm. Ir tavo lipdymo stilius visai ne toks kaip mano, tavo lelytes labiau stilizuotos, o as tokiu nemoku, esu tobulu liniju myletoja

Niu aš tokia labai jau nepasitikinti savimi, o dar kai nesigauna tai išvis - nors į medį lipk

Siaubas, kaip su manim galima gyventi
Tobulos linijos ir man patinka, bet ne mano nosiai jos, bandau, o gaunasi..hm, pačios matot. Meniški darbai man labai patinka, bet stilizacija dar sudėtingesnis reikalas. Va, parašiau dabar ir pagalvojau, kad pati mėtausi, nerandu savo tai ir blaškausi
-------------------------------------
Ui

Sakiau neberašysiu, o ir vėl kiek pripyliau
Einu geriau kokios arbatikės su valerijonais pagersiu
P.S. - jugaa - taisyk savo lėlytės kojytę, labai jau ji graži