Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Jurvite sauniai padirbejai - sit kokia energinga tetule isejo. (viena mano buvusia bendradarbe labai primena, tik ana trumpais plaukais buvo is akiniu snesiojo smile.gif ).
O kaip tu ja planuoji eksponuot? Ar pasodinsi kur, ar pati stoves?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 21, 22:15)
Kaip kūną darei? Karkasas? Gali kaip nori lankstyt?
Koks jos ūgis?

QUOTE(Tei @ 2009 10 22, 20:18)
O kaip tu ja planuoji eksponuot? Ar pasodinsi kur, ar pati stoves?

Dėkui už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kūnas- iš folijos, vatos. Kojos lankstosi (kažkokią turėtą juostą susiuvau kaip pagaliuką, į vidų vielą įkišau ir viršuj vata pastorinau kojas, kad būtų kiek storiau nei blauzdos.). Rankos irgi lankstytųsi, jei vieleles įkiščiau, bet kad tik kojoms užteko doh.gif Kol kas šiaip sėdi, bet pagal pirminę mintį, ji turėtų sėdėti rogutėse, kurių dar nepadariau blush2.gif Turiu tik plokščius pagaliukus rogių viršuj, o iš ko visa kita- trūksta medžiagų...Iki Kalėdų padarysiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 22 spalio 2009 - 19:43
Galvojau nerodysiu gal, nėr čia kuo girtis, bet ai, tiek to.
Norėjau išbandyt save su maža lėlyte. Ji apie 19 cm. su stoveliu. Akis dariau iš biserio karoliukų, va juos r kepiau biggrin.gif
Matau, kad nosiukas jos keistokas, bet man toks patiko, nes taip dar labiau į nežmogų panaši biggrin.gif Ji elfė - fėja šokanti su drugeliu.
Jos sesę baiginėju, gal rytoj jau bus, o gal dar ne. Nes šiek tiek kitokiu būdu kai ką bandau daryt ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau ir as parodyti savo senai zadeta lelyte. Vis niekaip nesusiruosdavau nufotografuoti, plius nelabai moku ir nelabai patinka fotografuoti, bet kaip jau isejo, taip jau isejo. http://picasaweb.goo...ilijur/Lelytes#
Papildyta:
man kaskaip neiseina ikelti po viena nuotraukele, nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaa @ 2009 10 22, 23:50)
Sveikos merginos, noreciau ir as parodyti savo senai zadeta lelyte. Vis niekaip nesusiruosdavau nufotografuoti, plius nelabai moku ir nelabai patinka fotografuoti, bet kaip jau isejo, taip jau isejo. http://picasaweb.goo...ilijur/Lelytes#

blink.gif Niu aš pasakysiu tik tiek, kad esu be žado ir einu savo lėles slėpt....
Atsakyti
jugaa -sveikinu, lele tikrai pavyko thumbup.gif
Jeigu tu ne pries, as ikelsiu viena nuotraukyte

Cia jugos lelyte
user posted image
Voveryte - neslepk savo elfes, saunuole, kad eksperimentuoji (akys, nosyte). Vis i prieki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 23 spalio 2009 - 07:16
Vovere, mažiau pergyvenk, niekas mokytas negimė irnesakyk.gif kiekviena tavo lėlė vis gražesnė friends.gif
Juga, labai patiko tavoji madmuzelė thumbup.gif iš ko, kokio aukščio? Labai rūbai gražūs ir skėtukas su pakoju nuostabūs clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 23 spalio 2009 - 07:51
QUOTE(pavonija @ 2009 10 23, 08:50)
Vovere, mažiau pergyvenk, niekas mokytas negimė  irnesakyk.gif  kiekviena tavo lėlė vis gražesnė friends.gif

Ačiū tau už padrąsinimą, kaip ir tavo temukėje šilumą spinduliuoji, taip ir čia ja daliniesi 4u.gif
Tik kuo toliau tuo mažiau entuziazmo manyje lieka doh.gif Va turiu pradėjusi dar vieną didesnę lėlytę, na tokią kaip anksčiau darydavau apie 40 cm. Net sakyčiau ne pradėjus, o pabaigus, beliko plaukus sutvarkyt ir pritvirtint ją ant stovelio. Rankos nekyla verysad.gif Su tokiu užsidegimu ją pradėjau, rengiau, o dabar kažkur visa tai išgaravo. Man labai patinka tokios meniškos, stilizuotos lėlės, bet pati kažkodėl vis į kitą pusę nukrypstu doh.gif Ir užtat gaunasi kažkas nei šis nei tas. Patinka eksperimentuot, bandyt kažką, o galutinis rezultatas visiškai netenkina. Atrodo, kad visų darbai geresni ir visiems sekasi daug geriau doh.gif Aš su tom lėlėm sau kompleksų prisivarysiu doh.gif Nepaisant to, kad jų gaminimas tai tokia nereali terapija, viską užmiršti kai į jas pasineri.
Va, ir vėl išsiliejau blush2.gif Soriukas, mergytės, daugiau taip nebedarysiu blush2.gif Ateisiu pasiskaityt ir jūsų grožių pasižiūrėt 4u.gif

Dar tik norėjau porą klausimų Tei, jei galima ax.gif
Kažkuriame užsieniniame saite užmačiau tavo lėlytę, ten kaip supratau pardavimui išstatomos. Ar didelis susidomėjimas? Turėčiau pinigų tai pati jamčiau biggrin.gif
Ir dar kai kas man įdomu. Niekaip nesugebėjau aplankyt Kėdainių lėlių parodos doh.gif O tavo lėlytės ten buvo? Šiaip įdomu kaip tos lėlytės į parodas nukeliauja g.gif ? Patys organizatoriai pakviečia ar kažkaip kitaip? Man labai įdomus lėlyčių tolimesnis gyvenimas, jų kelias iki kažkur. Ar labai būna gaila skirtis? Kiek mačiau nuotraukų iš parodų tai taip širdis džiaugiasi kai pamatau mūsų mergyčių darbukus, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Voveryt, nenukabink nosies, juk ir nikas tavo darbštaus žvėriuko, kiek voveraitės dirba kol maisto prisiruošia, taip ir tu dirbsi, bandysi, krapštysi ir bus tas rezultatas drinks_cheers.gif gal dar prie progos kokius kursus palankysi bus lengviau, gal su kitom mergaitėm pajūrio susitiksi kurios lėlytes daro, žiniom pasidalinsi, bus to meno smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 23 spalio 2009 - 12:45
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 23, 13:34)
Dar tik norėjau porą klausimų Tei, jei galima ax.gif
Kažkuriame užsieniniame saite užmačiau tavo lėlytę, ten kaip supratau pardavimui išstatomos. Ar didelis susidomėjimas? Turėčiau pinigų tai pati jamčiau biggrin.gif
Ir dar kai kas man įdomu. Niekaip nesugebėjau aplankyt Kėdainių lėlių parodos doh.gif O tavo lėlytės ten buvo? Šiaip įdomu kaip tos lėlytės į parodas nukeliauja g.gif ? Patys organizatoriai pakviečia ar kažkaip kitaip? Man labai įdomus lėlyčių tolimesnis gyvenimas, jų kelias iki kažkur. Ar labai būna gaila skirtis? Kiek mačiau nuotraukų iš parodų tai taip širdis džiaugiasi kai pamatau mūsų mergyčių darbukus, šaunuolės 4u.gif

Susidomejimot tai sakyciau is vis nera lotuliukas.gif Vieni lelininkai kitu lelininku leles pasiziuri pasidziaugia ir tiek. Reikia i parodas bruktis ir siaip rodytis visur kur tik imanoma, gal tuomet ir pavyktu parduoti daugiau. Nors parduoti menine lele uz tikra jos kaina, tai jau atskiras menas ir daug darbo reikalaujantis procesas. smile.gif
O apie parodas as nieko neismanau... Siaip domejausi pasaulinemis parodomis Olandijoj ir Rusijoj - dalyvavimas jose ne mazai kainuoja, registracija prasideda pries pusmeti. Zodziu tai jau nebe menas o bizinis: kaip turgelyje issinomuoji vieta, prisistampuoji leliu ir po to jas pardavineji kad ta vieta ir kelione atsipirktu biggrin.gif
Idomu kaip organizuojamos parodos Lietuvoje, cia gal Mamune pasidalintu patirtim, ir Vyla berods Kedainiuose rodesi.
Papildyta:
O del tavo naujausios lelytes, tai sparniuku slabai grazius padarei (nesuprantu net is ko ir kaip). O del viso kito - lipdyti lipdyti ir dar karta lipdyti wink.gif
Ir stenkis pirmiausiai islipdyti naturaliu proporciju veida ir kuna. Mano labai gerbiamas ir mylimas piesimo destytojas sakydavo: pirmiausia ismok atkartoti naturalias formas, o po to jau galesi bandyt ir stilizuot. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 10 23, 09:50)
Vovere, mažiau pergyvenk, niekas mokytas negimė  irnesakyk.gif  kiekviena tavo lėlė vis gražesnė friends.gif
Juga, labai patiko tavoji madmuzelė  thumbup.gif  iš ko, kokio aukščio? Labai rūbai gražūs ir skėtukas su pakoju nuostabūs  clap_1.gif

Si mano madmuzele pagaminta is paperclay, 30cm. Pabandziau sia medziaga ir nusivyliau, nes vakar ta lelyte nusiverte ir koja per keliuka sutruko verysad.gif dabar nezinau kaip ja sutvarkyti unsure.gif Anksciau lipdziau is Premier ir nebuvo dar taip sutruke. Tik tiek, kad Paperclay smagiau lipdosi, lengviau limpa, ne taip greitai dziusta.
Vovere, nesinervuok ir nesnekek nesamoniu. Si paskutine tavo lelyte tikrai sauni, juk ji tik 19 cm. o mano visi 30cm. Ir tavo lipdymo stilius visai ne toks kaip mano, tavo lelytes labiau stilizuotos, o as tokiu nemoku, esu tobulu liniju myletoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 10 23, 13:44)
Voveryt,  nenukabink nosies, juk ir nikas tavo darbštaus žvėriuko, kiek voveraitės dirba kol maisto prisiruošia, taip ir tu dirbsi, bandysi, krapštysi ir bus tas rezultatas    gal dar prie progos kokius kursus palankysi bus lengviau, gal su kitom mergaitėm pajūrio susitiksi kurios lėlytes daro, žiniom pasidalinsi, bus to meno.

Apie žvėriukus tu gerai parašei, reiks savo voveriui pasakyt, kad laikas riešutus žiemai kaupt lotuliukas.gif Pirmai žiemai tai ruošėsi, visas kambarys buvo riešutų prislėptas, o dabar jau taip nebedaro, matyt suprato, kad nėr ko stengtis - šeimininkai geri pamaitins lotuliukas.gif
Dėl kursų tai taip, reikia ir labai norisi. Nes pati matau, kad man kitaip niekaip. Va kitos mergaitės pačią pirmą savo lėlę padarę taip, kaip man jau entąją darant nė per kur nesigauna doh.gif Vadinasi man nepakanka savarankiško mokymosi. Tik truputį liūdna pasidaro čia kai pamatau kokias gražias lėlytes kitos padaro verysad.gif Savim nebeišeina tikėt, nes aš vienintelė čia tokia nemokša...Perskaičiau iš naujo visas temukes, nuo pat pirmos. Dar liūdniau pasidarė doh.gif

QUOTE(Tei @ 2009 10 23, 15:25)
*Susidomejimot tai sakyciau is vis nera 
**Idomu kaip organizuojamos parodos Lietuvoje, cia gal Mamune pasidalintu patirtim, ir Vyla berods Kedainiuose rodesi.
***O del tavo naujausios lelytes, tai sparniuku slabai grazius padarei (nesuprantu net is ko ir kaip).
****O del viso kito - lipdyti lipdyti ir dar karta lipdyti
*****Ir stenkis pirmiausiai islipdyti naturaliu proporciju veida ir kuna. Mano labai gerbiamas ir mylimas piesimo destytojas sakydavo: pirmiausia ismok atkartoti naturalias formas, o po to jau galesi bandyt ir stilizuot.

*Niu tavo lėlės tai išskirtinės, nepaskęsta tarp kitų, gal bijo žmonės, kad labai brangu g.gif Aš tai jau ne kartą girdėjau sakant, kad labai gražu pažiūrėti, bet įsigyti brangu, kad pinigus kasdieniškesniems dalykams reik leisti verysad.gif
**Man ir labai įdomu. Ir apie parodas ir apie kursus. Norėjau pas rulle, bet Vilniuje, o čia arčiau nieks neatsiliepia.
***Tik nesijuok, gerai? Sparniukus nusipiešiau ir išsikirpau iš dokumentų įmautės, tokią seną susiradau, tvirto plastiko ir nudažiau. Tik labai prastai laikosi, jokie klijai to plastiko neima doh.gif
****Oi...
*****Tai vat stengiuosi, bet nesigauna doh.gif Atrodo va jau dabar tai gerai viskas gavosi, teisingai, o kai pasižiūri kitų akimis - ir vėl tept lept...

QUOTE(jugaa @ 2009 10 23, 15:45)
Vovere, nesinervuok ir nesnekek nesamoniu. Si paskutine tavo lelyte tikrai sauni, juk ji tik 19 cm. o mano visi 30cm. Ir tavo lipdymo stilius visai ne toks kaip mano, tavo lelytes labiau stilizuotos, o as tokiu nemoku, esu tobulu liniju myletoja  mirksiukas.gif

verysad.gif Niu aš tokia labai jau nepasitikinti savimi, o dar kai nesigauna tai išvis - nors į medį lipk doh.gif Siaubas, kaip su manim galima gyventi lotuliukas.gif
Tobulos linijos ir man patinka, bet ne mano nosiai jos, bandau, o gaunasi..hm, pačios matot. Meniški darbai man labai patinka, bet stilizacija dar sudėtingesnis reikalas. Va, parašiau dabar ir pagalvojau, kad pati mėtausi, nerandu savo tai ir blaškausi doh.gif

-------------------------------------
Ui blink.gif Sakiau neberašysiu, o ir vėl kiek pripyliau blink.gif
Einu geriau kokios arbatikės su valerijonais pagersiu biggrin.gif

P.S. - jugaa - taisyk savo lėlytės kojytę, labai jau ji graži 4u.gif
Atsakyti