Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Tei - aha, mada lėlėms ir būtent tavo lėlėms 4u.gif

jurvite - aš gi sakau, kad geram meistrui bet kokios medžiagos paklūsta thumbup.gif
Labai įdomu bus pamatyt visą bigsmile.gif Man tik žinai ko norėtųsi šiai tavo lėlytei? ogi švelnesnių bruožų. Kaip čia teisingai išsireiškus g.gif Na gal švelnesnio išpiešimo. Akių ir antakių. Nes jau toje nuotraukoje kur ji didesnė ir neryški išpaišymas atrodo švelniau tai ir pats veidukas atrodo švelnesnis, tokia maloni veido išraiška rolleyes.gif Kaip pati manai?

Aš pabaigiau vieną savo fėją biggrin.gif Bet nerodysiu dabar, per tamsu fotkint doh.gif
Atsakyti
Tai aš pati žinau...Man būdinga išryškinti akis ax.gif Visada- ir piešdamas jas pabrėžiu. Tikrai galvoju, kad dar reik pablukinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 10 20, 22:20)
Tai aš pati žinau...Man būdinga išryškinti akis ax.gif Visada- ir piešdamas jas pabrėžiu. Tikrai galvoju, kad dar reik pablukinti. g.gif

Čia tavo darbelis ir tavo pasirinkimas, jokiu būdu nekritikuoju, tik man labai patiko toje blankesnėje nuotraukoje 4u.gif Akys gali likti ryškios jų juodai ir neapvedant.
Tu pati megztuką mezgei? Vien už elnius tau krūva baliončikų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš ko plaukučiai? Jatau, nebeklausinėju, laukiu ir tyliu, nes kuo daugiau klausiu - tuo daugiau ir daugiau noriu žinot biggrin.gif
Atsakyti
Taiiip, pati ax.gif Tiksliau, nėriau. Smagu, kad elniukai patiko, man irgi jie laaaabai wub.gif Elnius teko siuvinėt su dviem adatom iš karto, kad išeitų vienodi, simetriški lotuliukas.gif . Ir aš norėčiau tokio tikro žieminio megztuko su elniais, tai kol neturiu, bent lėlė su tokiu lotuliukas.gif Dar lėlė su striukele turėtų būti- ji man irgi labai patinka. Tik jau pamatysit, kai bus lėlė visiškai baigta. Plaukai- tai tiesiog vilna, kuri vėlimui naudojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 20 spalio 2009 - 21:41
Cia mano naujoji "Isaugta vaikyste", visa kompozicija ~27 cm: Galvojau plaukucius visiskai trumpai nukirpti, bet ir tokie pusilgiai visai nieko atrodo...bent jau tikroveje. Kaip manot-kirpt ar ne? Gailiuosi,kad nepadariau besilankstanciu ranku,bet saukstai po pietu. Tiek trumpai-einu toliau sirgt biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

Labai grazi mimo 4u.gif ,tokia labai jau stiliova thumbup.gif ,akys labai grazios

ir kedute kokia faina,is ko atlosa darei,ir kokiais dazais nupalvinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 21, 15:07)
Cia mano naujoji "Isaugta vaikyste", visa kompozicija ~27 cm: Galvojau plaukucius visiskai trumpai nukirpti, bet ir tokie pusilgiai visai nieko atrodo...bent jau tikroveje. Kaip manot-kirpt ar ne? Gailiuosi,kad nepadariau besilankstanciu ranku,bet saukstai po pietu. Tiek trumpai-einu toliau sirgt biggrin.gif

Vau bigsmile.gif Tavo lėlytės vis kitokios. Tik akys jau išduoda kas darė biggrin.gif
Aš plaukučių nekirpčiau, man taip labai gražu thumbup.gif Dėl rankyčių tik gaila, kaip pati sakai - kad nesilanksto. tą zuikį galėtų labiau priglaust jei lankstytųsi, kita vertus taip gal net ir labiau atitinka pavadinimą g.gif Laiko tą zuikį taip lyg pusiau jau išmest norėdama, užaugo gi jau biggrin.gif
Aš norėčiau, kaip visada, iš arčiau batelius apžiūrėt ax.gif ir plaukučius, kaip jie priklijuoti. Neįsivaizduoju kaip reiktų priklijuot plonus plaukučius, kaip pvz. kūdikiams, kad nesimatytų klijavimo g.gif
Atsakyti
Mimo wow! saunuole 4u.gif
faina lelyte gavosi. Apie rankytes... siek tiek israiskingesniu noretusi, nes ir lelyte tokia ne siaip lelyte o su emocija wink.gif
O jei viduje rankyciu viela, tai gal jas bent jau perlauzt per alkune, po rankovem gi nesimatys. g.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis. Aš su naujienom thumbup.gif
Keliu savo lėlytę ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Megztukas nertas ir siuvinėtas. Batai- veltinukai. Striukė- irgi ilgo mano siuvimo skersai ir išilgai rezultatas tongue.gif (jos apačia ir rankogaliai- pridėta nerta juostelė). Kepurė ir pirštinės- nertos. Nunėriau dar šaliką, bet kad jo jo jau nebereik- būtų jau visko per daug lotuliukas.gif doh.gif Beje, akis pašviesinau- nebe tokios tamsios, kaip kad vakarykštėj foto...
Tik va, rogių, kurių norėjau, dar nepadariau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 21 spalio 2009 - 20:50
QUOTE(jurvite @ 2009 10 21, 21:49)
Keliu savo lėlytę ax.gif

blink.gif Niu tu šaunuolė thumbup.gif Vien jau striukė ko verta bigsmile.gif Labai tikroviška visa apranga. Kaip kūną darei? Karkasas? Gali kaip nori lankstyt?
Koks jos ūgis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 21 spalio 2009 - 21:15
mimo, patiko Vaikyste smile.gif O koks apgamas ant skruostuko smile.gif As plauku nekirpciau, labai tinka jai tokia sukuosena thumbup.gif Tik man kazkaip keistai ji sedi toj nuotraukoj, kur ant delno. ax.gif

QUOTE(jurvite @ 2009 10 21, 22:49)
Keliu savo lėlytę ax.gif

Simpatulka! Veidukas taip tonuotas, kad is karto saltuku pakvipo smile.gif Labai "teisingas" ispudis susidaro thumbup.gif
Atsakyti
mimo, jetau kokia grazi lelyte! tokia trapute tokia su ipatinga nuotaika...saunuole mimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jurvite, is tikruju labai ziemiska tavo lele, ir tikroviskai labai drabuzeliai atrodo smile.gif 4u.gif
Atsakyti